Anonymous - Czw 18 Gru, 2008 strzal ze sprzegla ? no co ty .. wogole jak mozesz .. tak to sie nie robi bo zle to wplywa na auto. mozesz cos zepsuc i co wtedy ? wiesz ile marcel bierze za wymiane sprzegla ?:)
he he a wogole to tak sadzilem ze to ty i nie mow ze ja cie zapraszalem tutaj bo jak cos to bedzie na mnie
az wpadne obejzec jak wyszlo bo fotki to fotki a ze ucze sie jezdzic autem dluuugim i to jeszcze bez kluczyka ktore pali mniej niz ja pije to w wolnej chwili zagladne do ciebie Anonymous - Czw 18 Gru, 2008
saxorulez napisał/a:
ten głośnik po lewej na dole w rogu to Pionieer czy JBL?
Pionieer
Tylko szukę dostałem Anonymous - Czw 18 Gru, 2008 no to masz woofera takiego no albo centralny glosnik rasta - Pią 19 Gru, 2008 Zisico, niezły śmietnik Młody Papież - Pią 19 Gru, 2008 niedosyc ze franca to jeszcze bez turbo...Anonymous - Pią 19 Gru, 2008
zajac napisał/a:
strzal ze sprzegla ? no co ty .. wogole jak mozesz .. tak to sie nie robi bo zle to wplywa na auto. mozesz cos zepsuc i co wtedy ? wiesz ile marcel bierze za wymiane sprzegla ?:)
he he a wogole to tak sadzilem ze to ty i nie mow ze ja cie zapraszalem tutaj bo jak cos to bedzie na mnie
az wpadne obejzec jak wyszlo bo fotki to fotki a ze ucze sie jezdzic autem dluuugim i to jeszcze bez kluczyka ktore pali mniej niz ja pije to w wolnej chwili zagladne do ciebie
Wiesz, miałem na myśli przepięcie z I na II przy 7000RPM:)
Na poduchach silnik chodzi a wydech stoi dębowo, więc coś musi ustąpić
A Jak coś , to sam sobie ze sprzęgłem poradze, także koszt robocizny mnie nie dotyczy
Właśnie, tak z ciekawiści ile bierze za wymiane?
Nie ma sprawy Zając, w wolnej chwili zapraszam
PozdrawiamVlodarsky - Pią 19 Gru, 2008 Tam jest sprzęgło ciągnione... raczej docisk nie się nie zniszczy bo łożysko jest w nim zamocowane w dużej obudowie. Jeśli już to zużyje się tarcze sprzęgłowa. wg mnie to sprzęgło jest mistrzowskie mam takie i w Peugeocie i w ZXieDariano - Pią 19 Gru, 2008
CHRZANEK napisał/a:
Dariano napisał/a:
niszcze was wszystkich moim Dyszlem
Chyba MI...
Nikt inny by się nawet na twój dyszel nie obejrzał...
Głupoty piszesz jak się lansuje to dupy piszcza z zachwytu Vlodarsky - Pią 19 Gru, 2008 A tak swoją drogą jeszcze chciałem dodać, że trochę pracy i ten ZX naprawdę może świetnie wyglądać... Normalny wydech, belkę opuść o jeden ząb, przód o jakieś 20-30mm w dół, załóż oryginalne halogeny, usuń z maski znaczek 16v no i na koniec załóż takie felgi albo takie
i środek sobie ogarnij i wg mnie ZX jest piękny a kolorek mi pasuje jak się tak dłużej zastanowić.Marek23 - Pią 19 Gru, 2008
rasta napisał/a:
Zisico, niezły śmietnik
Wiesz ziomuś, ze masz u mnie respekt, ale ja mam zamiar Cię zmasakrować moim no turbo. Powtarzam: zmasakrować, oes, tor, śnieg, deszcz, sucho... Hehe, to tak ode mnie.CHRZANEK - Pią 19 Gru, 2008
Marek23 napisał/a:
rasta napisał/a:
Zisico, niezły śmietnik
Wiesz ziomuś, ze masz u mnie respekt, ale ja mam zamiar Cię zmasakrować moim no turbo. Powtarzam: zmasakrować, oes, tor, śnieg, deszcz, sucho... Hehe, to tak ode mnie.
A potem jeszcze ja poprawie 1,6 i dobije Raściaka ...anjas - Pią 19 Gru, 2008 a potem do akcji wkroczy mi...mi - Pią 19 Gru, 2008 Vlodarsky - Pią 19 Gru, 2008 i zrobi mi z dupy noc średniowiecza Mick - Pią 19 Gru, 2008