To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Dyskusje gospodarczo/polityczno/obyczajowe

karoluPL - Czw 03 Gru, 2015

jak tak sprawy dalej będą szły, to lepiej nie ujawniać swojego zdania na temat partii rządzącej cyt. monarchy jarosława, bo panowie w czarnych ubrankach w imie wolnosci słowa zapukają i nas powyciągają z domów za internetowy bunt :]

a tak już całkiem na serio, to byłem na prawde przekonany, że będzie źle, ale nie aż tak bardzo jak się aktualnie to okazuje o_O

Anonymous - Czw 03 Gru, 2015

A konkretnie?
Jakarti - Czw 03 Gru, 2015

konkretnie to burdel zaczelo PO wybierajac "na zapas" sedziow.

gdyby PIS wybrało ponownie tych "nadprogramowych" od PO to byłoby to działanie racjonalne, zgodne z wcześniejszą kulturą i tradycją tych wyborów. ale jedni i drudzy zrobili ten sam błąd - wpierdalaja się w nie swoj ogródek i w tym momencie tylko sam trybunał moze to wszystko zahamowac.

PiTT - Czw 03 Gru, 2015

sędziowie srędziowie, po cholere drążyć
ważniejsza teraz sprawa z zusem od kazdej umowy... szara strefa nabierze teraz nowego wymiaru :)
a z bardziej ludzkich tematów, koniec finansowanie invitro do polowy przyszlego roku...
miszcz, będą prowadzone rozmówki z katechetką... być może ktoś celuje nie w ten otwór :wall:
kolejny etap to likwidacja programów leczenia innych chorób przewlekłych... skoro bóg tak chciał...
póki co nie ma co bić piany, ale jak jeszcze kilka takich perełek się pojawi to ciemnogród na pełnej kurwie nam się szykuje xD

Alexxx - Czw 03 Gru, 2015

Jakarti napisał/a:
konkretnie to burdel zaczelo PO wybierajac "na zapas" sedziow.

gdyby PIS wybrało ponownie tych "nadprogramowych" od PO to byłoby to działanie racjonalne, zgodne z wcześniejszą kulturą i tradycją tych wyborów. ale jedni i drudzy zrobili ten sam błąd - wpierdalaja się w nie swoj ogródek i w tym momencie tylko sam trybunał moze to wszystko zahamowac.

I tu Cię zaskoczę! PIERWSZY kto zrobił burdel z TK to... uwaga... uwaga... koalicja PiS, Samoobrona i LPR xD szok?! Niedowierzanie?! Za swojej kadencji wymienili 6 sędziów jak im się podobało ale teraz ani PiS ani media reżimowe o tym nie wspominają... przypadek? :>

was79 - Czw 03 Gru, 2015

PiTT napisał/a:
ciemnogród na pełnej kurwie nam się szykuje xD

siema - Czw 03 Gru, 2015

Alexxx napisał/a:
----------bonus3----------

Prezydent o niesprecyzowanej godzinie między 23:00 a 2:00 odebrał ślubowania od nowo wybranych sędziów - poprzednim odmówił "bo nie miał czasu" oficjalnie.

http://www.pap.pl/aktualn...sedziow-tk.html

PAP poinformowana została o zaprzysiężeniu o 7:30 rano.

Aż oczy bolą patrzeć, jak się przemęcza. Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy, wtykają mu szpilki. To nie ludzie – to wilki!

Alexxx napisał/a:
I tu Cię zaskoczę! PIERWSZY kto zrobił burdel z TK to... uwaga... uwaga... koalicja PiS, Samoobrona i LPR xD szok?! Niedowierzanie?! Za swojej kadencji wymienili 6 sędziów jak im się podobało ale teraz ani PiS ani media reżimowe o tym nie wspominają... przypadek? :>

nie wiedziałem. tak czy siak to nie jest działanie racjonalne tylko bezmyślne.

CHRZANEK - Czw 03 Gru, 2015

Trybunał orzekł:
3 sędziów wybranych (jeszcze przez PO) zgodnie.
2 sędziów wybranych niezgodnie.

No i co ?
Pewnie nic bo obecny rząd nie musi sie liczyć z TK no bo i co oni im mogą zrobić ?

alphaOne - Czw 03 Gru, 2015

PiTT napisał/a:
sędziowie srędziowie, po cholere drążyć
ważniejsza teraz sprawa z zusem od kazdej umowy... szara strefa nabierze teraz nowego wymiaru :)

to się okazało tylko prywatną opinią wiceministra, tzw. luźnym pomysłem :)

dopiero po tym orzeczeniu okaze sie czy jedziemy na koniu czy to koń jedzie nas :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Kenet - Czw 03 Gru, 2015

Ja bym patrzył dalej - to co się dzieje z TK nie dzieje się bez powodu - Jarek chce na grubo pojechać ze zmianami w konstytucji i potrzebuje czystą drogę.

Ale chu... najważniejsze żeby postawić Tuska przed trybunałem, udowodnić zamach smoleński i wejść kościołowi w dupę po same koloratki żeby ten katociemnogród był jeszcze bardziej zacofany.

Na giełdzie dobre czary się dzieją :]

Bonczek - Czw 03 Gru, 2015

"Fakty" dzisiaj interesujące, polecam :]
Anonymous - Czw 03 Gru, 2015

Nie mam tv.Co było?Zamach na demokracje,faszyści,wielka manifestacja obrońców demokracji itd ?
Bonczek - Czw 03 Gru, 2015

Obejrzałem kawałek i ta babka co prowadzi cieszyła sie ze wszystko co zapowiada nie było robione w nocy a to juz duzo :jupi: i filmik z obrad nakręcony komorka. Prze jaja.