GeKo - Czw 03 Gru, 2015 "Łorendzie" do narodu
http://wiadomosci.onet.pl...o-narodu/9vncrlbizon - Czw 03 Gru, 2015 http://m.tokfm.pl/Tokfm/1...mpaign=FB_TokFmPiTT - Pią 04 Gru, 2015 http://wiadomosci.dzienni...cow-opinia.htmlKarQ - Pią 04 Gru, 2015 Jeśli naprawdę to wejdzie w życie to niektorzy uciekną za granice, duża część przejdzie w szarą strefę, a jeszcze jeszcze inni zamkną działalności. Do czego to będzie finalnie prowadziło? Braku wpływów do budżetu. W branży budowlano - wykonawczej stawki są tak niskie ze gdyby przyszło do płacenia jak to wyliczono w artykule to stawki musiałby wzrosnąć x2.Kenet - Pią 04 Gru, 2015 Chętnie zapytałbym wyborców PiS - na co liczyliście? Ale jakoś nikt się ze znajomych nie przyznaje, a 19% społeczeństwa wybrało PrezesaiSpółkę. Czyli co 5ty z nas, odliczmy:
1MoRToN - Pią 04 Gru, 2015 Spoko, spoko. Numer z ZUS nie przejdzie. Zayebali by ich.
Chyba...
Prawda ?
Anonymous - Pią 04 Gru, 2015 Swetru kazał lemingom wyjść na ulice Liczę na grubą ustawke
Kenet, wyborcy PiS liczyli wlasnie na to co się dziejeSiadly - Pią 04 Gru, 2015 Ciekawe czy wszyscy. Bo mam wrażenie, że jakaś część dała się nabrać na chowanie starych twarzy PiSu. Ale teraz będą pisać, że "TAK MA BYĆ!", bo jakoś tak głupio... Kenet - Pią 04 Gru, 2015
rabarbar napisał/a:
Kenet, wyborcy PiS liczyli wlasnie na to co się dzieje
Właśnie wątpie - moim zdaniem ciemny lud liczył, że będzie po 500 na każde dziecko, wcześniejsze i wyższe emerytury, udowodnienie zamachu smoleńskiego i rozliczenie afer platformy.
Chyba się troszeczkę przeliczyli
Jeszcze będzie przepięknie PiTT - Pią 04 Gru, 2015 podobno to z zusem juz zostalo zdementowane, takie tam luzne pierdolenie pod nosem
to tez dobry myk
zefir - Pią 04 Gru, 2015 Anonymous - Pią 04 Gru, 2015 Naprawde myślisz ze kilka milinów ludzi glosowalo bo um 500 obiecali?mi za mojego zycia obiecywali juz 300 milionów,mieszkanie,podatek liniowy itd itp,nigdy w żadne nie wierzylem(na liniowy troche liczyłem) i mysle ze większość tak ma.Spora część wyborców pisu glosowala na nich bo miała dość po,ich przekretow ,kradzieży,arogancji itd,oni naprawde ciężko pracowali na tą przegraną przez 8latPiTT - Pią 04 Gru, 2015 tez uwazam ze wyborcy pisu to w ogromnej mierze wkurwieni wyborcy po...
pomysleli ze gorzej byc nie moze i czas cos zmienic i poprawic...
po samo sobie zasluzylo na taki wpierdziel... ale nie rozumiem nadal czemu pis...
Tak Rabi, uwazam ze czesc debilnego spoleczenstwa na serio uwierzyła w obiecanki... to jestem w 1 000 000% przekonany Kenet - Pią 04 Gru, 2015 Ja podałem 4 powody, a nie jeden.
Może i bym nic się nie odezwał, ale traf chciał, że wczoraj w radiu non stop słyszałem od przedstawicieli PiS jedną śpiewkę. W skrócie:
- dzień dobry, dlaczego prezydent i pis łamią konstutucję?
- bo platforma złamała w czerwcu i nikt nic nie mówił
To tyle odnośnie afer - skoro oni mogli to teraz my możemy, a nawet więcej bo nikt nas nie zatrzyma.
Wczoraj TK ocenił ruch PO wynikający z tej ustawy czerwcowej. 3 sędziów OK, dwóch nie - deal. Jak oceni ruchy z ostatnich dni kiedy wiadomo, że to co zrobił Dupa to jest trybunał stanu?Anonymous - Pią 04 Gru, 2015 A dlaczego Ty i inni w czerwcu nie pałałes świętym oburzeniem tak jak teraz?