Mam, ale koleś zapomniał o zaznaczeniu PL przy wysyłce . Trzeba będzie prosić, aby poprawił.saxorulez - Wto 05 Maj, 2009
Gaydek napisał/a:
Szajse, bo ja chcę tylko Issue 15, May 2009.
a sprawdzałeś u nich na stronie z archiwum - bo wiem ze mają.
Chcesz ten maj kupić czy przejrzeć? Bo ja mam w domu.Gaydek - Wto 05 Maj, 2009 PWmi - Wto 05 Maj, 2009 WCGaydek - Wto 05 Maj, 2009 WTFpP - Wto 05 Maj, 2009 STmi - Wto 05 Maj, 2009 RIOVlodarsky - Wto 05 Maj, 2009 CHWWDstrick - Wto 05 Maj, 2009 OCBGaydek - Wto 05 Maj, 2009 FRPAnonymous - Wto 05 Maj, 2009 Nie wiem czy wiecie ale Waszka G wydał płytę pt. "Życie ostre jak Maczeta "
Oto okładka
Oraz Lista Piosenek !!!
01. uwazaj na zakrety na ktorych jest nierowno
02. dla zlodzieji
03. bracie
04. zycie ostre jak maczeta
05. ruszaj dzieciak w lepsze jutro (feat. junior malolat)
06. lepie rap
07. lewy, prawy, kop na klate, odskok
08. polaczeni finito (feat. junior malolat, wisnia)
09. diss na przybora
10. biedacyAnonymous - Wto 05 Maj, 2009 Mam Panowie i Panie inny dylemat i to chyba w tym dziale:
Szukam dla mojej dziewczyny samochodu do 13-14tyś zł. Samochód segmentu A z rocznika od 2000ruku i przebiegiem w okolicach 100tyś/km lub więcej,benzyna od 1.0 litra do 1.4.
corsa b i tigra chyba za stare konstrukcje, co sugerujecie..
najtaniej wychodzi ford ka ale z takiego modelu bedzie przesiadka i kieruje sie w strone PSA albo VAG...
aha, najważniejsze... musi być klima i wspomaganie ( te dwie sprawy niestety obowiązkowo) i może extra elektryka szyb.
W takiej specyfikacji jest mało aut i niestety nie w mazowieckim, ale jeżeli ktoś znałby dobrą sztuke w Polsce to można się ruszyć
jutro oglądam w serwisie seata arose z 2001 1.0 benzyna w dobrej opcji ale już wiem że była walona a może jest przystanek...
Poproszę o podpowiedz jak coś jest na oku, kaska już jest Bart - Wto 05 Maj, 2009 O kutwa, tylko nie to.
Zapamietaj ziom, tematy pt. "mama/tata/laska/kumpel/koń/sąsiadka ma xx kasy i potrzebuje dyzla/dostawczaka/hatcha. Co kupić?" są z definicji zamykane.Anonymous - Wto 05 Maj, 2009 Kup 106/saxo, nie kupuj dojczwagena.
Bo tak
Naprawdę, bo tak
Dziękuję, można zamknąć.
Anonymous - Wto 05 Maj, 2009 Rozumiem to Bart ale:
To nie było pytanie w style mama/tata kupuje bo jednak jest osoba która prosi o pomoc w podjęciu decyzji... sam nie wiem co jest w tej klasie i prosiłem o pomoc... jak będzie kupiony to napewno się pochwale.
kobieta stawia sprawe, że chce młodsze auto z klimą i tu jest problem z powyższą specyfikacją za 12-14 koła. jest tego mało a jak oglądam, to okazuje sie śmietnik.
to nie jest zaczepka czy prowokacja, to pytanie co polecanie bo jutro oglądam bitą arose a nie mam nic namierzonego w mazowieckim...jest coś poza granicami wojewodztwa co możecie polecić i tylko tyle, może byc na priva jak kogoś drażni taki temat ale uwierzcie że jest pilny i nie wirtualny
wiem, że 106/saxo bedzie tansze od Vaga ale nie ma wyboru zbytnio...a vag z klimą to zaczyna się od 15 tysi a to kasa w której chcemy zrobić serwis, rozrząd ,rejestracja...
jak ktoś może odpisać to git, jak bardzo niesmaczy temat to na pw...
ja niestety znajduje same skorupy a i tak podejme decyzje co do zakupu (tylko kolor sie liczy dla mej kobiety )