Peugeot 206 RC 177KM (prawie jak Barto, ale prawie robi wielką róznicę):
ten już sie sprzedaje trochę - już tu byłStacho - Czw 22 Lis, 2007 Chłopaki nie widzieliście jak teraz wygląda 205 Munira więc nie gadajcie wtedy to zaczynała się dopiero budować Janusz - Czw 22 Lis, 2007
Stacho_16V napisał/a:
Chłopaki nie widzieliście jak teraz wygląda 205 Munira więc nie gadajcie wtedy to zaczynała się dopiero budować
to nam pokaz :569: ja z chęcią zobaczę :564:kubas - Czw 22 Lis, 2007 nie chce uzyc brzydkich slow apropo munira takze sie powstrzymam. Samochod mocno doinwestowany ale ni to ladne ni to brzydkie ta 205 zatracila cechy charakterystyczne dla 205... Fajny ma hebel reszta to jak dla mnie pod remize... nawet silnik jakos super nie podnieca... Fotek tej fury jest pelno na stronie fanklubu 205Stacho - Czw 22 Lis, 2007
Janusz napisał/a:
Stacho_16V napisał/a:
Chłopaki nie widzieliście jak teraz wygląda 205 Munira więc nie gadajcie wtedy to zaczynała się dopiero budować
to nam pokaz :569: ja z chęcią zobaczę :564:
Nie mam obecnych fotek więc nie mam jak pokazać
Z chęcią bym odkupił ją od Munira ale przerobiłbym ją na totalną serje no i poszedłby biały kolorek na samochodzik Grzesiek VTS - Pią 23 Lis, 2007 saxo vts 16v 2001
:570:
Any guess?Niemy - Pią 23 Lis, 2007 on caly cos teges
z przodu krzywo poskladany, zderzak caly w lakier, lusterka, listwy, tylny zderzak w lakier, lampy tylne od starszego modelu, nie ma VTS'owej koncowki wydechu no i ten opis!!
-regulacja kierownicy
-regulacja wysokości fotel
-poduszka pow. pasażera (a na zdjeciu widac ze jest schowek )Anonymous - Pią 23 Lis, 2007 Może kogoś zainteresuje, ogłoszenie z rajdy.hoga.pl:
BILSTEIN B6 DO SAXO VTS JAK NOWE 22 listopada 2007
Jak w temacie mam do sprzedania amortyzatory Bilstein B6 przód i tył, kupione w kwietniu 2007. Przejechały ok 4000km, nigdy nie rozbierane, nie regulowane poprostu jak nowe.
cena: 999 PLN
telefon:0-608 627-500
imię i nazwisko:Krzysztof
województwo: mazowieckie
e-mail: krzysztof.oracz@hondaplaza.plGrzesiek VTS - Pią 23 Lis, 2007
Greg napisał/a:
Chyba przodem coś teges...
Widać ze polowa saxo byla rozjebana z tyl i przód z lusterek lakier odpada :565: ,zderzak tylnie jakiś smiszny taki w Ciapki :566: a Śródkę jak STAJNIA !!!!! :569: brak części w środku widać na fotkach.Brak fotek silnika pewnie tam to jest dopiero pomieszane.Bad-i - Pią 23 Lis, 2007
Dzwoniłem. Był rąbnięty w przednie koło od strony pasażera. Właściciel podobno wymienił wsyztsko na oryginalnych częściach (mówił, że ASO wyceniło to na 2000zł, on wydał ze 3x tyle). 10tys km temu wymieniana skrzynia (?!). Książka serw. do 100tys (2005). Do wymiany ma z tyłu tarcze i klocki i niedługo amortyzatory.
"Clio Sport, z delikatnymi zmianami optycznymi i dodatkowymi końmi wyrywającymi w przód.
- Nierdzewny wydech SuperSprint (zamiennik katalizatora, tłumik środkowy i końcowy)
- Zamknięty dolot ze stożkiem i wlotem w zderzaku (przy większych prędkościach działa jak mini turbo)
- Kute felgi Team Dynamics Racing 15'' (6,2 kg sztuka)
- Srebrne felgi OZ z zimówkami
- Program silnika SuperChips, dopasowany do dolotu i wydechu przez Godula Moto Sport
- 0-100: 6,7s"
mozesz go odpuscic - co za debil to pisal
p.s. wszyscy wydechem i programem robia 190 Km albo i 200 a Freeman z walkiem i kolektorem ma 180 :570: