To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Hothatch ogłoszenia

Greg - Pią 23 Lis, 2007

Bad-i napisał/a:
(przy większych prędkościach działa jak mini turbo)

mozesz go odpuscic - co za debil to pisal

Hehe, ja wiem, rózni ludzie piszą różne rzeczy, ale to, że ktoś mysli że to mini turbo nie dyskwalifikuje moim zdaniem auta. :) Gdyby miał magnetyzery dodające po 100KM a auto byłoby OK to można brać. :P

Bad-i - Pią 23 Lis, 2007

jezeli gosc pisze ze ma 200 KM - to pewnie to uderzenie w kolo bylo w 4 kola ;)
M - Pią 23 Lis, 2007

1.Badi taki otwarty dolot(zderzakowy) przy duzych predkosciach naprawde dziala sprawnie, moze nie jak miniturbo jest roznica.
2.Moc okolice 200koni - zauwaz ze ten gosc był strojony, aczkolwiek wykresu nie widzialem - nie bede sie klocil. Mimo wszystko moze to byc wskazowka dla chlopakow naszych.

Bad-i - Pią 23 Lis, 2007

eM napisał/a:
1.Badi taki otwarty dolot(zderzakowy) przy duzych predkosciach naprawde dziala sprawnie, moze nie jak miniturbo jest roznica.
2.Moc okolice 200koni - zauwaz ze ten gosc był strojony, aczkolwiek wykresu nie widzialem - nie bede sie klocil. Mimo wszystko moze to byc wskazowka dla chlopakow naszych.

Gadula nigdy nie wystroil nic na 200 KM ;) - a tak powaznie to bylem u niego ze swoim clio i ten gosc nie ma pojecia o czym mowi

saxorulez - Pią 23 Lis, 2007

Clio numer 1 - moim zdaniem warte uwagi (pomijamy to ile ma tych koni, najlepiej podjechacna amownei i sprawdzic) dodatkowo trzeba sprawdzic jak to naprawiali bo koszt naprawy w Clio Sport uderzonego w przednie kolo w wysokosci 2000PLN to malo

Clio numer 2 - ja juz npisalem maila do tego Pana skad on wie ze ma 200KM, odpisal mi ze ma wykres z CH, autko jest 100km od Warszawy wiec nie moglem tego zweryfikowac, jezeli opuscil by cene tak aby mozna bylo naprawic to guwn (tak niebujmy sie uzyc tego slowa) z tylu to tez warte uwagi.

To ze ktos pisze ze fura ma tyle i tyle, nie patrz na to. Liczy sie stan auta.

Greg - Pią 23 Lis, 2007

saxorulez napisał/a:
Clio numer 1 - moim zdaniem warte uwagi (pomijamy to ile ma tych koni, najlepiej podjechacna amownei i sprawdzic) dodatkowo trzeba sprawdzic jak to naprawiali bo koszt naprawy w Clio Sport uderzonego w przednie kolo w wysokosci 2000PLN to malo

Mówił, że na tyle wycenili, ale nie oszczędzał na nim bo robił dla siebie, więc ponoć wydał ok 6000 na to. Konie z opisu nie interesują mnie ani trochę, jak kupie, to sprawdzę. Do serwisu bym go zabrał, żeby ogarnąć tego dzwona.

saxorulez napisał/a:
Clio numer 2 - ja juz npisalem maila do tego Pana skad on wie ze ma 200KM, odpisal mi ze ma wykres z CH, autko jest 100km od Warszawy wiec nie moglem tego zweryfikowac, jezeli opuscil by cene tak aby mozna bylo naprawic to guwn (tak niebujmy sie uzyc tego slowa) z tylu to tez warte uwagi.

To ze ktos pisze ze fura ma tyle i tyle, nie patrz na to. Liczy sie stan auta.

No właśnie będę rozmawiał w poniedziałek, może podjadę. Cena musi być niższa, bo to coś na dupie to jakaś porażka... :D Tylko żeby założyć normalny zderzak trzeba chyba wymienic też tłumik końcowy, czy co to on ma tam namotane... A to juz większa kasa zdaje się... (?)

saxorulez - Pią 23 Lis, 2007

Greg napisał/a:
to juz większa kasa zdaje się... (?)

negocjuj, to jest nie do przyjecia.

Bad-i - Pią 23 Lis, 2007

moze jestem ot tyle - ja bym na takie auto nie zwrocil uwagi
CHRZANEK - Pią 23 Lis, 2007

Greg: Ameryki na pewno nie odkryje ale:

1)To że samochód byl uderzony nie oznacza że jest zly. Wszystko zalezy od tego JAK zostal naprawiony
2)Koszt naprawy nie jest miarodajny tylko jakość tej naprawy.

Kupujac autko za niemale pieniadze mozliwosc sprawdzenia samochodu na fachowym warsztacie jest NIEZBĘDNA.

Edit: Ja bym się zainteresowal tym autem ze CH. Tam auta sa jednak inaczej traktowane niz w PL (nie wszystkie ale w wiekszości). Spoilery czy zderzak mozna zdjąć.
Grunt to negocjować cene ;)

k-mart - Pią 23 Lis, 2007

Bad-i napisał/a:
a widziales moj? - podobno bardzo ciezko je dostac. A dzwiek jest wrecz fantastyczny

to jest moj (chyba nawet identyczny)

Tak, identyczny jak w ogloszeniu.
Ja mam troche inny, znaczy zupelnie inaczej wyglada. Ale dzwiek tez ma piekny. :)

Loko - Pią 23 Lis, 2007

A kolor tego z CH, były sporty w takim kolorze ogrinalnie?
Greg - Pią 23 Lis, 2007

Będę negocjował, będę. najpierw chce się czegokolwiek dowiedzieć o tym aucie, więc czekam do poniedziałku. Potem ew. sie wybiorę na rekonesans... Za 15k mogę zabrac. ;)
pcs - Pią 23 Lis, 2007

to juz ten pierwszy lepiej wyglada, martwi mnie tylko ten godula, bo w polsce to nikt tego kompa nie tyka, a juz na pewno nie godula .... chyba ze on tylko wklada renomowane kosci jak np. mielcarek superchipsy. No i troche siedzi nisko, springi jakies sa na bank.

Drugi dla mnie kupa, tego koloru raczej nie bylo, felgi od ph2, wydech paskudny elii albo podroba eli ..

Dokladnie, pierwszy jeszcze wyglada.
Drugi jest oszpecony.

Takie clio 182 pojawilo sie w CH,
listopad 2005, 57000km