To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń

PiTT - Czw 16 Kwi, 2015

Miniac napisał/a:
Kamill napisał/a:

Nie, chodzi o kwestie konsumpcjonizmu, chęci ciągłego posiadania czegoś modnego, chwalenie się tym, że ktoś coś sobie drogiego kupił, a nie tym że coś osiągnął, sam zrobił, czy kosztowało go to jakiś wysiłek.

Czy dobrze rozumiem, że jeśli sobie np. poflokuje maskę, albo poszpachluję zderzak we własnym starym złomie to jest "szacun", a jeśli znajdę chętnych i zrobię to w kilkuset autach, a zarobione pieniądze przeznaczę na porsche to już "nie ma się czym chwalić/małpa/iphone/inne gówno"? o_O

mi akurat chodzilo o cos zupelnie innego
wrzucanie fotek z zajawek np. auta, motory, samoloty jest spoko (sam przeciez tak robie ;) ), ale chodzi mi o inny typ ludzi ktorzy wrzucaja do siecie takie jebane pierdoly i sie tym jaraja ze na serio ŻOL :D
nie moge nic wiecej pisac bo jeszcze ktos poczuje sie urazony :lol2:

a tak na marginesie, obserwuje na instagramie rozne profile z sikorami, mega dobre zestawienia, ale w zyciu nawet prowadzac lombard bym z siebie kretyna nie robil i nie probowal nasladowac... zreszta pewnie niepotrzebnie sie czepiam bo kazdy na dowolnosc tego co wrzuca do sieci, jesli komus to sprawia radosc to czemu nie ;)

PiTT - Czw 16 Kwi, 2015

i wiecej jakby ktos byl zainteresowany ;)
http://websta.me/n/watchfonder

Rasputin - Czw 16 Kwi, 2015

Walle - Czw 16 Kwi, 2015

gruba pozerka z tymi sikorami. Nie budzi to we mnie chęci posiadania, tylko śmiech i współczucie. Myślę, że nikt tych typów nie przytula.....
PiTT - Czw 16 Kwi, 2015

kazdy robi co mu sie podoba, mnie osobiscie smieszy taki spolecznosciowy ekshibicjonizm...
dlatego rozróżniam profile prywatne od markowych, ktore tez wrzucaja zdjecia swoich produktow, ale to jest jakby naturalne ;)

Chloru - Czw 16 Kwi, 2015

PiTT, chyba zakumałem. Nawet się zgadzam. Krótko mówiąc - spełnianie marzeń - tak. Ekshibicjonizm - niekoniecznie i nie wszędzie. Haj fajf! :faja:
PiTT - Czw 16 Kwi, 2015

:faja:
no chyba ze mowa o furach to tu nie ma tematu, mozna wrzucac wszystko jak leci :jupi:
jade dzisiaj ogladac cupre w kombi bo wlasnie ja sprowadzili :]

Cartoon - Czw 16 Kwi, 2015

Swoją drogą - ta 944 wygląda ładnie
http://allegro.pl/ShowIte...ef=last-visited

106 - Czw 16 Kwi, 2015

PiTT nie masz wrażenia ze maja Cię dość w tych salonach? :D

ewentualnie czy nie postrzegają Cie jako "tajemniczego klienta" heh

PiTT - Czw 16 Kwi, 2015

106 napisał/a:
PiTT nie masz wrażenia ze maja Cię dość w tych salonach? :D

ewentualnie czy nie postrzegają Cie jako "tajemniczego klienta" heh

no nie bo sami do mnie dzwonia... pewnie mysla ze cos kupie :rotfl:

Jakarti - Czw 16 Kwi, 2015

PiTT,
po prostu tylo ty odbierasz od nich telefony :D

Alexxx - Czw 16 Kwi, 2015

Jakarti napisał/a:
PiTT,

:rotfl:

PieQt - Czw 16 Kwi, 2015

Na wiekszosci tych zegarkow nie wiem nawet jak odczytac godzine

To chyba wypaczenie internetu, bo znam kilka osob ktore maja zajawki na jakies rzeczy, a ze akurat to kabel zasilajacy do wzmacniacza kosztuje 5 tys., zegarek 250 tys. to inna sprawa. Oni nikomu ich nie pokazuja, bo w dupie maja co inni pomysla. Stac ich imtyle. Dla innych posiadanie to srodek do osiagniecia celu. Samochod widac od razu, inne przedmioty niekoniecznie, i tu z pomoca przychodzi internet-czego totalnie nie rozumiem

Dlatego nie kazdy, kto kupi cos drogiego od razu jest pozerem. Pozerstwo uzaleznione jest od charakteru, a nie od zasobnosci konta. Oczywiscie wiecej kasy, drozsze fanty.

PiTT - Czw 16 Kwi, 2015

Jakarti napisał/a:
PiTT,

dobre wychowanie nie pozwala mi odmawiac :)
generalnie dobrze ze wpadlem obejrzec fure
kombi wyglada nawet lepiej niz hatchback, bardzo zgrabne auto
przejechalem sie jeszcze raz... jednak to nie to, czar prysl...
moc jest, ale trakcja to inna para kaloszy
jakosc wnetrza pozostala na poziomie golfa 6, nie jest zle, ale vw poszlo ogromny krok do przodu i to widac golym okiem
fajna fura, ale dupy nie urywa

GeKo - Czw 16 Kwi, 2015

PiTT napisał/a:
jakosc wnetrza pozostala na poziomie golfa 6

Czyli że w 7 poczuje się jak szejk lub lord, a 6 jeszcze dla plebsu :D ?
PieQt napisał/a:
Samochod widac od razu, inne przedmioty niekoniecznie, i tu z pomoca przychodzi internet-czego totalnie nie rozumiem

Dokładnie też tego nie ogarniam.