to odblokuje ktoś mój temat teraz w kupie sprzedam z zegarami??
z takimi rzeczami wal do Anjasa! PieQt - Czw 08 Sty, 2009 nie Anjas ma ostatnio dużo pracy - nie ma czasu na odblokowywanie tematów anjas - Czw 08 Sty, 2009 dobra dobra, już odblokowałem.
15 osób mi priv napisało, że nowy od białego saxo to spoko typ i żebym mu odblokował...PieQt - Czw 08 Sty, 2009 dobrze, że ci dziś pokazałem, jak sie privy odczytuje, bo byś do tej pory nie wiedział, że biały od Saxo poważnie szuka zegarówGaydek - Czw 08 Sty, 2009 Bondźjorno wszystkim nowym .nox - Czw 08 Sty, 2009 Siema
Ten biały saxiak to nabyłeś go z komisu w wawie za całkiem okazyjną cenę ?? import z Włoch bodajże ?? czy to jakiś inny ?kubas - Pią 09 Sty, 2009 siema wszystkim !
fajoskie saxo ! troche gleby i naklejka zeby z maski zginela i jest miszcz ! juz go kocham ! ph1 w bialym mmmmmmmmmmmmmmmmmmiiistrz !Bart - Pią 09 Sty, 2009 Witaj Janie!Walle - Pią 09 Sty, 2009 a wiec się witam po raz kolejny po dłuższej przerwie - wcześniej jako Wala Bart - Pią 09 Sty, 2009 jeśli byłeś już tu zarejestrowany, to wiesz jakie obyczaje panują.
poka cycki!Walle - Pią 09 Sty, 2009 nie chadzałem na siłke łostatnio i nie ma siem czym chwalić, ale kolega ma miseczkę C, więc jakby co podeślę namiar Anonymous - Pią 09 Sty, 2009 elo a naklejka z maski nie zginie bo to jest naklejka citroen sport i zajebiście wygląda w realu.... już xenon mam do niego... i pare pierdółek wiec w lato będą fotosy...wypas///Bart - Pią 09 Sty, 2009 ksenon w zwykłej lampie H4 jest nieciekawymichool_vt - Pią 09 Sty, 2009
koma600 napisał/a:
już xenon mam do niego
uuuuuuuuu zenon będzie na pokładzie, na bogato
wybacz złośliwość ale tu nie jaramy się xenonami, gdyż jest wiele lepszych rozwiązań na ulokowanie pieniędzy, sprawiających ze auto będzie szybsze/ lepiej skręcało / lepiej hamowało PieQt - Pią 09 Sty, 2009 no właśnie, xenon rozprasza lepiej ciemności, dzięki czemu możesz jechać o 20 km/h więcej niż samochody na zwykłych światłach