To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Tu się witamy...

mi - Czw 08 Sty, 2009

koma600 napisał/a:
to odblokuje ktoś mój temat teraz w kupie sprzedam z zegarami??

z takimi rzeczami wal do Anjasa! :>

PieQt - Czw 08 Sty, 2009

nie Anjas ma ostatnio dużo pracy - nie ma czasu na odblokowywanie tematów ;-)
anjas - Czw 08 Sty, 2009

dobra dobra, już odblokowałem.
15 osób mi priv napisało, że nowy od białego saxo to spoko typ i żebym mu odblokował...

PieQt - Czw 08 Sty, 2009

dobrze, że ci dziś pokazałem, jak sie privy odczytuje, bo byś do tej pory nie wiedział, że biały od Saxo poważnie szuka zegarów
Gaydek - Czw 08 Sty, 2009

Bondźjorno wszystkim nowym :) .
nox - Czw 08 Sty, 2009

Siema :)

Ten biały saxiak to nabyłeś go z komisu w wawie za całkiem okazyjną cenę ?? import z Włoch bodajże ?? czy to jakiś inny ?

kubas - Pią 09 Sty, 2009

siema wszystkim ! :)

fajoskie saxo ! troche gleby i naklejka zeby z maski zginela i jest miszcz ! juz go kocham ! ph1 w bialym mmmmmmmmmmmmmmmmmmiiistrz !

Bart - Pią 09 Sty, 2009

Witaj Janie!
Walle - Pią 09 Sty, 2009

a wiec się witam po raz kolejny po dłuższej przerwie - wcześniej jako Wala :devil:
Bart - Pią 09 Sty, 2009

jeśli byłeś już tu zarejestrowany, to wiesz jakie obyczaje panują.

poka cycki!

Walle - Pią 09 Sty, 2009

nie chadzałem na siłke łostatnio i nie ma siem czym chwalić, ale kolega ma miseczkę C, więc jakby co podeślę namiar ;D
Anonymous - Pią 09 Sty, 2009

elo a naklejka z maski nie zginie bo to jest naklejka citroen sport i zajebiście wygląda w realu.... już xenon mam do niego... i pare pierdółek wiec w lato będą fotosy...wypas///
Bart - Pią 09 Sty, 2009

ksenon w zwykłej lampie H4 jest nieciekawy
michool_vt - Pią 09 Sty, 2009

koma600 napisał/a:
już xenon mam do niego
uuuuuuuuu zenon będzie na pokładzie, na bogato :>

wybacz złośliwość :) ale tu nie jaramy się xenonami, gdyż jest wiele lepszych rozwiązań na ulokowanie pieniędzy, sprawiających ze auto będzie szybsze/ lepiej skręcało / lepiej hamowało :)

PieQt - Pią 09 Sty, 2009

no właśnie, xenon rozprasza lepiej ciemności, dzięki czemu możesz jechać o 20 km/h więcej niż samochody na zwykłych światłach