Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
Bonczek - Czw 16 Kwi, 2015 To tak jak wklejanie zdjeć fur/części do galerii z Hh.PiTT - Czw 16 Kwi, 2015 no nie do konca bo to jest forum tematyczne i naturalna rzecza sa foty fur
tak jak forum zegarkowe, fotograficzne, butowe, torebkowe i chuj wie jeszcze czego
Geko, nie odpowiem na to pytanie, Ty sobie musisz odpowiedziec czy w vw czujesz sie jak szejk... wg mnie max co mozna osiagnac to szejk czekoladowy EmerytRs2 - Pią 17 Kwi, 2015 Od dluzszego czasu nurtuje mnie, dlaczego nie kandydowales w tych wyborach prezydenckich?Bonczek - Pią 17 Kwi, 2015 Ale na fejsie juz to samo zdjęcie jest słabe? roj - Pią 17 Kwi, 2015 Bonczek, w sumie tak.
Pochwal się zdjęciem bicka po treningu na hh, zdjęcie nowych felg to type-r wrzuć na forum wędkarskie a zdjęcie kołowrotka jakiegoś mega na forum siłkowiczów i zobacz jak pójdzie PiTT - Pią 17 Kwi, 2015
Bonczek napisał/a:
Ale na fejsie juz to samo zdjęcie jest słabe?
wg mnie jest spoko
auta, motory w ramach zajawki sa bardzo ok
ale jak ktos srednio jara sie motoryzacja, ale ma nowego benka i caly czas wrzuca foty kluczykow itd to juz srednio to odbieram Cartoon - Pią 17 Kwi, 2015 Ja tam swoim zegarkiem pochwaliłem się zarówno na hh jak i na FB Ale w sumie to i tak opcja bieda, więc kiepski ze mnie pozer roj - Pią 17 Kwi, 2015 To dawaj ten zegarek tu Cartoon - Pią 17 Kwi, 2015 Przecież napisałem, że go tu pokazywałem roj - Pią 17 Kwi, 2015 Aha, racja Kamill - Pią 17 Kwi, 2015 Czyli ok?EmerytRs2 - Pią 17 Kwi, 2015 co z kampanią Pit?Bonczek - Sob 18 Kwi, 2015
roj napisał/a:
Bonczek, w sumie tak.
Pochwal się zdjęciem bicka po treningu na hh, zdjęcie nowych felg to type-r wrzuć na forum wędkarskie a zdjęcie kołowrotka jakiegoś mega na forum siłkowiczów i zobacz jak pójdzie
Z założenia na fejsie mam znajomych których lubię, wiec dlaczego mam im nie pokazać czegoś co mnie cieszy? Uwielbiam sie dzielić z ludźmi tym ze jestem zadowolony z czegoś. Chyba ze odbiorcami są polaczki i ich wkurza ze ktos zmienia co chwile auto itd. Do tego jezeli zdjęcie jest miłe dla oka, to juz w ogole nie widzę problemu Mrozu - Sob 18 Kwi, 2015 +1
Ja nie widzę problemu w dzieleniu się zdjęciami czyjejś pasji.Janusz - Sob 18 Kwi, 2015
Mrozu napisał/a:
+1
Ja nie widzę problemu w dzieleniu się zdjęciami czyjejś pasji.