no właśnie, xenon rozprasza lepiej ciemności, dzięki czemu możesz jechać o 20 km/h więcej niż samochody na zwykłych światłach
jak jest ciemno to włączam długie anjas - Pią 09 Sty, 2009
PieQt napisał/a:
no właśnie, xenon rozprasza lepiej ciemności, dzięki czemu możesz jechać o 20 km/h więcej niż samochody na zwykłych światłach
xenon, nie zenon zakładany w zwykłych lampach, bez poziomowania itd.
Może oświetla lepiej drogę, ale przy okazji mocno razi jadących z naprzeciwka...pP - Pią 09 Sty, 2009
anjas napisał/a:
Może oświetla lepiej drogę, ale przy okazji mocno razi jadących z naprzeciwka...
ostatnio jak mnie Panowie policjanci trzymali w lublinie na kontrole to mowili ze w nocy średnio 5 dowodów zabierają za "xenony"PieQt - Pią 09 Sty, 2009 ja nie mogę - tam było "rozprasza" jak w torpedach kawitacyjnychCHRZANEK - Pią 09 Sty, 2009
koma600 napisał/a:
no już nie ma żółtego s 16 kolega miał dacha łądnego z katowickiej poleciał w rowy i dachowanie ostre...
Jeżeli do tego miał czarną maskę to miałem przyjemność poznać
Kupowałem od niego jakieś bzdety do autka Anonymous - Pią 09 Sty, 2009 nie maskę miał żółtą a wraka całego sprzedałMarek23 - Nie 11 Sty, 2009 Dzisiaj mój kolega wyjął w Tychach fwd starą astrą...jeżdżone było po śniegu,nice.
Miało być we wszystkim i o niczym,sorry, pomyłka...GeKo - Pon 12 Sty, 2009 Na forum zarejestrowała się kolejna Kobieta, spójrzcie czym śmiga tylko to nie HotHatch.Anonymous - Pon 19 Sty, 2009 Witam wszystkich serdecznie!
Może mnie ktoś kojarzy z Forum KRC lub YTRC. Jestem też prezesem Tuning Team Tarnów.
2 lata jezdziłem clio 1.4 ale przyszła pora na clio 1.8 16v mi - Pon 19 Sty, 2009 heloł!106 - Pon 19 Sty, 2009 Panie prezesie kłaniam się nisko :) poka foty tego 1.4 bo pewnie z tym 1.8 nic jeszcze nie zdążyłes zrobić :DFreeMan - Pon 19 Sty, 2009 Powitac Pana Prezesa...
nie wiem czy nasz Pan Prezes nie bedzie zazdrosny.Anonymous - Pon 19 Sty, 2009
FreeMan napisał/a:
Powitac Pana Prezesa...
nie wiem czy nasz Pan Prezes nie bedzie zazdrosny.
heh to całkiem inna bajka Nie powinien A co tu trzeba zrobić żeby pokazać furacza? mi - Pon 19 Sty, 2009 kulowanie!Misiek_lbn - Pon 19 Sty, 2009 przejść kulowanie...
to już któraś z rzędu 16tka tutaj na forum, oczywiście 83% z nich było w posiadaniu takiego chłopka roztropka ze słicerlandu