Kamilbike - Pon 11 Maj, 2009 Mam jeszcze jakies 13% tluszczu w tej wadze, wiec jak zejde do 4-5% to spadnie jeszcze pare kg KonradMK - Pon 11 Maj, 2009 ohoho no to niezły biedron z ciebie ja tylko 184 ale za to 97 kg tłuszczu.
ostatnio mam małą dietę i lekko schudłem, jeżdżę na rowerku czasem ale zastanawiam się czy nie zrobić sobie cyklu kreatynowego na siłę (Storm Universala - najlepiej mi wchodził)? Nie wiem czy to ma sens teraz jak cieszę się że mi obwody zmalały, bo po krecie jestem trochę opasły.Janusz - Pon 11 Maj, 2009 lol...michool_vt - Pon 11 Maj, 2009 cocks_taste_good - czyli_12_miesiecy, po_estonsku
http://ja.tu.tylko.wrzuca...ecy_po_estonskuKamilbike - Pon 11 Maj, 2009 Jak chcesz cos dobrego to kup super pumpa gaspariego, albo jak gdzies jeszcze w necie dostaniesz to NOX PUMP Doriana Yatesa, moge Ci zagwarantowac ze nigdy czegos takiego nie brales, ja mialem kosmiczne wzrosty sily po tym, po jednej saszetce juz czuc bylo efekty w sile, tylko ze to koszyuje 200zl za 30 sasz. Bierzesz tylko w treningowe 40min przed workoutem. Ewentualnie podjedz na metro marymont i w przejsciu podziemiami jak sie schodzi do metra jest sklep z odzywkami 'progress' i mozesz tak kupic jedna z najlepszych kreatyn,tylko ze monohydrant wiec zalejesz sie po tym woda troche, ale od wielu osob slyszalem ze bardzo dobra i daje kopa, cena w granicach 100zl.KonradMK - Pon 11 Maj, 2009 w mojej karierze z kreatyn brałem:
więc jako takie pojęcie mam i na pewno monohdyratu nie będę tankował poza tym pumpy to nie tylko kretyna tylko jakieś volumizery, krew uderza, ciśnienie wali po skroniach - szkoda zdrowia Kamilbike - Pon 11 Maj, 2009 To jak szkoda zdrowia to nox'a lepiej nie bierz, bo po nim ma sie nawet zejscia czasem. Bylo +30 st jak bralem a mnie potrafilo telepac z zimna KonradMK - Pon 11 Maj, 2009 dlatego nie lubię tego gówna, tak jak pseudoefedrynowych fatburnerów po których telepie i jeździ w żołądku. gdybym miał się szprycować czymś tak niebezpiecznym to wolałym już chyba anabole - ryzyko podobne a efekt 100x lepszy PiTT - Pon 11 Maj, 2009 ja pierdole, wydzielcie temat dla napompowanych koksów
Masz 4 koła w samochodzie, przejechałeś 100metrow, ile kół Ci zostało.
Jesli pomylisz sie o wiecej niz 2 to znaczy ze nie mozesz juz koksowac
Drugi test
Jedziesz autem po miescie, jest korek, zapalilo sie czerwone swiatlo i nie zdazyles przejechac przez kierowce przed tobą, co robisz
a) wychodzą Ci żyły na czole, wychodzisz i zabijasz kolesia
b) wjezdzasz mu ze zlosci w dupe a jak wysiadze przejezdzasz go
c) wychodzisz i wywracasz jego auto na dach
Tutaj widać na dłoni ze twoja reakcja w kazdej opcji jest zla wiec przejdz na kefirek i serek wiejskiKonradMK - Pon 11 Maj, 2009
PiTT napisał/a:
ja zapinam w kalesony, wydzielcie temat dla napompowanych koksów
jak zwykle się wpier.dalasz między wódkę a zakąskę z głupimi pomysłami
"Nigdy nie miałem odruchów wymiotnych na widok gnijącego ciała, nie przejmuję się zapachem. Nie myślę o tym. Przez chwilę robi się słodko w ustach, ale to tylko chwila."
to niezłe. koleś musi być spaczony. ale robota ciekawa bez 2 zdań.Anonymous - Pon 11 Maj, 2009 Ja bym nie dał rady , 100 trupów w miesiącu;/KonradMK - Pon 11 Maj, 2009
eM napisał/a:
Kondziu szybki test czy jeszcze wolno Ci anabole
ja ci zrobię test "Jak długo przeżyjesz na siłce na Szmulkach"
Wchodzisz pierwszy raz na siłkę na Szmulach. Podchodzisz do szefa za barem i mówisz:
A) Gdzie są rowerki?
B) Jest tu solarium?
C) Jak można zgwałcić prostytuke?, buehehehehehehehe...
Leżysz na ławce ze sztangą 40kg, podchodzi kolo 2x2 łysy i czeka. Twoja reakcja to:
A) Nieźle doyebałem, co łysy?
B) Staniesz za mną?
C) Kto zgasił światło?M - Pon 11 Maj, 2009 Kondziu na siłowni
k-mart - Pon 11 Maj, 2009 kurde niezle, skad Wy taka wage bierzecie...
przy moich 194cm waga 94kg i ni huja nie moge przytyc mimo ze zapodaje zarcie kiedy tylko moge.
szkoda, widocznie skazane mi wyglac jak