Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
Kamill - Sob 18 Kwi, 2015
Bonczek napisał/a:
roj napisał/a:
Bonczek, w sumie tak.
Pochwal się zdjęciem bicka po treningu na hh, zdjęcie nowych felg to type-r wrzuć na forum wędkarskie a zdjęcie kołowrotka jakiegoś mega na forum siłkowiczów i zobacz jak pójdzie
Z założenia na fejsie mam znajomych których lubię, wiec dlaczego mam im nie pokazać czegoś co mnie cieszy? Uwielbiam sie dzielić z ludźmi tym ze jestem zadowolony z czegoś. Chyba ze odbiorcami są polaczki i ich wkurza ze ktos zmienia co chwile auto itd. Do tego jezeli zdjęcie jest miłe dla oka, to juz w ogole nie widzę problemu
Wiekszość osob nie widzi problemu, ale są ludzie którzy mają spory ból dupy na fejsie Bonczek - Sob 18 Kwi, 2015 Nawet nasi wspólni znajomi czasami KarQ - Nie 19 Kwi, 2015 Bez nazwisko, ok?
Kto to? szymlorek - Pon 20 Kwi, 2015 Cos ładnego i nie drogo mi sie marzy
Gdyby ktos wiedział o jakims fajnym mk v gti na sprzedaz w niewielkich pieniadzach to bede wdzieczny za cynk, nie chce jezdzic ogladac smietnikow a na wycieczke do D nie mam czasu milo byloby wiec znaleźć cos co nie bedzie skarbonka;)
Jako ze sam nie wiem czego tak naprawde chce to taki 9-3 ss po 2007 roku tez wchodzi w gre, podobnie jak leon cupra !:)DeeS - Nie 10 Maj, 2015 Szukam Golfa V GTI ktoś może coś polecić?
Jakaś zadbana sztukę?PiTT - Nie 10 Maj, 2015
DeeS napisał/a:
Szukam Golfa V GTI ktoś może coś polecić?
Jakaś zadbana sztukę?
polecammichool_vt - Nie 10 Maj, 2015 słyszałem, że golf to najlepsze auto w swojej klasie Michał - Nie 10 Maj, 2015 znajomka
http://otomoto.pl/oferta/...l-ID6y44SH.htmlDeeS - Nie 10 Maj, 2015 Michał, drogi i szukam do 2008 .
http://otomoto.pl/oferta/...html#52e5eec396 mógłby sprawdzić przy okazji ?Anonymous - Nie 10 Maj, 2015 "jedyny taki,unikat"-brać w ciemnosiema - Nie 10 Maj, 2015 Serio można mieć GTI z DSG za 30k?
To ja głupi matce szukam Polo 1.2-1.4 z DSG >2009 i za 30k nie ma co marzyć, a tutaj w GTI można przebierać? Ucieszyłaby się DeeS - Nie 10 Maj, 2015 Nie wiem , w polsce te fury chodzą dziwnie tanio ? 2009 to nie 2006 ..lukp - Pon 11 Maj, 2015
DeeS napisał/a:
Jakaś zadbana sztukę?
z vag-racing.pl , nie wiem czy nadal aktualne, auto klubowiczaKamill - Śro 13 Maj, 2015 Aaaaaa Kupię auto dostawcze na ramie.
Najchętniej boxer/ducato/jumper, niezardzewiały sprinter lub inne.
Cena okolice 8-14k. Kabina pojedyncza, zabudowa dowolna (chętnie najazd), lub goła rama, ładowność min 1100kg.DeeS - Śro 13 Maj, 2015
lukp napisał/a:
DeeS napisał/a:
Jakaś zadbana sztukę?