To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Kupię mieszkanie

kamil - Pią 22 Sty, 2016

nie, ale jebaniutki ostatnio zrobił awanture o stolik w Cucina. Kelner mówi, ze na ten stolik jest rezerwacja, a on, że własnie ten chce. Po minucie błagania o stolik rzucił: "Wie, Pan kim jestem ?"
Chloru - Pią 22 Sty, 2016

Kamill napisał/a:

Obrazek

To zdjęcie to przykład bogatej oferty Wilanowa jeżeli chodzi o przyrodę. Zupełnie jak Furnas na Sao Miguel

albo gejzery w Parku Yellowtone

;D

Alexxx - Pią 22 Sty, 2016

:rotfl: :rotfl:
MoRToN - Pią 22 Sty, 2016

kamil napisał/a:
. Po minucie błagania o stolik rzucił: "Wie, Pan kim jestem ?"

Moje ulubione :rotfl: :rotfl:

"Wiesz z kim tańczysz k**wa ?!" - K. Rutkowski.

zefir - Pią 22 Sty, 2016

Chloru napisał/a:
Kamill napisał/a:

Obrazek

To zdjęcie to przykład bogatej oferty Wilanowa jeżeli chodzi o przyrodę. Zupełnie jak Furnas na Sao Miguel

Obrazek

Obrazek

;D

HIT :rotfl: :rotfl: :rotfl:

chyba dzis wykonam trening po terenie Islandii :D

Kamill - Pią 22 Sty, 2016

zefir napisał/a:
Chloru napisał/a:
Kamill napisał/a:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

;D

HIT :rotfl: :rotfl: :rotfl:

chyba dzis wykonam trening po terenie Islandii :D

Uważaj żeby Ci przez nogawkę jakiś gejzer nie wpadł ;D

zefir - Pią 22 Sty, 2016

Wiem wiem ze wy tam lubicie sobie pokazywac swoj maly dystans przez okno :D
Alexxx - Pią 22 Sty, 2016

Troll or not?

PiTT - Pią 22 Sty, 2016

na 99% troll, ale obstawiam ze jakby to byla prawda to po geolokalizacji IP wyszłaby domaniewska i jej okolice :lol2:
w końcu elita nie siedzi przecież w domu, tylko robi kariere!

Cartoon - Pią 22 Sty, 2016

PiTT napisał/a:
na 99% troll, ale obstawiam ze jakby to byla prawda to po geolokalizacji IP wyszłaby domaniewska i jej okolice :lol2:
w końcu elita nie siedzi przecież w domu, tylko robi kariere!

elita pracuje z domu i robi zdjęcia... wróć... i narzeka, że jest zimno ;)

Jakarti - Pią 22 Sty, 2016

wezcie pod uwage ze przez pierwszych kilka lat wilanow byl wlasnie sprzedawany jako beverly hills warszawy i to mialo byc wlasnie elitarne osidle / dzielnia wiec nei zdziwilbym sie gdyby to byla sfrustrowana laska, z kredytem w chf..
Kamill - Pią 22 Sty, 2016

Jakarti napisał/a:
wezcie pod uwage ze przez pierwszych kilka lat wilanow byl wlasnie sprzedawany jako beverly hills warszawy i to mialo byc wlasnie elitarne osidle / dzielnia wiec nei zdziwilbym sie gdyby to byla sfrustrowana laska, z kredytem w chf..

Teraz już Was (osoby mające coś do miasteczka) rozumiem. Po tej wypowiedzi wszystko stało się dla mnie jasne, zaczęło łączyć się w spójną całość. Od początku wypierałem możliwość takiego toku rozumowania, ewentualnie nie brałem tych wypowiedzi serio. Teraz już wiem że po prostu byłem w błędzie i się do tego przyznaję.

Jakarti - Pią 22 Sty, 2016

kamill
duzo ludzi podchodzi do tego z dystansem ale jestem przekonany, ze jeszcze wieksza czesc naslucha sie a pozniej "wymaga"

jak wilanow to zly przyklad to mam przyklad z osiedla Qbik gdzie na forum mieszkancow pojawiaja sie teksty w stylu: co to kurwa jest, ze sa slady z soli na podlodze (i nie chodzi o to ze ktos nie myje podlogi co tydzien tylko ze co godzine - albo czesciej - nie jezdzi ktos z mopem ) cytujac dalej: przeciez nie po to placilismy tyle kasy zeby teraz byly slady na podlodze..

wiec nie chodzi tylko o wilanow

Miniac - Pią 22 Sty, 2016

zefir - Pią 22 Sty, 2016

:rotfl: :rotfl: :rotfl: