kamil - Pią 22 Sty, 2016 nie, ale jebaniutki ostatnio zrobił awanture o stolik w Cucina. Kelner mówi, ze na ten stolik jest rezerwacja, a on, że własnie ten chce. Po minucie błagania o stolik rzucił: "Wie, Pan kim jestem ?"Chloru - Pią 22 Sty, 2016
Uważaj żeby Ci przez nogawkę jakiś gejzer nie wpadł zefir - Pią 22 Sty, 2016 Wiem wiem ze wy tam lubicie sobie pokazywac swoj maly dystans przez okno Alexxx - Pią 22 Sty, 2016 Troll or not?
PiTT - Pią 22 Sty, 2016 na 99% troll, ale obstawiam ze jakby to byla prawda to po geolokalizacji IP wyszłaby domaniewska i jej okolice
w końcu elita nie siedzi przecież w domu, tylko robi kariere!Cartoon - Pią 22 Sty, 2016
PiTT napisał/a:
na 99% troll, ale obstawiam ze jakby to byla prawda to po geolokalizacji IP wyszłaby domaniewska i jej okolice
w końcu elita nie siedzi przecież w domu, tylko robi kariere!
elita pracuje z domu i robi zdjęcia... wróć... i narzeka, że jest zimno Jakarti - Pią 22 Sty, 2016 wezcie pod uwage ze przez pierwszych kilka lat wilanow byl wlasnie sprzedawany jako beverly hills warszawy i to mialo byc wlasnie elitarne osidle / dzielnia wiec nei zdziwilbym sie gdyby to byla sfrustrowana laska, z kredytem w chf..Kamill - Pią 22 Sty, 2016
Jakarti napisał/a:
wezcie pod uwage ze przez pierwszych kilka lat wilanow byl wlasnie sprzedawany jako beverly hills warszawy i to mialo byc wlasnie elitarne osidle / dzielnia wiec nei zdziwilbym sie gdyby to byla sfrustrowana laska, z kredytem w chf..
Teraz już Was (osoby mające coś do miasteczka) rozumiem. Po tej wypowiedzi wszystko stało się dla mnie jasne, zaczęło łączyć się w spójną całość. Od początku wypierałem możliwość takiego toku rozumowania, ewentualnie nie brałem tych wypowiedzi serio. Teraz już wiem że po prostu byłem w błędzie i się do tego przyznaję.Jakarti - Pią 22 Sty, 2016 kamill
duzo ludzi podchodzi do tego z dystansem ale jestem przekonany, ze jeszcze wieksza czesc naslucha sie a pozniej "wymaga"
jak wilanow to zly przyklad to mam przyklad z osiedla Qbik gdzie na forum mieszkancow pojawiaja sie teksty w stylu: co to kurwa jest, ze sa slady z soli na podlodze (i nie chodzi o to ze ktos nie myje podlogi co tydzien tylko ze co godzine - albo czesciej - nie jezdzi ktos z mopem ) cytujac dalej: przeciez nie po to placilismy tyle kasy zeby teraz byly slady na podlodze..
wiec nie chodzi tylko o wilanowMiniac - Pią 22 Sty, 2016 zefir - Pią 22 Sty, 2016