Stf - Pią 23 Sty, 2009 pasowałoby posadzić swój serwer z hasłem.k-mart - Pią 23 Sty, 2009 eM cos mi raz tlumaczyl ze serwer na lfs'ie trzeba oplacic.
Jak to jest??Michał - Pią 23 Sty, 2009 moze ja sie wyrobie i przejade sie z wami oraz serwer postawieBartli - Pią 23 Sty, 2009 Ja zapewne dołączę do was.
Przed wczoraj poprawiłem swoje PB na 1:34:62, tak więc drżyj Stf!Stf - Pią 23 Sty, 2009
Bartli napisał/a:
Ja zapewne dołączę do was.
Przed wczoraj poprawiłem swoje PB na 1:34:62, tak więc drżyj Stf!
w manualu ?M - Pią 23 Sty, 2009 Zrzuccie mi sie po 5 zeta to wam wykupie serwer komercyjny na 12 slotów do lfsa i ch...
Juz przeciez jeden miesiąc wykupilem i bylo miodzio Bartli - Pią 23 Sty, 2009
Stf napisał/a:
Bartli napisał/a:
Ja zapewne dołączę do was.
Przed wczoraj poprawiłem swoje PB na 1:34:62, tak więc drżyj Stf!
w manualu ?
Tak. Myszka+manual to mój zestaw
eM napisał/a:
Zrzuccie mi sie po 5 zeta to wam wykupie serwer komercyjny na 12 slotów do lfsa i ch...
Juz przeciez jeden miesiąc wykupilem i bylo miodzio
Dla mnie OKStf - Pią 23 Sty, 2009 ok - ile trzeba uzbierać?M - Pią 23 Sty, 2009 30zeta afaik, teraz moze troche wiecej bo funt drozszyBartli - Pią 23 Sty, 2009 A może zagramy panowie w pełną wersję LFS?
Wersja X została już zhackowana, i można grać po sieci(nie przez internet!) w pełną wersję.
Potrzeba tylko ściągnąć wersję X i unlockera, i można upalać.
Potrzeba oczywiście jeszcze osobę która może stawiać serwer.Stf - Pią 23 Sty, 2009 to dawaj linka i instrukcję co gdzie jak. jestem za bo ten tor już mi się trochę tak jakby mocno znudził Loko - Pią 23 Sty, 2009
Stf napisał/a:
pojeździłem jeszcze wczoraj i best lap: 1:34,59 ze stratą 0,2sek na ostatniej części pomiarowej oczywiście automat bo na manualu mi się silnik sypie po kilku redukcjach... nadal nie udało się zejść poniżej 1:34,5
jedziem dzisiaj ?
Ziom weź tego automata wywal w piździec, to się nie nadaje do niczego, przed chwilą zrobiłem parę kółek, żeby zobaczyć jak się jeździ. Po pierwsze to hamowania sa z dupyy, po drugie automat robi te zmiany w jakiś dziwnych miejscach , a po trzecie jakieś nudne sie to auto robi:D Czas jaki pojechałem to 1.34.23, patrząc po splitach da się jeszcze urwać z tego trochę, wiec strata na szybkim kółku nie jest duża, na manualu pojechałem 1.34.04 ale jakby zrobić średnią z iluś tam kółek to tragedia, tu gdzieś zredukuje w środku zakrętu, tu wbije za wcześnie wyższy i taka zabawa.
Więc przesiadaj się jak najszybciej na manuala, troche się pomęczysz ale się opłaci, ja gram jeszcze z manualnym sprzęgłem, kiedyś to też dawało kilka setnych, ale teraz już chyba nie, a przynajmniej nic o tym nie wiem k-mart - Pią 23 Sty, 2009
Bartli napisał/a:
A może zagramy panowie w pełną wersję LFS?
Wersja X została już zhackowana, i można grać po sieci(nie przez internet!) w pełną wersję.
Potrzeba tylko ściągnąć wersję X i unlockera, i można upalać.
Potrzeba oczywiście jeszcze osobę która może stawiać serwer.
A czy bede mogl nadal z Wami grac?
Mam cala pelna wersje, ale kupiona Stf - Pią 23 Sty, 2009 jak hamować biegami żeby silnik się nie wysrał ?k-mart - Pią 23 Sty, 2009 Przy zmianie biegu odejmujesz gaz.
I nie zrzucaj n.p. z 5-tki na 2-ke