To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Tu się witamy...

Jakarti - Czw 08 Cze, 2006

fotki i opis zamieszczasz w Pimp My Ride - to tak na przyszlosc

nie jest zle, poczytaj fora, działy - zorientuj sie w "budowie" tego forum i zaraz wszystko zalapiesz , a jak nie wiesz to pytaj - witam i zycze milego pobytu :)

a co do uprawnien - to tak jak powiedzial Niemy - troche cierpliwosci i bedize git :D

Anonymous - Czw 08 Cze, 2006

witam nowego forumowicza :)
Peter - Czw 08 Cze, 2006

witam
kurde kit jak w rajdowce.konkret!tylko na dol z nim i wieksze kola i bedzie przekozak.
pozdrawiam

Anonymous - Czw 08 Cze, 2006

Bad-i napisał/a:
bardzo dziekuje i mam nadzieje w niedlugim czasie dolaczyc do spotow ;)

clio jak clio, troche przerobione:

wlasnie staram sie uzyskac dostep zeby je opisac ;)

siemanko.kumpel z krakowa ma identyczne clio tylko ze czerwone.moze kojarzysz auto opisane bylo w jednym z nr-ow WRC. auto mialo silnik 1.8 16v ale rozwiercone zostalo do 2.0 bylo robioze pzez chlopakow z Renault Sport Polska i ekipe pana Ziabera.problem ma tylko taki ze szuka wlasnie 17"felg z clio maxi zeby byly oryginalne.wzor jak williams tylko ze wieksze

Bad-i - Pią 09 Cze, 2006

zowa napisał/a:
Bad-i napisał/a:

siemanko.kumpel z krakowa ma identyczne clio tylko ze czerwone.moze kojarzysz auto opisane bylo w jednym z nr-ow WRC. auto mialo silnik 1.8 16v ale rozwiercone zostalo do 2.0 bylo robioze pzez chlopakow z Renault Sport Polska i ekipe pana Ziabera.problem ma tylko taki ze szuka wlasnie 17"felg z clio maxi zeby byly oryginalne.wzor jak williams tylko ze wieksze

witam, samochod oczywiscie znam doskonale i to jeszcze za czasow poprzedniego wlasciciela. Wiem przez kogo i jak byl budowany. Silnik hmmm jezeli siedzi jeszcze to samo co bylo wczesniej to zadnego rozwiercania nie bylo a moc to 137 seryjnych KM (chociaz auto nie bylo hamowane). Jezeli chodzi o kola to powiedz koledze zeby odpuscil sobie oryginalne 17" od maxi bo primo Maxi na tarmacu jezdzilo w 18" a jezeli nawet 17" to musi naszykowac 2600 PLN za sztuke ;) . Moje auto zostalo zbudowane z pozostalosci po clio maxi p. Kosciuszki a trwalo to dwa lata dlatego tez moge sie na ten temat rozpisywac wiekami ;) ..

Poczekam cierpliwie to wrzuce kilka fotek w pimp my ride a mam ich okolo 1000 zaczynajac od poczadku budowy auta

strick - Pią 09 Cze, 2006

Bad-i napisał/a:
Poczekam cierpliwie to wrzuce kilka fotek w pimp my ride a mam ich okolo 1000 zaczynajac od poczadku budowy auta

No to będzie co oglądać!

Peter napisał/a:
tylko na dol z nim i wieksze kola i bedzie przekozak

Zgadzam się! Wtedy bedzie już prawie idealne! ;)

saxorulez - Pią 09 Cze, 2006

sciema.. ładny cliak :)

witamy :)

k-mart - Pią 09 Cze, 2006

zowa napisał/a:

auto mialo silnik 1.8 16v ale rozwiercone zostalo do 2.0 bylo robioze pzez chlopakow z Renault Sport Polska i ekipe pana Ziabera.problem ma tylko taki ze szuka wlasnie 17"felg z clio maxi zeby byly oryginalne.wzor jak williams tylko ze wieksze

hmm... ciekawe jak rozwiercali, bo srednica jednego w willim to 82,7mm a w 1.8 16v to 82mm, wiec minimalnie sie rozwierca. Reszte pojemnosci zyskuje sie ze skoku tloka. A z kolami to jak Bad-i pisal: w a-grupie maxi byly 18", w a-grupie williamsie 17". Ten sam model speedliny, ale calkiem inne niz te w williamsie. Nie wiem ile kosztuje 18", ale kiedys ktos tu sprzedawal 4 sztuki 16" uzywane za 1000fr, czyli 2550zl... :570:

Anonymous - Pią 09 Cze, 2006

Bad-i napisał/a:
zowa napisał/a:
Bad-i napisał/a:

witam, samochod oczywiscie znam doskonale i to jeszcze za czasow poprzedniego wlasciciela. Wiem przez kogo i jak byl budowany. Silnik hmmm jezeli siedzi jeszcze to samo co bylo wczesniej to zadnego rozwiercania nie bylo a moc to 137 seryjnych KM (chociaz auto nie bylo hamowane). Jezeli chodzi o kola to powiedz koledze zeby odpuscil sobie oryginalne 17" od maxi bo primo Maxi na tarmacu jezdzilo w 18" a jezeli nawet 17" to musi naszykowac 2600 PLN za sztuke ;) . Moje auto zostalo zbudowane z pozostalosci po clio maxi p. Kosciuszki a trwalo to dwa lata dlatego tez moge sie na ten temat rozpisywac wiekami ;) ..

co do wlascicieli to ja znam kilku krakowskich :) teraz auto ma kolega maciek wczesniej mial go dominik za ktorego kadencji byla robiona sesja do WRC wspolnie z Jankiem chmielewskim a czesniej to auto mial prezes salonu Renault pan Łyko.a jeszcze wczesniej Ziaber.wiec jak ja pamietam to auto jest conajmniej 9 do 10 lat w kraku.co do silnika o napewno jest to 2.0 zrobione.bo bylo 1.8 ale zostalo zajechane i zrobione na 2.0 co do budy auta to taka z klatka przyszla z belgi.a reszta byla kombinowana niewiem skad.wiele czesci kore sa w tym clio tez pochodzi od kosciuszkow.co do felg to wydasje mi sie ze jesli sprawa tak wyglada to odpusci :) wiem tylko narazie ze auto pojedzie klejone w fabryczne barfy Renault Elf Polska(takie jak mial Janusz Kulig) na prologu rajdu wawelskiego.wiem tez ze sciagaja do kraka na prolog Megane Maxi i tez bedzie oklejone w takie barwy w jakich jezdzil Janusz Kulig.
Anonymous - Sob 10 Cze, 2006

panowie zalozcie sobie topik o cliasach bo wydaje mi sie ze juz sie witaliscie ;)
michool_vt - Nie 18 Cze, 2006

Witam panie i panów:)
Jakiś czas temu przywiodła mnie na to forum chęć ogarnięcia tematu „hothatch”, zebrania wiadomości na temat aut, motywowane to wszystko oczywiście chęcią nabycia auta, które można zaliczyć do hothatch’ow. Czytam co tu ludzie piszą i podoba mi się tu :P auta wciąż szukam i nie będę ukrywał ze liczę na wasza pomoc :P
Jeszcze raz witam serdecznie i kłaniam się nisko

M - Nie 18 Cze, 2006

Witamy witamy :) Zapraszam do udzielania sie na forum.
W jakich markach gustujesz? Tzn jakich masz kandydatow na osobistego hothatcha?

michool_vt - Nie 18 Cze, 2006

Na razie nie faworyzuje żadnej marki;) przychylnym okiem jednak patrzę na 106 i saxo, może jakiś starszy civic:) kasiorke jaka mogę na autko przeznaczyć to jakieś 12-13tys zl wiec nie bardzo jest w czym wybierać:/
Peter - Nie 18 Cze, 2006

witam witam.polecam VTSa :D
Anonymous - Nie 18 Cze, 2006

Witam wszystkich:)

Zarejestrowalam sie tu na prosbe kolegow z wypadu do Lublina i mam nadzieje ze nie zostane od razu wyrzucona;)

Co do spraw technicznych to autka jeszcze nie mam ( nie smiac sie ale prawka tez nie mam :567: ) ale narazie jezdze z pewnym znanym Wam panem :)

Serdecznie pozdrawiam tych, ktorych zdazylam juz poznac i tych ktorych jeszcze poznac nie zdolalam :)