106 - Wto 13 Paź, 2009 juz zalatwione Rudello - Śro 21 Paź, 2009 Mick zdobył świetny kontakt do siatkarzy.
Ostatnio stan konta wynosil 1016zł.
Wiec nie ma co czekac i marzenie bedziemy chcieli zrealizowac w nastepnym tygodniu. Choc wszystko zalezy od dostepnosci siatkarzy i pobytu 'naszej' marzycielki w szpitalu ( na marszałkowskiej)Mick - Pią 23 Paź, 2009 Tak jak wspomniał Rudy, rozmawiałem z siatkarkami z Muszyny oraz z Piły, są zainteresowane i przyjadą spełnić z nami marzenie.
wstępnie umówiliśmy się na 30.10, nie wiem jeszcze która to będzie godzina, ale mam nadzieje, że chociaż kilku z nas się pojawi nawet jeśli będzie to w ciągu dnia.
Prezent musimy kupić dość szybko, do tych pieniążków dorzucam się jeszcze ja, 106 oraz Adam206, więc myśle, że spokojnie możemy za to prezent kupić.
(106-dalej nie mam przelewu od Ciebie )
zastanówcie się kto kupi prezent, ja w poniedziałek pójdę do tego szpitala, dowiemy się czy mozna by to było zrobić na świetlicy, bo będzie nas dość dużo... Anonymous - Pią 23 Paź, 2009 dajcie mi nr konta !Mick - Pią 23 Paź, 2009
106 napisał/a:
przelalem na konto micka
zią, na które konto?
Mbank czy Polbank??106 - Pią 23 Paź, 2009 pw Mick - Pon 26 Paź, 2009 Drodzy,
W piątek około godziny 11:00 będą w Warszawie siatkarki z drużyny Muszynianka Fakro Muszyna, Dorota Pykosz oraz Joanna Mirek, chcą wspólnie z nami spełnić marzenie Angeliki.
Mogą jedynie w tym terminie, wiec licze, że ktoś z naszego klubu pojawi się tam razem z nami, gdyż jest to prezent od nas a one są jakby dodatkiem do prezentu.
Umówiony jestem także z siatkarkami z Nafty Piła, niestety nie będą mogły pojawić się w piątek, ale na pewno przyjadą chociaż na chwile pobyć z naszą marzycielką.
W tym tygodniu kupie konsole do gier PS3 dla niej - może ktoś z Was ma dojście, żeby było taniej niż 1300 (wersja bez gry) - taką ofertę dostałem z "World Games".
Również proszę napiszcie kto z Was może się pojawić.
Zdjęcia z przekazania prezentu oczywiscie będą.
Pozdr!PiTT - Pon 26 Paź, 2009 fajnie, szkoda, ale raczej nie dam rady w piątek w ciągu dnia
no nic, chętnie pooglądam fotkianjas - Pon 26 Paź, 2009 http://www.allegro.pl/ite..._gwar_w_wa.html
o grę zapytam dzisiaj Rudello - Pon 26 Paź, 2009 Ofkorz jestem106 - Pon 26 Paź, 2009 mick... czy moj przelew sie odnalazl?FreeMan - Pon 26 Paź, 2009 ja tez bede.Gaydek - Pon 26 Paź, 2009 Ja oczywiście nie dam rady.Greg - Pon 26 Paź, 2009 Mick, podrzuć mi proszę dane do przelewu - coś się ściepnę choć ostatnio jestem zupełnie goły. Zupełnie mi umknęło że już są wpłaty. Siet