To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - !!!! Hothatch.org -Spełnia MARZENIE !!!!

106 - Wto 13 Paź, 2009

juz zalatwione :)
Rudello - Śro 21 Paź, 2009

Mick zdobył świetny kontakt do siatkarzy.
Ostatnio stan konta wynosil 1016zł.

Wiec nie ma co czekac i marzenie bedziemy chcieli zrealizowac w nastepnym tygodniu. Choc wszystko zalezy od dostepnosci siatkarzy i pobytu 'naszej' marzycielki w szpitalu ( na marszałkowskiej)

Mick - Pią 23 Paź, 2009

Tak jak wspomniał Rudy, rozmawiałem z siatkarkami z Muszyny oraz z Piły, są zainteresowane i przyjadą spełnić z nami marzenie.

wstępnie umówiliśmy się na 30.10, nie wiem jeszcze która to będzie godzina, ale mam nadzieje, że chociaż kilku z nas się pojawi nawet jeśli będzie to w ciągu dnia.

Prezent musimy kupić dość szybko, do tych pieniążków dorzucam się jeszcze ja, 106 oraz Adam206, więc myśle, że spokojnie możemy za to prezent kupić.

(106-dalej nie mam przelewu od Ciebie :/ )

zastanówcie się kto kupi prezent, ja w poniedziałek pójdę do tego szpitala, dowiemy się czy mozna by to było zrobić na świetlicy, bo będzie nas dość dużo... :)

Anonymous - Pią 23 Paź, 2009

dajcie mi nr konta !
Mick - Pią 23 Paź, 2009

106 napisał/a:
przelalem na konto micka :)

zią, na które konto?
Mbank czy Polbank??

106 - Pią 23 Paź, 2009

pw :(
Mick - Pon 26 Paź, 2009

Drodzy,

W piątek około godziny 11:00 będą w Warszawie siatkarki z drużyny Muszynianka Fakro Muszyna, Dorota Pykosz oraz Joanna Mirek, chcą wspólnie z nami spełnić marzenie Angeliki.
Mogą jedynie w tym terminie, wiec licze, że ktoś z naszego klubu pojawi się tam razem z nami, gdyż jest to prezent od nas a one są jakby dodatkiem do prezentu.
Umówiony jestem także z siatkarkami z Nafty Piła, niestety nie będą mogły pojawić się w piątek, ale na pewno przyjadą chociaż na chwile pobyć z naszą marzycielką.

W tym tygodniu kupie konsole do gier PS3 dla niej - może ktoś z Was ma dojście, żeby było taniej niż 1300 (wersja bez gry) - taką ofertę dostałem z "World Games".

Również proszę napiszcie kto z Was może się pojawić.
Zdjęcia z przekazania prezentu oczywiscie będą.

Pozdr!

PiTT - Pon 26 Paź, 2009

fajnie, szkoda, ale raczej nie dam rady w piątek w ciągu dnia :/
no nic, chętnie pooglądam fotki

anjas - Pon 26 Paź, 2009

http://www.allegro.pl/ite..._gwar_w_wa.html

tu jest w Wawie za 1189 z 3 grami

http://www.allegro.pl/ite..._gwar_w_wa.html

a tu za 1149, z tymi samymi grami
http://www.allegro.pl/ite...49_zl_wawa.html

pP - Pon 26 Paź, 2009

ja idem!

o grę zapytam dzisiaj :]

Rudello - Pon 26 Paź, 2009

Ofkorz jestem
106 - Pon 26 Paź, 2009

mick... czy moj przelew sie odnalazl?
FreeMan - Pon 26 Paź, 2009

ja tez bede.
Gaydek - Pon 26 Paź, 2009

Ja oczywiście nie dam rady.
Greg - Pon 26 Paź, 2009

Mick, podrzuć mi proszę dane do przelewu - coś się ściepnę choć ostatnio jestem zupełnie goły. Zupełnie mi umknęło że już są wpłaty. Siet :/