To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - Nasze Zimowe Próby, Treningi, Upalania

fydi - Nie 03 Sty, 2010

karwa zniszczyli połowę stadionów na euro 2012! :D
qbica - Pon 04 Sty, 2010

k-mart napisał/a:
qbica napisał/a:
chyba atakujemy Salmopol

czyli kto?

mial z nami jechac Jaco ale stwierdzil ze moze swoim CC super 0.7 niedojechac wiec pojechalismy dwoma saxówkami (kumpli z Ustronia), po drodze dolaczylo jeszcze do nas 5ciu kolesi z forum audi i kolega w beemce i po malej rozgrzewce na Ustronskich wirażach ruszylismy na Salmopol ;D ale pech chcial ze pare minut przed nami przejeżdżala tamtedy solarka i warunki do latania bokami po paru przejazdach zrobily sie dosyc kiepskie :wall:

Trzeba poczekac na swiezy snieg ;D

Janusz - Pon 04 Sty, 2010

my polataliśmy wczoraj troszkę z Loko, i efekt jest taki ze teraz siedzę w domu z l4
martin.h - Pon 04 Sty, 2010

Janusz napisał/a:
my polataliśmy wczoraj troszkę z Loko, i efekt jest taki ze teraz siedzę w domu z l4

Lataliście na golasa? :rotfl:

Janusz - Pon 04 Sty, 2010

tak, po 1,20 zł o_O
Tomcat - Pon 04 Sty, 2010

Janusz napisał/a:

a gdzie jeździliście ? ja też zwiedzałem wczoraj wioski i najlepiej było w okolicach wieliczki. od baryczy, przez wieliczke, aż po rybitwy było momentami nieźle, ale widać że już odśnieżali. najlepiej na jak zawsze niezawodnej drodze z wieliczki na czarnochowice. raz nawet było już dość podniecające ratowanie :P

Maciusiowy - Pon 04 Sty, 2010

ja dzisiaj w drodze do pracy trochę się poślizgałem...mam tam taką fajną sekwencję zakrętów z szerokimi śniegowymi bandami, więc spory margines :D W sumie zrobiłem 3 razy tam i z powrotem i jechałem pół godziny dłużej niż zazwyczaj do pracy hehe ;D
PGmaster - Czw 07 Sty, 2010

Posmigalem sobie dzisiaj na realu na ursynowie. Calkiem sympatycznie chociaz panowie policjanci zepsuli zabawe...

Widzialem jakies biale 106 z klatka. Z forum ktos?

kamil - Czw 07 Sty, 2010

nie, ale o ile się nie mylę to mieszka w bliżniaku róg nowoursynowskiej i wawozowej. Gdzie śmigałeś na Ursynowie ?
Maciusiowy - Czw 07 Sty, 2010

kamil_wrc napisał/a:
nie, ale o ile się nie mylę to mieszka w bliżniaku róg nowoursynowskiej i wawozowej. Gdzie śmigałeś na Ursynowie ?

a mamy zdjęcia fury jego ojca, albo siostry :]
...fury siostry rzecz jasna

kamil - Czw 07 Sty, 2010

jak przejeżdzam obok to od czasu do czasu widuje ta fure.
No moja strasznie puszczalska mam nadzieje że tamtego tak się nie szlaja. Nie polecam

kamil_wrc napisał/a:
Gdzie śmigałeś na Ursynowie ?

Na realu ;)

ps - Czw 07 Sty, 2010

PGmaster napisał/a:
kamil_wrc napisał/a:
Gdzie śmigałeś na Ursynowie ?

Na realu ;)

podobno fajna miejscowka, tylko na kominy i klimatyzatory trzeba uwazac...

;D

kamil - Czw 07 Sty, 2010

łeee, real zamykają na noc ale do 22 to mozna posmigac z tyłu

kamil_wrc napisał/a:
łeee, real zamykają na noc ale do 22 to mozna posmigac z tyłu

Gdzie zamykaja... Bylem po 24 i byl otwarty :)