fydi - Nie 03 Sty, 2010 karwa zniszczyli połowę stadionów na euro 2012! qbica - Pon 04 Sty, 2010
k-mart napisał/a:
qbica napisał/a:
chyba atakujemy Salmopol
czyli kto?
mial z nami jechac Jaco ale stwierdzil ze moze swoim CC super 0.7 niedojechac wiec pojechalismy dwoma saxówkami (kumpli z Ustronia), po drodze dolaczylo jeszcze do nas 5ciu kolesi z forum audi i kolega w beemce i po malej rozgrzewce na Ustronskich wirażach ruszylismy na Salmopol ale pech chcial ze pare minut przed nami przejeżdżala tamtedy solarka i warunki do latania bokami po paru przejazdach zrobily sie dosyc kiepskie
Trzeba poczekac na swiezy snieg Janusz - Pon 04 Sty, 2010 my polataliśmy wczoraj troszkę z Loko, i efekt jest taki ze teraz siedzę w domu z l4martin.h - Pon 04 Sty, 2010
Janusz napisał/a:
my polataliśmy wczoraj troszkę z Loko, i efekt jest taki ze teraz siedzę w domu z l4
Lataliście na golasa? Janusz - Pon 04 Sty, 2010 tak, po 1,20 zł Tomcat - Pon 04 Sty, 2010
Janusz napisał/a:
my polataliśmy wczoraj troszkę z Loko, i efekt jest taki ze teraz siedzę w domu z l4
a gdzie jeździliście ? ja też zwiedzałem wczoraj wioski i najlepiej było w okolicach wieliczki. od baryczy, przez wieliczke, aż po rybitwy było momentami nieźle, ale widać że już odśnieżali. najlepiej na jak zawsze niezawodnej drodze z wieliczki na czarnochowice. raz nawet było już dość podniecające ratowanie Maciusiowy - Pon 04 Sty, 2010 ja dzisiaj w drodze do pracy trochę się poślizgałem...mam tam taką fajną sekwencję zakrętów z szerokimi śniegowymi bandami, więc spory margines W sumie zrobiłem 3 razy tam i z powrotem i jechałem pół godziny dłużej niż zazwyczaj do pracy hehe PGmaster - Czw 07 Sty, 2010 Posmigalem sobie dzisiaj na realu na ursynowie. Calkiem sympatycznie chociaz panowie policjanci zepsuli zabawe...
Widzialem jakies biale 106 z klatka. Z forum ktos?kamil - Czw 07 Sty, 2010 nie, ale o ile się nie mylę to mieszka w bliżniaku róg nowoursynowskiej i wawozowej. Gdzie śmigałeś na Ursynowie ?Maciusiowy - Czw 07 Sty, 2010
kamil_wrc napisał/a:
nie, ale o ile się nie mylę to mieszka w bliżniaku róg nowoursynowskiej i wawozowej. Gdzie śmigałeś na Ursynowie ?
a mamy zdjęcia fury jego ojca, albo siostry
...fury siostry rzecz jasnakamil - Czw 07 Sty, 2010 jak przejeżdzam obok to od czasu do czasu widuje ta fure.
No moja strasznie puszczalska mam nadzieje że tamtego tak się nie szlaja. Nie polecamPGmaster - Czw 07 Sty, 2010
kamil_wrc napisał/a:
Gdzie śmigałeś na Ursynowie ?
Na realu ps - Czw 07 Sty, 2010
PGmaster napisał/a:
kamil_wrc napisał/a:
Gdzie śmigałeś na Ursynowie ?
Na realu
podobno fajna miejscowka, tylko na kominy i klimatyzatory trzeba uwazac...
kamil - Czw 07 Sty, 2010 łeee, real zamykają na noc ale do 22 to mozna posmigac z tyłuPGmaster - Czw 07 Sty, 2010
kamil_wrc napisał/a:
łeee, real zamykają na noc ale do 22 to mozna posmigac z tyłu