Ogłoszenia komercyjne - [08PSS] 08 Pit Stop Service s.c.
Anonymous - Czw 12 Mar, 2009
eM napisał/a:
napisz fujitke
brak na stanie .... moze byc za 2 tyg ...
P2R niestety 190 w detalu - masz minus 10% czyli dla nas 171złM - Czw 12 Mar, 2009 spoko...Anonymous - Czw 12 Mar, 2009 pierwsze koty za płoty i r888 już u nas
Anonymous - Śro 18 Mar, 2009 i kolejna dostawa
nowa chłodnica w DOHC VTEC
szybka blacharka w VTSie
M - Śro 18 Mar, 2009 Vlodarsky - Śro 18 Mar, 2009
Marcel 08 napisał/a:
szybka blacharka w VTSie
znowu ?saxorulez - Śro 18 Mar, 2009 Vlodarsky - Śro 18 Mar, 2009 witki opadajo...KonradMK - Śro 18 Mar, 2009 Nowa reklama Orlen VERVA:
"Pan Klamka i Krawężnik"
OSKAR - Czw 19 Mar, 2009 Wy beje Bez kitu !!! To jest to co bylo do poprawy po tym jak Vłodziu na szybko robil i maska sie zablokowala CHRZANEK - Czw 19 Mar, 2009
OSKAR napisał/a:
To jest to co bylo do poprawy po tym jak Vłodziu
Łżesz jak pies Synu...
Po Vlodziu nie trzeba nic poprawiać...
(Nawet jak robi na szybko)
W superekspresie pisali ze wychaczyłeś krawężnik...OSKAR - Czw 19 Mar, 2009 Nawet dwa wychaczylem I kolejne dwa na rondzie i piaty kraweznik zapasem jeszcze zawadzilem
A po wlodku owszem nie trzeba,ale ja i wlodziu wiemy co trzeba bylo poprawic i tyle Vlodarsky - Czw 19 Mar, 2009 tam była maska złamana ja ją na tyle wygiąłem, żeby się zamykała. To generalnie tragedii nie ma
(ja znowu słyszałem, że krawężniki w całej Warszawie mają obniżać przez Ościego)OSKAR - Czw 19 Mar, 2009 Juz zaczynaja obnizac bo dowiedzieli sie,ze oskar RWD bedzie mial Anonymous - Pią 20 Mar, 2009
CHRZANEK napisał/a:
OSKAR napisał/a:
To jest to co bylo do poprawy po tym jak Vłodziu
Łżesz jak pies Synu...
Po Vlodziu nie trzeba nic poprawiać...
(Nawet jak robi na szybko)
W superekspresie pisali ze wychaczyłeś krawężnik...
Radek robimy porzadki w garażu .... i prośba jakbyś mógł zabrać swoje 3 kartony czy sa do wywalenia?