masz rację, martin. Również uważam, że są pierd.olnięci!Jacek - Pią 18 Lut, 2011 Bart - Pią 18 Lut, 2011 byyyło, ale dobre Bart - Pią 18 Lut, 2011 Martin, muzyka muzyką, dobry stary shoegaze'owy styl dobrym starym shoegaze'owym stylem, ale...
PAMIĘTAJ, PATRZ W LUSTERKA!martin.h - Sob 19 Lut, 2011
Best Coast to trójka muzyków z Los Angeles grająca muzykę klasyfikowaną jako indie/pop/surf, a ich jedyny album długogrający to zeszłoroczny "Crazy for You". Muzyka grana przez Best Coast idealnie oddaje klimat słonecznej Kalifornii lat 60-tych/70-tych, fajna płytka na wakacje... romantyczne
Anonymous - Sob 19 Lut, 2011
Martin posłuchaj trochę muzykimartin.h - Sob 19 Lut, 2011 Czesiu, każdy słucha takiej muzyki jaka mu się podoba. Ja po fascynacji hard rockiem i punkiem aktualnie mam zajawkę na coś słodszego i spokojniejszego, co wcale nie znaczy że gorszego. Już widzę minę Twojej dziewczyny jak przy kolacji puścisz jej Slasha lub Ozziego Anonymous - Sob 19 Lut, 2011
martin.h napisał/a:
Już widzę minę Twojej dziewczyny jak przy kolacji puścisz jej Slasha lub Ozziego
Nie jadam kolacji , musze sie odchudzać martin.h - Sob 19 Lut, 2011 Chyba muszę się wyleczyć na jakiś czas z muzyki, strasznie pociągają mnie kobiety związane z gitarową muzyką A swoją drogą Letterman po raz kolejny udowadnia, że ma dobry gust muzyczny
Bart - Sob 19 Lut, 2011
martin.h napisał/a:
Chyba muszę się wyleczyć
hmm...martin.h - Sob 19 Lut, 2011
Bart napisał/a:
martin.h napisał/a:
Chyba muszę się wyleczyć
hmm...
Jak już pisał forumowy znawca od chorób nadaje się to do psychologa Bart - Sob 19 Lut, 2011 Bart - Sob 19 Lut, 2011 martin.h - Nie 20 Lut, 2011
Sleigh Bells to damsko-męski duet z Brooklynu. Ich styl to mieszanka róznych stylów i praktycznie trudno określić jakiś konkretny gatnek; mamy elektronikę, rap, r&b, noise pop, a to wszystko w stylistyce lo-fi. Ich debiutancki album "Treats" ukazał się 11 maja zeszłego roku.