Koto - Czw 19 Maj, 2011 Eee tam, lepiej na rundę mistrzostw europy w wyścigach górskich Ecce Homo do Czech pojechac, Stec i jego lancer w porównaniu z bolidami które tam jadą to jest nic...qbus - Czw 19 Maj, 2011 Ja nie bede, po zeszlorocznej Limanowej powiedziałem że nigdy więcej wyścigów górskich... mimo tego że mam na miejsce niecałe 50 km jarek-malopolska - Czw 19 Maj, 2011 na mnie tam Stec i jego lancer nie zrobiły jakiegoś niewiadomo jakiego wrazenia, natomiast np. Seicento Kocura.. Tak czy siak, wyscigi to nie rajdy, ale taka piknikowa atmosfera tez jest fajna ra na jakiś czas qbica - Czw 19 Maj, 2011
Koto napisał/a:
Eee tam, lepiej na rundę mistrzostw europy w wyścigach górskich Ecce Homo do Czech pojechac, Stec i jego lancer w porównaniu z bolidami które tam jadą to jest nic...
Šternberk? ale chyba tydzien wczesniej niz Limanowa?speed555 - Czw 19 Maj, 2011 Komentarz po Mazowieckim:
Kod:
MICHAŁ SZALA: - Startując jako jedyna załoga w klasie RWD-1 mieliśmy komfort psychiczny, pozwalający skupić się na dobrym przygotowaniu do rajdu `bez ciśnienia' na wynik. Pełni nadziei na zdobycie cennego doświadczenia i przejechanie wielu kilometrów OS-owych, wystartowaliśmy do pierwszej próby. Nic nie wskazywało na możliwość wystąpienia jakichkolwiek problemów. Niestety, już po pierwszych dwóch kilometrach silnik zaczął tracić moc w wyniku przegrzania, by na 4 kilometrze definitywnie wyzionąć ducha. Zdobyte doświadczenie i świetna współpraca z pilotem na pewno zaowocują na następnych rajdach.
Cartoon - Pon 23 Maj, 2011 Kolega prosił, o zapytanie na forum, czy otulina o oznaczeniu AF2-045 to taka, którą się okłada klatkę na wysokości głowy? EmerytRs2 - Pon 23 Maj, 2011 zależy gdzie wypada głowa 106 - Pią 27 Maj, 2011 ktos mi moze powiedziec gdzie znajdze papiery dotyczace zgloszenia na
GSMP LIMANOWA? do kiedy zgloszenia?
pytanie do Micka - cos inaczej sie robi zglaszajac do gsmp niz rpp?
(uprzedzajac nie chodzi o moje 106) :)CHRZANEK - Pią 27 Maj, 2011 Prosze :
Zgłoszenia do udziału w zawodach przyjmowane będą po opublikowaniu Regulaminu Uzupełniającego i powinny być wysłane na adres:
Auto Moto Klub Limanowa
Polska
ul. W.Witosa 22, 34-600 Limanowa
tel./fax +48 18 337 10 58
kom. +48 504 076 530
e-mail: wyscig@amk.strefa.pl
Data zamknięcia listy zgłoszeń 13.06.2011 roku, godz. 24:00.106 - Pią 27 Maj, 2011 dziekuje ci dobry czlowieku...misiek86electro - Pią 27 Maj, 2011
106 napisał/a:
ktos mi moze powiedziec gdzie znajdze papiery dotyczace zgloszenia na
GSMP LIMANOWA? do kiedy zgloszenia?
pytanie do Micka - cos inaczej sie robi zglaszajac do gsmp niz rpp?
(uprzedzajac nie chodzi o moje 106)
ostatnie Twoje zdanie i sie zawiodłem a czytajac bylem pelen nadziei 106 - Sob 28 Maj, 2011 saxo mozna sie zglosic w N-1600 czy juz nie ma takiej klasy?Jaco - Sob 28 Maj, 2011
106 napisał/a:
saxo mozna sie zglosic w N-1600 czy juz nie ma takiej klasy?
w zeszłym roku jeszcze była, tylko chyba nikt w niej nie jeździł..Koto - Sob 28 Maj, 2011 Dla zawodników pozostałych (samochód zgłoszony przez osobę inną, niż kierowca lub pilot tego samochodu), gdzie kierowca legitymuje się inną licencją niż wydana przez PZM - 6 000 PLN
Czyli jak np jakiś Czech będzie chciał sobie przejechac Karkonoski treningowo to 6 tysi płaci? CHRZANEK - Sob 28 Maj, 2011 No raczej