To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Katastrofa samolotu

M - Czw 15 Lip, 2010

Janusz napisał/a:
niestety ale muszę się z Toba zgodzić:)

Dobrze ze mi podajesz przynajmniej ręke jak sie witamy xD

GeKo - Czw 15 Lip, 2010

http://wiadomosci.gazeta....jal_swoich.html

Gorąco polecam Żanet Kaleta

M - Czw 15 Lip, 2010

GeKo napisał/a:
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,8142908,Obroncy_krzyza_spod_Palacu__Stalin_tez_wybijal_swoich.html

Fajna manipulacja...
obroncy krzyża = mohery

GeKo - Czw 15 Lip, 2010

ale gdzie tam mohery są? Ja tam moherów nie widzę. Widzę za to nawiedzonych starszych ludzi. Może jeszcze zażądają aby utworzyć muzeum L i M Kaczyńskich i wstawić tam zestaw śniadaniowy z którego popijali herbatkę.
M - Czw 15 Lip, 2010

GeKo napisał/a:
ale gdzie tam mohery są? Ja tam moherów nie widzę. Widzę za to nawiedzonych starszych ludzi. Może jeszcze zażądają aby utworzyć muzeum L i M Kaczyńskich i wstawić tam zestaw śniadaniowy z którego popijali herbatkę.

Twoim autorytetem moralnym jest zapewne Janusz Palikot

Anonymous - Czw 15 Lip, 2010

eM ja pyerdole :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall:
M - Czw 15 Lip, 2010

No wlasnie, to jest drugi biegun pokazywania starych ludzi w obronie Krzyża,
łatwo jest manipulować

pP - Czw 15 Lip, 2010

apropo obrońców krzyża..wczoraj moich 3 znajomych podesżło tam i tak samo zapytało po co oni tutaj siedzą? bez kamer, aparatów..po prostu podeszli i bardzo grzeczeni zapytali.."obrońcy" wyciągnęli 20 kartek, na których były różne dane bez pokrycia bo np. zapytani o jakiekolwiek źródło "obrońcy" nie umieli odpowiedzieć..
a te dane to np. ze komorowski to nie komorowski tylko się nazywał szczechowicz czy jakoś tak, bo podczas wojny jego dziadek sie ukrywał przed kimś tam u panstwa komorwskich, oni zmarli a ten po prostu zmienił tożsamość i tak jego dziadek zaczął nazywać się komorowski

:lol2:

GeKo napisał/a:
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,8142908,Obroncy_krzyza_spod_Palacu__Stalin_tez_wybijal_swoich.html

"Nie slucha mediów powszechnych tylko swoje media" macie odpowiedz co to za ludzie:)

dzik - Czw 15 Lip, 2010

eM, uwazasz ze krzyz powinien zostac przed palacem?
Janusz - Czw 15 Lip, 2010

eM napisał/a:
Janusz napisał/a:
niestety ale muszę się z Toba zgodzić:)

Dobrze ze mi podajesz przynajmniej ręke jak sie witamy xD

eM jak Cie lubię tak pod względami politycznymi sie z Toba nie zgadzam. A słowo niestety, w tym kontekście nie oznaczało ubolewania nad faktem zgadzania sie z Toba, Tylko ubolewania nad nasza ciągle powtarzającą sie historia, w której zawsze jesteśmy dymani i tyle..

A tak wogóle to wracająć do samej katastrofy - słyszałem hipotezę że ruscy wystrzelili drzewo w samolot...
anjas - Pią 16 Lip, 2010

polityczne wykorzystywanie krzyża, co niestety robi teraz PIS, jest moim zdaniem jedną z większych żenad ostatnich lat. Nikt nie powinien zagarniać tego symbolu, bo krzyż to nie jest symbol PIS'u, Kaczyńskich ani Tuska i Komorowskich. Granie tym symbolem jak dla mnie jest zwykłym skur.wysyństwem.

Osobiście uważam, że krzyż powinien być przeniesiony w jakieś godne miejsce. Jest efektem porywu ludzi po katastrofie, pamiątką kwietnia 2010, ale kurde, naprawdę jego miejsce nie jest na ulicy pod Pałacem Prezydenckim. Zresztą czytałem wypowiedzi kilku duchownych, którzy twierdzili, że krzyż powinien być przeniesiony w godne miejsce. I ja się z tym zgadzam.

M - Pią 16 Lip, 2010

A to jest niegodne Andrzeju? Jakie jest godne miejsce dla Krzyża? Przeciez to jest klepanie jak ksero słów prezydente elekta.
Ja jebie, a co komu przeszkadza ten krzyż tak naprawde?
Jakby stał 50 metrow w lewo przy kosciele to bedzie OK?
Po co w ogole zajmowac stanowisko w tej sprawie - nie rozumiem tego.
"Uważam że krzyż" - żenująca dyskusja publiczna
Kiedyś nie wiem czy pamiętacie za komuny było to samo - krzyż wróg państwa.

anjas - Pią 16 Lip, 2010

Maciek, zwróć uwagę, kto robi zamieszanie wokół tego krzyża.
Nie twierdzę, że obecne miejsce jest niegodne, ale na pewno jest nieZgodne z zasadami. Nie stawia się krzyża, półksiężyca, słupa, budki z piwem czy czegokolwiek innego ot tak na ulicy (czy chodniku). Nie sądzę, aby plany zagospodarowania miasta przewidywały w tym miejscu krzyż.

eM napisał/a:
Kiedyś nie wiem czy pamiętacie za komuny było to samo - krzyż wróg państwa.

Skoro twierdzisz, że ja powtarzam słowa Prezydenta elekta, to zastanów się czyje słowa Ty powtarzasz...
I czy mają one jakiś sens i czy mówienie o "krzyżu - wrogu państwa" jest obecnie na miejscu i ma jakiekolwiek uzasadnienie w rzeczywistości.