To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Moje na górze i ch*j!

Bad-i - Czw 16 Wrz, 2010

to tez dobre

Anonymous - Czw 16 Wrz, 2010

Osobiście uważam że rząd dał dupska teraz... powinni spacyfikować tą bandę debili wtedy kiedy było planowane przeniesienie krzyża, a nie chować go pod osłoną nocy bo to strzał w kolano...
anjas - Czw 16 Wrz, 2010

Marek23, nie mam niestety czasu na dłuższe pisanie, ale na jakich podstawach opierasz teorię, że rządy PO to kolesiostwo, a za rządów PIS kolesiostwa nie było? Masz jakieś doświadczenia poza tym co mówią meinstrimowe i niemejnstrimowe media?
Stf - Czw 16 Wrz, 2010

no bo przecież ziobro z leszkiem przed kamerami nie mówili sobie na ty więc nigdy nie byli (nadal też nie są -> patrz Jakubiak) kumplami.
GeKo - Czw 16 Wrz, 2010

Przyjdzie zima, przyjdzie dziadek mróz i temat się sam rozwiąże. Generalnie myślałem że już deszcze załatwią sprawę, widać trzeba poczekać na dziadka mroza.
qbica - Czw 16 Wrz, 2010

AndreXSi napisał/a:
Osobiście uważam że rząd dał dupska teraz... powinni spacyfikować tą bandę debili wtedy kiedy było planowane przeniesienie krzyża, a nie chować go pod osłoną nocy bo to strzał w kolano...

o 8 rano jest noc? :>

Anonymous - Czw 16 Wrz, 2010

Dla mnie tak :rotfl: :rotfl:
Michał - Pią 17 Wrz, 2010

AndreXSi napisał/a:
Dla mnie tak :rotfl: :rotfl:

+1

qbica - Pią 17 Wrz, 2010

no to zwracam honor :rotfl:
PiTT - Nie 19 Wrz, 2010

ogląda ktoś teleexpress?
chrystus królem polski... eee... uuu... chyba poziom absurdu osiągnął apogeum

dzik - Pon 27 Wrz, 2010

http://wiadomosci.wp.pl/k...mosc_prasa.html

LOL, naprawde gosc dostarcza mi swiezej rozrywki

pP - Pon 27 Wrz, 2010

słaby gość :lol2:
Stf - Pon 27 Wrz, 2010

buaahahahaahah :) to wszystko wina Tuska i TVN! to oni mu wybrali złe/nie te - ładne twarze lecąc do Smoleńska podczas planowania zamachu.
qbica - Pon 27 Wrz, 2010

wirtualna polska nami manipuluje, nie czytajcie tego, bo to napewno nie sa slowa Jaroslawa, o! :devil:
Bad-i - Pon 27 Wrz, 2010

Czuje ze M szykuje dla Was niezłą ripostę - dlatego jade do garazu po pasy szelkowe i czekam :]