Anonymous - Czw 16 Wrz, 2010 Osobiście uważam że rząd dał dupska teraz... powinni spacyfikować tą bandę debili wtedy kiedy było planowane przeniesienie krzyża, a nie chować go pod osłoną nocy bo to strzał w kolano...anjas - Czw 16 Wrz, 2010 Marek23, nie mam niestety czasu na dłuższe pisanie, ale na jakich podstawach opierasz teorię, że rządy PO to kolesiostwo, a za rządów PIS kolesiostwa nie było? Masz jakieś doświadczenia poza tym co mówią meinstrimowe i niemejnstrimowe media?Stf - Czw 16 Wrz, 2010 no bo przecież ziobro z leszkiem przed kamerami nie mówili sobie na ty więc nigdy nie byli (nadal też nie są -> patrz Jakubiak) kumplami.GeKo - Czw 16 Wrz, 2010 Przyjdzie zima, przyjdzie dziadek mróz i temat się sam rozwiąże. Generalnie myślałem że już deszcze załatwią sprawę, widać trzeba poczekać na dziadka mroza.qbica - Czw 16 Wrz, 2010
AndreXSi napisał/a:
Osobiście uważam że rząd dał dupska teraz... powinni spacyfikować tą bandę debili wtedy kiedy było planowane przeniesienie krzyża, a nie chować go pod osłoną nocy bo to strzał w kolano...
o 8 rano jest noc? Anonymous - Czw 16 Wrz, 2010 Dla mnie tak Michał - Pią 17 Wrz, 2010
AndreXSi napisał/a:
Dla mnie tak
+1qbica - Pią 17 Wrz, 2010 no to zwracam honor PiTT - Nie 19 Wrz, 2010 ogląda ktoś teleexpress?
chrystus królem polski... eee... uuu... chyba poziom absurdu osiągnął apogeumdzik - Pon 27 Wrz, 2010 http://wiadomosci.wp.pl/k...mosc_prasa.html
LOL, naprawde gosc dostarcza mi swiezej rozrywkipP - Pon 27 Wrz, 2010 słaby gość Stf - Pon 27 Wrz, 2010 buaahahahaahah to wszystko wina Tuska i TVN! to oni mu wybrali złe/nie te - ładne twarze lecąc do Smoleńska podczas planowania zamachu.qbica - Pon 27 Wrz, 2010 wirtualna polska nami manipuluje, nie czytajcie tego, bo to napewno nie sa slowa Jaroslawa, o! Bad-i - Pon 27 Wrz, 2010 Czuje ze M szykuje dla Was niezłą ripostę - dlatego jade do garazu po pasy szelkowe i czekam