106 - Czw 07 Kwi, 2011 zapomnialem napisac.... MICK powodzenia!!qbus - Czw 07 Kwi, 2011 Oesy s± popiół, wszystkie s± mega szybkie, Kamionki wydłużone w jedn± i drug± stronę w stosunku do tego co jechałem w 2008 roku, w oby konfiguracjach mega szybkie. Michałkowa urywa czachę, 500 m odcinka na jednej kartce zeszytu, partie zakręt w zakręt i generalnie mamy nadzieję że nie zacznie padać bo będzie dramat. Pozdrawiaaaam z Bystrzycy Górnej Przem_106 - Czw 07 Kwi, 2011 No trzymam kciukesy za Ciebie i Micka. A jak nawierzchnia? Z tego co pamiętam okolioce Michałkowej to same dziury, ale byłem tam ze 3 lata temu. Padac nie będzie ale ma byc zimno. Pozdrow Klaudie, będę siedział przed kompem i sledził wyniki.qbus - Czw 07 Kwi, 2011 Jest fragment ok 1-2 km ktory idzie w zasadzie po "szutrze" asfaltu tam jest niewiele ale generalnie oprocz tego fragmentu wylana jest nowa nawierzchnia, sporo syfu na poboczach i drodze po zimie. Kamionki w 70% pokryte now± nawierzchni±. Naprawdę trudny rajd na rozpoczęcie swojej przygody z RPP.106 - Czw 07 Kwi, 2011 trudny nie trudny.. po to jedzie z doswiadczonym pilotem zeby dac sobie rade,
jak najwiecej sie nauczyc i odebrac puchar na mecie Bad-i - Czw 07 Kwi, 2011 he he ja do tej pory pamietam spadanie na Kamionkach
Nie wyobrażam sobie i¶ć tam w czasie deszczu jarek-malopolska - Pi± 08 Kwi, 2011 jedzie ktos z malopolski na ogladare, bo mi sie ekipa wysypała ;> ?qbica - Pi± 08 Kwi, 2011 jarek-malopolska, mi tez sie wysypala zabierz mnie po drodze jarek-malopolska - Pi± 08 Kwi, 2011 kurcze zabrałbym cie ale nie mam auta na chodzie... znaczy sie na chodzie jest tylko nic w srodku nie ma, nawet dechy 106 - Pi± 08 Kwi, 2011 tuz po godzinie 19 i nasze zalogi wlasnie przejechaly przez rampe startowa
qbus
mick
qbus - Pi± 08 Kwi, 2011 do hotelu wrocilismy na lince, po zjezdzie z rampy urwala nam sie linka od sprzegla, przelozona ze 106, oby wytrzymala jutro. Pozdro.Bad-i - Pi± 08 Kwi, 2011 qbus jak zwykle w rajdach trzeba takie rzeczy zrozumiec, jutro bedzie git - pedal to the metallmatt - Pi± 08 Kwi, 2011 qbus, jak ze 106tki to wytrzyma ogień na tłoki!Marek23 - Pi± 08 Kwi, 2011 qbus, trzymam kciuki. Miałem już kask na głowie i własnie zaczynałem nap.ierdalanie jak dzwoniłe¶ Bad-i - Sob 09 Kwi, 2011 Jak narazie Grzybek przez Nowocieniem - OS 1 trwa
Pierwsza C2 już poza drog± - Nykiel strzelił, załoga OK