dobry spawacz czy murarz zarabia duzo wiecej niz nauczyciel czy urzędnik
a ile zarabia dobry spawacz czy murarz?
bo np. jak całkiem niedawno proponowałem dobrym nuczycielom +5000 miesięcznie to nie byli szczególnie zainteresowani .Jakarti - Pią 25 Mar, 2011
anjas napisał/a:
+5000 miesięcznie
no i się zacznie... Bad-i - Pią 25 Mar, 2011 aha żeby nie było że w PL jest tak źle. W tym tygodniu byłem w dwóch szpitalach (niestety obie babcie).
1. szpital czerniakowski
2. medicover na Willanowie (na tym nowym osiedlu)
1. Uwazam ze szpital Państwowy dość fajny, odnowiony, całkiem dobre warunki. W sumie byłem pozytywnie zaskoczony
2. A tutaj to sam nawet nie wiem co napisać, babcia miała miec operacje. Wszystkie badania zrobione i kosztorys do reki. 6.500 za operacje i opieke do wypisania. Wczoraj po operacji sami powiedzieli ze jakos to rozliczyli z NFZtu i nie musze płacic
Oczywiscie człowiiek nauczony zyciem zrobił dzisiaj paczki i dał.
Ale to jak ten szpital wyglada, jakie są warunki to czacha dymi - serio. Moj brat nazwał to Hiltonem wsród szpitali i chyba cięzko sie z tym nie zgodzic. Takiej obsługi i przede wszystkim takich warunków nie widziałem nigdy w życiu!!!anjas - Pią 25 Mar, 2011 hehe, zapomniałem dodać, że bez konieczności rzucania obecnej roboty... mogli po prostu dorobić.
Ale mieli w dupie, bo dorabiają więcej Anonymous - Pią 25 Mar, 2011 mam kilku znajomych nauczycieli,zarabiają 2-2,5 tys ale,zaznaczam,nie w wawie!!
napiszcie ile się w wawie zarabia,nie chodzi mi konkretnie o Was ale przeciez kazdy ma jakąś znajomą kasjerke,znajomego murarza,mechanika itdBad-i - Pią 25 Mar, 2011
anjas napisał/a:
Ale mieli w dupie, bo dorabiają więcej
no ba, kiedys jak byłem u kuzyna w agencji to pracowała tam taka ładna Pani od j. angielskiego. Młoda to ona nie była (mi to na rękę), i faktycznie miała to w dupie Anonymous - Pią 25 Mar, 2011
Bad-i napisał/a:
anjas napisał/a:
Ale mieli w dupie, bo dorabiają więcej
no ba, kiedys jak byłem u kuzyna w agencji to pracowała tam taka ładna Pani od j. angielskiego. Młoda to ona nie była (mi to na rękę), i faktycznie miała to w dupie
anjas - Pią 25 Mar, 2011 PiTT - Sob 26 Mar, 2011
Bad-i napisał/a:
aha żeby nie było że w PL jest tak źle. W tym tygodniu byłem w dwóch szpitalach (niestety obie babcie).
1. szpital czerniakowski
2. medicover na Willanowie (na tym nowym osiedlu)
1. Uwazam ze szpital Państwowy dość fajny, odnowiony, całkiem dobre warunki. W sumie byłem pozytywnie zaskoczony
2. A tutaj to sam nawet nie wiem co napisać, babcia miała miec operacje. Wszystkie badania zrobione i kosztorys do reki. 6.500 za operacje i opieke do wypisania. Wczoraj po operacji sami powiedzieli ze jakos to rozliczyli z NFZtu i nie musze płacic
Oczywiscie człowiiek nauczony zyciem zrobił dzisiaj paczki i dał.
Ale to jak ten szpital wyglada, jakie są warunki to czacha dymi - serio. Moj brat nazwał to Hiltonem wsród szpitali i chyba cięzko sie z tym nie zgodzic. Takiej obsługi i przede wszystkim takich warunków nie widziałem nigdy w życiu!!!
ad. 2
ten szpital jest koło mnie, ale jakoś się tam jeszcze nigdy nie wybrałem... Bart - Sob 26 Mar, 2011
PiTT napisał/a:
ad. 2
ten szpital jest koło mnie, ale jakoś się tam jeszcze nigdy nie wybrałem...
PiTT, bardzo cenna uwaga Bad-i - Sob 26 Mar, 2011
Bart napisał/a:
PiTT napisał/a:
ad. 2
ten szpital jest koło mnie, ale jakoś się tam jeszcze nigdy nie wybrałem...
PiTT, bardzo cenna uwaga
PiTT ale zawsze możesz wykupić sobie tam opiekę medyczną...PGmaster - Sob 26 Mar, 2011
PiTT napisał/a:
Marek23 napisał/a:
PiTT napisał/a:
ucinając dalsze dyskusje bo wiem że nigdy się nie dogadamy na forum
Pitt,ale ja bym tak chciał się na forum dogadać
Ty lepiej odbierz olejek bo zaraz się rozmyślę
muszę kierownika Borasa zapytać czy ma wkładki ITG do maździochy bo jak ma to nie sprzedaję olejku, przyda się
Ja juz bym daaaawno temu odebral... A tak towar na polce i kasa zamrożona MoRToN - Sob 26 Mar, 2011 Wow, czego mieli uczyć Ci nauczyciele, że osrali fuche za 5k/mc ?KarQ - Sob 26 Mar, 2011 Francuza KarQ - Sob 26 Mar, 2011 rabarbar,
dobry serwisant klimatyzacja/automatyka ~4,000netto + nadgodziny, bądź lewizny za godziwy pieniądz,
dobry spawacz - gazy techniczne - 5,000-6,000netto, ale gorzej z lewiznami (bardzo żmudna praca, przez 10h patrzeć w rozżarzone spoiwo to dla mnie byłby dramat)
asystent projektanta sanitarnego - 3,500-4,000netto (8h wymiar pracy)
projektant 6,000-8,000-10,000netto (zależy jak się wbije i gdzie)
kierownik budowy - j.w.
Generalnie tu wszystko zależy od tego co się umie i co się wynegocjuje