EmerytRs2 - Pią 06 Maj, 2011 R1R ale chyba upale parady Anonymous - Pią 06 Maj, 2011 zazdroszcze Wam!!!Gaydek - Pią 06 Maj, 2011 zazdroszcze Wam!!!Rasputin - Pią 06 Maj, 2011 Czyli samochody znajomych którzy będą chcieli podjechać i np. coś fajnego skręcić z naszych napinek nie wjadą?! Kurna specjalnie zamówiłem kumpla by coś fajnego skręcić i nie czekać na render MichałaMaciek powiedz ze da się coś ogarnąć w tej kwestii Wyjdzie z pożytkiem dla całego forum M - Sob 07 Maj, 2011 To nie jest niestety moje wymaganie ale organizatora
W zeszłym roku była otwarta brama i wjeżdzali obcy ludzie na srodek obiektu na ogladare a tym roku takie restrykcjeM - Sob 07 Maj, 2011
Bad-i napisał/a:
M napisał/a:
Na teren lotniska wjeżdżają tylko auta z listy + auta naszych klubowiczy na oglądarę(PiTT,Majk, kogoś pominąłem?)
Pominąłęś Bad-iego mafię
Nie pominąłem - ale wydawało mi się że jedziecie razem hiluxemAnonymous - Sob 07 Maj, 2011 Zazdroszczę Wam i ja GeKo - Sob 07 Maj, 2011 Miłego Napinania, bawcie się dobrze chłopaki bizon - Sob 07 Maj, 2011 Wlasnie doczytalem w pierwszym poscie, jakim autem przyjade
A ja kretyn zakladalem lancuchy na przednia od Bad-i - Sob 07 Maj, 2011
M napisał/a:
Bad-i napisał/a:
M napisał/a:
Na teren lotniska wjeżdżają tylko auta z listy + auta naszych klubowiczy na oglądarę(PiTT,Majk, kogoś pominąłem?)
Pominąłęś Bad-iego mafię
Nie pominąłem - ale wydawało mi się że jedziecie razem hiluxem
oj słaba pamięć - Hilux z laweto, X5 z laweto i jeszcze jedno X5 bez lawety (taka była umowa, w ostatnim będzie Jarek )rasta - Sob 07 Maj, 2011 Qarwa miałem jechać na seryjnej oponie bo nie widziałem konkurencji ale jest taka napinka, że chyba założę coś lepszego
Ps. Ma ktoś Motula 15w50 na zbyciu?Miniac - Sob 07 Maj, 2011 Gdzie ta napinka??
ps. założysz mi dzisiaj slicki? Michał - Sob 07 Maj, 2011 Maciek, będe mógł strzelić jedno lajtowe ??
Badi , będziesz na stacji z rańca ? jedzie marcin ?Yarko - Sob 07 Maj, 2011
Miniac napisał/a:
Gdzie ta napinka??
Miniac napisał/a:
ps. założysz mi dzisiaj slicki?
Michał - Sob 07 Maj, 2011 w sumie bez sensu sie pytam ...
oczywiscie ze strzele ..