zefir - Czw 09 Sie, 2012 bedziemy zaklepywac na miejscu , tak Bonczek powiedział roj - Czw 09 Sie, 2012 no to w razie czego będziemy oklepywać Bonczka bo M dziś dzwonił i nie wiadomo czy są miejsca jakiekolwiek M - Czw 09 Sie, 2012 Ta baba ktora odebrala byla nieogarnieta i chyba nawet niewidziala grafika.
"wie pan tu raczej nie bedzie miejsc bo na sobote bedzie duza impreza sportowa" roj - Czw 09 Sie, 2012 "nie słyszał Pan?! tu hocz het przyjeżdża! fanki już drugą noc się zbierają koło toru!"Michał - Czw 09 Sie, 2012 eM chcesz kask ??
ja mam na skuter wiec moge ci pożyczyć
tylko karwa, nie śmiać sie !! mam tylko taki
M - Czw 09 Sie, 2012 Majku dziekuje ale jeszcze moze znajde taki rajdowy kaszczek.Koto - Czw 09 Sie, 2012 M mam OMP Star rozmiar XL, jak chcesz to mogę go qbicy podrzucic.leszq - Czw 09 Sie, 2012 No z kaskiem OMP to pare kuni więcej w aucie
Co do noclegu to możecie jeszcze popatrzeć na ten który jest dokładnie po drugiej strony drogi krajowej. Ten na torze jest dość drogi, a jedzenie śmierdzi rybą :Szefir - Czw 09 Sie, 2012 mi obojetne, byle by przekimac i tyle karoluPL - Czw 09 Sie, 2012 wy chcecie gdzieś plenerowo zabawić po jeździe ?
Ja tak czy inaczej wpadnę na tor zobaczyć co i jak, ludzi poznać, a wieczorem zawsze można gdzieś uderzyć- Ci co zostają Bonczek - Czw 09 Sie, 2012 M pożyczę Ci mój kask, bez spiny
Od samego początku była mowa, że jeździmy w kaskach więc bez wykręcania teraz!M - Pią 10 Sie, 2012 Dobra, są miejsca - klepnąłem jedną dwójkę z widokiem na tor.
Rozumiem że integrację robimy na terenie toru wieczorem right?roj - Pią 10 Sie, 2012 no to gitara, widzimy się jutro rano, wysyłam adres na pwleszq - Pią 10 Sie, 2012 M, to masz pokój z wielkim tarasem gdzie można luźno grilla odpalić M - Pią 10 Sie, 2012 Brzmi dobrze