Tak to było że 1.4 robila wiecej halasu niż jechała Misiek_lbn - Pon 19 Sty, 2009
saxorulez napisał/a:
co trzeba zrobić zeby być najlepszym?
walić odcinke przez minute non stop i krzyczeć udając swój ulubiony odgłos wycechu, więc Ty zapewne byś jakiegoś milteka udawał saxorulez - Pon 19 Sty, 2009
Misiek_lbn napisał/a:
walić odcinke przez minute non stop
nie rozumiem sensu takiej zabawy - z porządnym wydechem miał byś więcej koni, a nawet gdyby w peaku nie było więcej to auto jechało by szybciejFreeMan - Pon 19 Sty, 2009 zalamalem sie .... co za konkurs....
Anonymous - Pon 19 Sty, 2009
saxorulez napisał/a:
Misiek_lbn napisał/a:
walić odcinke przez minute non stop
nie rozumiem sensu takiej zabawy - z porządnym wydechem miał byś więcej koni, a nawet gdyby w peaku nie było więcej to auto jechało by szybciej
Dlatego też wskoczył kolektor 4-1 VIGA środkowy przelot i końcowy dedykowany Supersprint... Szkoda że nie zdążyłem tego shamować...106 - Pon 19 Sty, 2009 z 84KM bylo by jak nic....Anonymous - Pon 19 Sty, 2009
FreeMan napisał/a:
zalamalem sie .... co za konkurs....
zeby sie jeszcze chwalic...
tzn chyba bo razem z rekinem wpadlicie w jakas gware, ze nic nie kumam Anonymous - Pon 19 Sty, 2009
106 napisał/a:
z 84KM bylo by jak nic....
Właśnie dlatego kupiłem szesnastkę... Grzebanie w 1.4 to jak robienie bicza z piasku...
Do tego nikt tam jeszcze nie grzebał w tym kierunku co ja...PieQt - Pon 19 Sty, 2009 hothatch.org - akceptuje tylko sportowe oblicze motoryzacjiAnonymous - Pon 19 Sty, 2009
PieQt napisał/a:
hothatch.org - akceptuje tylko sportowe oblicze motoryzacji
Takie też po części było:
5 miejsce w klasie mini Polcarcup Rzeszów 2008
Widzę widzę... 1.8 to relikwia dlatego nie podlegnie tuningowi No chyba że hamulce, zawieszenie i motorek...FreeMan - Pon 19 Sty, 2009
agentczor napisał/a:
PieQt napisał/a:
hothatch.org - akceptuje tylko sportowe oblicze motoryzacji
Widzę widzę... 1.8 to relikwia dlatego nie podlegnie tuningowi No chyba że hamulce, zawieszenie i motorek...
Dobra Panie prezesie, juz sie Pan przywital. Czas teraz poudzialc sie w inych tematach...Anonymous - Czw 22 Sty, 2009 Hej chłopaki!!
Przyszlam do Was w odwiedziny po długiej nieobecności
Jak tam wieczorek upływa??
Buuuuuziaki michool_vt - Czw 22 Sty, 2009
Glinka napisał/a:
Przyszlam do Was w odwiedziny po długiej nieobecności