dlaczego? bardzo się cieszę z każdej fiesty u nas tym bardziej, że to nie jest seria skoro 158KM,
tylko pytanie:
Loko napisał/a:
skąd ta moc w fiescie
rozmawiałem z tym kolegą na fkp już, ale mówił, że dolot i końcowy wydech zmieniony tylko, coś mi się wierzyć nie chce
do tego ma w tej fieście gwint KW, także fieścina leży nisko!
Zapraszam do udzielania się!Cartoon - Wto 12 Maj, 2009 Gwint FK automotive
Co do mocy to wsadzony jest stożek K&N i końcowy (albo catback) firmy, która ma sowę w logo Nie mogę w necie znaleźć co to za firma...
Nie miałem okazji oglądać auta od spodu, więc nie powiem, czy reszta wydechu jest seryjna.
Pumaspeed w pakiecie ST 160 ma stożek+catback, więc u mnie pewnie jest podobnie (biorąc pod uwagę głośność wydechu...)
Autko kupiłem przy przebiegu niespełna 27k... od wtorku przejechałem kolejny tysiąc pP - Wto 12 Maj, 2009
Cartoon napisał/a:
Pumaspeed w pakiecie ST 160 ma stożek+catback, więc u mnie pewnie jest podobnie
akurat w tym pakiecie jest stożek i flexipipe (zaraz za kolektorem)
catback dochodzi dopiero w "pakiecie" 170 ale te twory i moce można sobie darować ;]
Ty zapewne masz wydech custom od kolektora + stożek a może nawet i sam kolektor wymieniony.. zrób zdjęcie proszę gdzieś od spodu bo baaaaaardzo mnie ciekawi co tam siedzi
obejrzałem zdjęcia i widzę, że masz nieciekawe brewki! poza tym nie masz opcji z odłączanym częściowo ESP co w zakrętach mocno zamula..
ale do tego przycisk "start" masz przemistrzowskI!! ja to nie rozumiem ludzi po co coś takiego sobie robią? poprzedni właściciel był chyba fanem renault
na plus climatronic i czarne kierunki! powiedz proszę, czy u Ciebie klima też jest taka nieefektywna?
poka jeszcze wykres, bo widziałem gdzieś w necie
i zmień sobie avatar, bo masz beznadziejny!Kamilbike - Wto 12 Maj, 2009 Jakarti Ty sie nie dziw co kondziu bral bo jak ja zaczne sie rozpisywac to forumowy serwer sie zawiesi. Pare mc temu kumpel sie smial ze gdyby mnie pociac to wysypalaby sie ze mnie kreatyna, gainer i jeszcze jakies inne specyfiki
Wszystkie zmiany robione były u szwabów przez pierwszego właściciela.
Z "ciekawszych" gadżetów mam:
-xenony z ebaya
-brewki
-antenę a`la płetwa z bmw
-starter
-nakładkę na ręczny
Była jeszcze super czaderska zapalniczka, ale drażniła chłopaka, od którego kupiłem samochód i zamiast niej jest zaślepka (na pamiątkę dostałem ta tjuningowaną )
Jeśli chodzi o ESP to u mnie nie ma po prostu go nie ma...pP - Wto 12 Maj, 2009
Cartoon napisał/a:
(na pamiątkę dostałem ta tjuningowaną )
tzn masz zaślepkę jakąś? ja szukam od roku oryginalnej albo jakiekolwiek pasującej na gniazdo zapalniczki..
Cartoon napisał/a:
Jeśli chodzi o ESP to u mnie nie ma po prostu go nie ma...
byłeś hamowany na jednoosiowej hamowni?Janusz - Wto 12 Maj, 2009
pP napisał/a:
byłeś hamowany na jednoosiowej hamowni?
gdybys wypioł bezpiecznik tez bys był.
A tak w ogóle pP to TY masz ESP czy kontrole trakcji??Cartoon - Wto 12 Maj, 2009 1.Jest zaślepka plastikowa.
2.Tak, na jednoosiowej
3.Zapomniałem jeszcze dodać o pięknym spojlerze na przedniej wycieraczce pP - Wto 12 Maj, 2009
Janusz napisał/a:
masz ESP
Janusz - Wto 12 Maj, 2009 you siur ?? ze nie mylisz tego z kontrola trakcji?? tak czy siak, wypnij bezpiecznik od ABS, na klapce pokrywy bezpieczników pisze Ci który to, gdy go wypniesz to zapominasz o wszystkim, bo bez tego nie działa, ABS, a bez ABS ani kontrola trakcji ani ESP. Gdy go wepniesz, to znowu będzie wszystko działać.pP - Wto 12 Maj, 2009
Janusz napisał/a:
you siur ?? ze nie mylisz tego z kontrola trakcji??
nie myli mi się! Jakarti - Wto 12 Maj, 2009
Janusz napisał/a:
na klapce pokrywy bezpieczników pisze Ci
pP - uwazaj bo cos Ci pisze pod maską anjas - Wto 12 Maj, 2009
Jakarti napisał/a:
pP - uwazaj bo cos Ci pisze pod maską
cholera... może jakaś nornica się zalęgłaAnonymous - Wto 12 Maj, 2009 Albo Kot Janusz - Wto 12 Maj, 2009
Jakarti napisał/a:
Janusz napisał/a:
na klapce pokrywy bezpieczników pisze Ci
pP - uwazaj bo cos Ci pisze pod maską
kurcze, to była kuna ta co mi wygryzła dziurę w wygłuszeniu......