Jak BARANMC miał jeszcze ładniejszą sztuke na sprzedaż to nikt nie chciał CHRZANEK - Nie 25 Lis, 2007
szymlorek napisał/a:
to nikt nie chciał
Michał chciał - aż nawet topic zamknął żeby mu jej nikt nie kupił sprzed nosa...Michał - Nie 25 Lis, 2007 i mieszkanie kupiłem ... lepszy zakup CHRZANEK - Nie 25 Lis, 2007 Ziom i bardzo CI własnego M ileś tam gratuluje
Na peugeota 309 jeszcze przyjdzie czas.kubas - Nie 25 Lis, 2007 M3, M5, M6 ? Ile koni ? Ktory rocznik ?:D :564: Gratki BaRtO_206GT - Nie 25 Lis, 2007 prawdziwy "barbie killer" :
kurde od dluzszego czasu chodzi mi taka corsa po glowie.. biala, na bialym kole, w srodku tylko kubelek, kiera z naba i klateczka, a pod maska c20xe uturbione.. meczy mnie to juz od jakiegos pol roku albo i dluzej.. 206 Gti - Pon 26 Lis, 2007
BaRtO_206GT napisał/a:
c20xe uturbione.. meczy mnie to juz od jakiegos pol roku albo i dluzej..
To jest to samo co w Oplu Astra GSi ??
Jezeli tak to Marty z Ridaz-unit - poległ na uturbianiu tego i az sprzedał .. i teraz ma Seata !Bad-i - Pon 26 Lis, 2007
206 Gti napisał/a:
BaRtO_206GT napisał/a:
Jezeli tak to Marty z Ridaz-unit - poległ na uturbianiu tego i az sprzedał .. i teraz ma Seata !
za to Waszka z Kielca uturbil Astre i ganiala jak glupia (byla zreszta na TVN Turbo) a czasy na 1/4 to niskie 13. W tej chwili Astra sprzedana bo kupil GT ale zobaczymy jakie wyniki bedzie robila w 2008FreeMan - Pon 26 Lis, 2007
Bad-i napisał/a:
za to Waszka z Kielca uturbil Astre i ganiala jak glupia (byla zreszta na TVN Turbo) a czasy na 1/4 to niskie 13. W tej chwili Astra sprzedana bo kupil GT ale zobaczymy jakie wyniki bedzie robila w 2008
nie waszka, tylko moj kolega Maciek uturbil ta astre w Promotorz, a sprzedal astre bo jakis miesiac temu drugi raz silnik zrobil boom.pcs - Pon 26 Lis, 2007
Jak BARANMC miał jeszcze ładniejszą sztuke na sprzedaż to nikt nie chciał
no to 309 od BARANMC bylo naprawde super zadbane, ale ta z ogloszenia to 16v a to znacznie szybsze i bardziej unikatowe auto!Anonymous - Pon 26 Lis, 2007
206 Gti napisał/a:
BaRtO_206GT napisał/a:
Jezeli tak to Marty z Ridaz-unit - poległ na uturbianiu tego i az sprzedał .. i teraz ma Seata !
Marty dobrze wydłubał C20xe a poległ na LET'cie ...
Barto dobry killer byłby - patrz na GEKO Anonymous - Pon 26 Lis, 2007 moze ktos ogarnac dla mnie to auto -> http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C3812975CHRZANEK - Pon 26 Lis, 2007
Ziomuś czy ja go przypadkiem juz nie wklejalem
Chętnie sam bym go obejrzal ale daleko mam...dzik - Pon 26 Lis, 2007
FreeMan napisał/a:
nie waszka, tylko moj kolega Maciek uturbil ta astre w Promotorz, a sprzedal astre bo jakis miesiac temu drugi raz silnik zrobil boom.
Tam nic nie bylo od kompletu, nie byl to c20xe, wiazka z innego, komp tez od innego.
Jakas masakra podobno.
Ktos wyklada kilkadziesiat tysi i nie kupil normalnego silnika z wlasciwym ecu i wiazka :570:CHRZANEK - Pon 26 Lis, 2007 Z cyklu youngtimery:
Nissan sunny "wymiatacz"