Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
michool_vt - Sob 30 Maj, 2015 Bart ma z4?Anonymous - Sob 30 Maj, 2015 ma ,ale coupe ,3.0 265KMkaziu1985pn - Sob 30 Maj, 2015 Fotki robione w poznaniu na Tesco Batorego Niemy - Sob 30 Maj, 2015 może kogoś zainteresują, ciekawe felgi 15', niska cena
Jeździłem ostatnio 130i z tym silnikiem. Mistrzostwo świata jak dla mniemichool_vt - Sob 30 Maj, 2015 chyba musze sie skontaktować z ojcem Bartłomiejem 106 - Sob 30 Maj, 2015 kupuj !! bedziemy sie koncowkami stykali na bmw zlotach Anonymous - Czw 11 Cze, 2015 http://www.gieldaklasykow...900-pln-bedzin/
Fajny kurna jest.Ja to jestem niereformowalny,jednego sprzedałem i juz mi nastepny po głowie chodziwas79 - Czw 11 Cze, 2015 Dobre są, ostatnio się przymierzałem na spocie do takiego, czuć, że esa.
A moja wróżka radzi: ich cena - po latach niedoszacowania - zaczyna rosnąć
btw. kumpel zastanawia się nad w108:
Anonymous - Czw 11 Cze, 2015 Zeby nie to ze mi kasa potrzebna to chyba bym pojechał obejrzeć to w116,tez mi sie wyddaje ze sa troche niedoszacowane.Kilka lat temu ogladalem takie dla znajomego,kosztowało kilkanaście tysi a stan był całkiem ok
Juz mnie nosi zeby nastepna fure kupić,ale ze nie moge to sobie chyba siekne nowe fele do saxiaka.
Ile trzeba teraz dac za w108?was79 - Pią 12 Cze, 2015 Za ładną powyżej 40. Ta którą wkleiłem <10 Bonczek - Pią 12 Cze, 2015 Ok, ale umówmy sie jak wyglada sytuacja z takim autem - kupisz kapcia i jezeli bedziesz chciał go wyprowadzić to koszty bedą prawdopodobnie większe niż zakup dobrego auta. Barber biorąc pod uwagę ze tłuczesz sie autem na codzień, w poprzednim miałeś gaz i pare razy dostał to szkoda niszczyć ładna 116tke. Kup troche podjechana i lepiej 450tke niż to co wrzuciłeś.MoRToN - Pią 12 Cze, 2015 Siemano.
Mamy kogoś kto mógłby jakis rabacior ogaranć w VW ?
Chodzi o caddy`ego. Ale raczej pod zamówienie nic ze stock`u.Kamill - Pią 12 Cze, 2015
MoRToN napisał/a:
Siemano.
Mamy kogoś kto mógłby jakis rabacior ogaranć w VW ?
Chodzi o caddy`ego. Ale raczej pod zamówienie nic ze stock`u.
To samo z fiatem, ktoś coś?zefir - Pią 12 Cze, 2015 VW w Łodzi jak Cie interesuje to daj znac