Ha ha. Pewnie zarejestrowales ale nie poznajesz Jak zapewne wiekszosc tutaj anjas - Czw 22 Sty, 2009 Czesc Anonymous - Czw 22 Sty, 2009 a cześć
Kiedy sie widzimy? Bart - Czw 22 Sty, 2009 Byłaś na forum, nie byłaś - to raczej nieistotne...
poka cycki!
106 - Czw 22 Sty, 2009
Glinka napisał/a:
Kiedy sie widzimy?
pracuje do 18tej.... Anonymous - Czw 22 Sty, 2009
bart napisał/a:
Byłaś na forum, nie byłaś - to raczej nieistotne...
poka cycki!
Bylam
106 napisał/a:
Glinka napisał/a:
Kiedy sie widzimy?
pracuje do 18tej....
To jakas matrymonialna oferta? M - Czw 22 Sty, 2009 Wy to od razu o ślubie..... 106 - Czw 22 Sty, 2009
Glinka napisał/a:
106 napisał/a:
Glinka napisał/a:
Kiedy sie widzimy?
pracuje do 18tej....
To jakas matrymonialna oferta?
nio nie az tak.. zone juz mam Anonymous - Czw 22 Sty, 2009
eM napisał/a:
Wy to od razu o ślubie.....
kto o ślubie, ten o ślubie
macie mnie porwac na S P O T a bo dawno Was Miski nie widzialam... ;(Janusz - Czw 22 Sty, 2009 hmm.... dobra ale przed spotem trza "poka cycki" ....;p
Witam, pamiętam ze kiedyś była na forum jakaś Kasia co miał honde PieQt - Czw 22 Sty, 2009 powitać, ja w przeszukiwaniu archiwum nie pomogę ... dla mnie to nowa koleżanka Janusz - Czw 22 Sty, 2009 a w ogóle, to ta nowa koleżanka chyba z jakiegoś CBA jest... i chce nam zamknąć eM'a... albo ma powiązania z Nartami Badiego, lub używanym YTS... bo prawie w każdym poście coś o spotach nawija...
hmmm....
Co tam seplenisz Kupas?? i nie mów do mnie "synek" bo naśle na Ciebie moich kumpli z przeczkola kubas - Czw 22 Sty, 2009 te synek ogarnij sie bo nie mozna zrozumiec co piszesz !Anonymous - Czw 22 Sty, 2009 Nie. Bylam kiedys na forum, bywalam kiedys na spotach i 2 razy w Lublinie...aaa i kiedys na KJS w Kielcach
Kto zgadnie kim ja jestem Gaydek - Czw 22 Sty, 2009 Cześć .