Piotrek, jeżdżę Golfem sklepanym na 20 - lecie modelu tzw. GTi TDi 20 yahre, wspomaganym małym zastrzykiem mocy
Wcześniej miałem VA GT 16V, która też się jakoś odpychała
Siemasz Cartoon Gaydek - Wto 12 Maj, 2009 Fiesta ST miała ESP? Pokażcie mi tu ikonkę tego ESP .Cartoon - Wto 12 Maj, 2009 http://www.evo.co.uk/carr...ord_fiesta.html
pierwsze co google znalazło mi - Wto 12 Maj, 2009 sie masz KarQ! Dobry moment!Młody Papież - Wto 12 Maj, 2009 sie ma! ile bierzesz na klate?Gaydek - Wto 12 Maj, 2009
Cartoon napisał/a:
http://www.evo.co.uk/carreviews/evocarreviews/52252/ford_fiesta.html
pierwsze co google znalazło
Dzięki. Nie wiedziałem .KarQ - Wto 12 Maj, 2009 Czytam sobie forum i widzę, że większość ma jakąś awersje na golfa (golfy)
WTF?M - Wto 12 Maj, 2009 Jakto?
Musisz tutaj patrzec przez rozowe okulary i nie brac nic na powaznieKarQ - Wto 12 Maj, 2009 Nie biorę, tylko pytam. Ja mam sporo dystansu do siebie
Edit. W poście wyżej nie miało być tej emotki - Anonymous - Wto 12 Maj, 2009 Czy golf skręca ?? Serio się pytam .!szymlorek - Wto 12 Maj, 2009 Witamy na pokładzie !
Nie zrażaj się do tych anty VW mocherowych beretów
20 jahre gti tdi jest wporzo
PozdrKarQ - Wto 12 Maj, 2009 Gryfin, zawias jest seryjny, więc usztywniony i obniżony. Żeby trafić w drogę problemów nie mam, na torze nigdy nim nie jeździłem. Odpowiedź zaś będzie względna, bo dla mnie może skręcać, a dla Ciebie nie...
Ale jeśli mnie spytasz czy wolałbym jeździć na torze golfem III czy Civ 5g odpowiedziałbym Civem.
Golf był takim kompromisem, robiłem dużo kilometrów i używałem auta do celów służbowych, więc rozwojowy diesel był bezkonkurencyjny. Teraz mam służbeksa i znów zaczyna we mnie płynąć etylina Misiek_lbn - Wto 12 Maj, 2009 po co jeździć dieslem, skoro benzynowym HotHatchem za 50zł robię +250 km
witam nowych, starych również, niech nie czują się gorsi KonradMK - Wto 12 Maj, 2009
Misiek_lbn napisał/a:
po co jeździć dieslem, skoro benzynowym HotHatchem za 50zł robię +250 km
na gazie chybaMisiek_lbn - Wto 12 Maj, 2009 na gazie to Ty masz ajir rajda i widzisz co się dzieje
tylko i wyłacznie benzynka kolego drogi
R5 red edyszyn, prawie jak marcela