Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
Anonymous - Pią 12 Cze, 2015 Bonczek, A skąd wiesz ze to w116 to kapeć,wygląda całkiem ładnie.Zreszta to takie teoretyzowanie,narazie nie mam szmalu na fury.Jesli miałbym kupowac takie auto to do "mienia go" a nie do tłuczenia na codzień,teraz w zupełności wystarcza mi jedna fura na codzień.W124 było zwykłym dupowozem nad którym sie nie spuszczałem,po prostu miał wygodnie wozic moja dupe.Z W124 to wogóle zrobiła sie jakąs chora sytuacja-połowa wlascicieli zajechanych trupów uwaza ze ma klasyka i stąd sie biora często chore ceny tych aut
Uwazasz ze gaz w W124 to jakas zbrodnia?anjas - Pią 12 Cze, 2015
zefir napisał/a:
VW w Łodzi jak Cie interesuje to daj znac
dla potencjalnie zainteresowanych znalazłem coś takiego:
was79 - Pią 12 Cze, 2015 zefir - Pią 12 Cze, 2015 Morton by pływał cały weekend na łódce BOLS PiTT - Pią 19 Cze, 2015 perełka
http://otomoto.pl/oferta/...html#560797ca13
w opisie
Przebieg
169 000 km
i patrzac na fotel i kiere jestem w stanie w to uwierzyc bo lekko sie swieci, ale nie jest przetarta
fotel spoko calkiem...
tylko Panowie tak to wyglada po realnych 500 tys km, wiec wybaczcie ale jak widze merca ktory ma w opisie przelot ponad 100k a kiera wyglada jak ktos ja papierem sciernym szorowal to chyba komus sie zapomnialo 0 dopisac
Anonymous - Pią 19 Cze, 2015 tu to juz raczej było wymieniane,kiedys oglądałem bume 330 (na blacie koło 200k,w rzeczywistosci pewnie z 400-500),miała własnie wymienione fotele i kiere ,tylko im sie zapomniało wymienic podłokietnik który wygladal jakby ktos po nim czołgiem jezdził,no i vinie był cielak a w aucie szmata
W przypadku tego merca juz sam kraj pochodzenia powinien wzbudzic podejrzenia,w Dani sa najdrozsze auta w europie,średnio droższe 2x niz w germani,dotyczy zarówno nowych i starych,jak tam pracowałem 8 lat temu to za fiata pande wołali 60tys pln a za bume m5 ponad bańkeMoRToN - Sob 20 Cze, 2015
i patrzac na fotel i kiere jestem w stanie w to uwierzyc bo lekko sie swieci, ale nie jest przetarta
fotel spoko calkiem...
tylko Panowie tak to wyglada po realnych 500 tys km, wiec wybaczcie ale jak widze merca ktory ma w opisie przelot ponad 100k a kiera wyglada jak ktos ja papierem sciernym szorowal to chyba komus sie zapomnialo 0 dopisac
W tej kasie mój ziomek w tamtym roku kupił leona FR poprzedni rocznik z 0 przebiegiem za 63k Ledy, klima, 1.4T biały metalik itp. Kox fura za tą kasę. Przy nim fiesta to śmieć.Anonymous - Czw 25 Cze, 2015 za 75 mozna miec nową fieste stBonczek - Czw 25 Cze, 2015 Leon tez był tematem ... PiTT - Pią 26 Cze, 2015 a ja mysle nad czyms takim na dojazdy do roboty http://allegro.pl/smart-f...5459808751.html
generalnie cos po taniosci zeby miec wywalone na przytarcia itd.
moze tez byc terenowka... tylko nie wiem czy do max. 8k cos jest sensownego do wyrwania kamil - Pią 26 Cze, 2015 przeciez do roboty masz 4 km Kurwa rower ! PiTT - Pią 26 Cze, 2015
kamil napisał/a:
przeciez do roboty masz 4 km Kurwa rower !
zamknij ryj!
dziecko do przedszkola musze zawieźć
a pastucha do garazu i pod kocyk... bedzie jezdzil tylko w niedziele do kościoła