siema - Pon 14 Gru, 2015 Dobry pomysł!
Proponuję zrobić ankietę w sprawie zakazu poruszania tematów dotyczących:
- religii
- polityki
- diesli
- spalania
- chudych i brzydkich dziewczyn
- GośćEmerytRs2 - Pon 14 Gru, 2015
Dokładnie, więcej nt pierdół motoryzacyjnych i upalania !Alexxx - Pon 14 Gru, 2015
rabarbar napisał/a:
mozna sie jakos wypisac z forum?
Znam pewien sposob ale nie wiem czy aktualny Niemy - Pon 14 Gru, 2015
Rasputin napisał/a:
Niemy,że się dałes wkręcić
łykłem jak młody
rabarbar napisał/a:
mozna sie jakos wypisac z forum?
Rabi serio piszesz? No co Ty, nie przesadzaj, wyluzuj.To że ktoś ma inne poglądy na niektóre sprawy,nie znaczy ze trzeba się wypisywać z forum Kenet - Pon 14 Gru, 2015 +1, ja idę do wątku ze zdjęciami dobrych dupJakarti - Wto 15 Gru, 2015 spieliście się jak dziewica na defloracji Bonczek - Wto 15 Gru, 2015
Jakarti napisał/a:
spieliście się jak dziewica na defloracji
To ma cos wspólnego z kwiatami?anjas - Wto 15 Gru, 2015 dokładnie to chyba odkwiatowienie kaziu1985pn - Wto 15 Gru, 2015 ja się boje tylko jednego w kwestii religii, nie praktykuje wiec dziecka nie będę zamierzał chrzcić i nie będzie chodził na religie po to żeby mogło dokonać świadomego wyboru a nie narzuconego. już widzę ta reakcje otoczenia naznaczenie piętnowanie itp Niemy - Wto 15 Gru, 2015
ja się boje tylko jednego w kwestii religii, nie praktykuje wiec dziecka nie będę zamierzał chrzcić i nie będzie chodził na religie po to żeby mogło dokonać świadomego wyboru a nie narzuconego. już widzę ta reakcje otoczenia naznaczenie piętnowanie itp
A nie uważasz, że w ten sposób narzucasz mu w jakimś stopniu ateizm? Każda decyzja w w kwestii wychowania ma wpływ na dziecko i tego sie nie zmieni, chociaż nie wiem jak bardzo chciałoby się dać mu "świadomy wybór" kaziu1985pn - Wto 15 Gru, 2015
Siadly napisał/a:
kaziu1985pn napisał/a:
ja się boje tylko jednego w kwestii religii, nie praktykuje wiec dziecka nie będę zamierzał chrzcić i nie będzie chodził na religie po to żeby mogło dokonać świadomego wyboru a nie narzuconego. już widzę ta reakcje otoczenia naznaczenie piętnowanie itp
A nie uważasz, że w ten sposób narzucasz mu w jakimś stopniu ateizm? Każda decyzja w w kwestii wychowania ma wpływ na dziecko i tego sie nie zmieni, chociaż nie wiem jak bardzo chciałoby się dać mu "świadomy wybór"
mniejszy niż musisz bo wszyscy tak robią i tak wypada. poza tym napisałem ze nie będę chrzcił a od tego do ateizmu rozumianego z definicji daleko was79 - Wto 15 Gru, 2015
kaziu1985pn napisał/a:
nie będzie chodził na religie
Moje nie chodzą. Ostatnio wracamy z przedszkola i pada pytanie:
-dlaczego nie chodzimy na religie?
-(zaczynam kombinować) a chcesz chodzić?
-nie!
-no widzisz, to po co pytasz.Siadly - Wto 15 Gru, 2015 kaziu1985pn, niby tak, ale na moje to wciąż narzucenie nieuczęszczania przez rodziców. Ale taka rola rodziców, że mają narzucać
Ogólnie to na dwoje babka wróżyła kaziu1985pn - Wto 15 Gru, 2015