Janusz - Czw 22 Sty, 2009 no chyba nie, Markowa KasiaKonradMK - Czw 22 Sty, 2009 a ja wiem kto ale nie powiem
dzik, coś wiesz na ten temat? Anonymous - Czw 22 Sty, 2009 Nie Nie Markowa Kasia Anonymous - Czw 22 Sty, 2009 Siema Siema
Witam
Nazywam się Mateusz mam 19 lat i lubię sex i dłubanie w nosie:D
Szukam Właśnie hothatch-a i tu zwracam sie do was Moi Mistrzowie Zen mi - Czw 22 Sty, 2009 1. byłaś tu Glinka czy nie, jeden penis. Masz brata?
2. grifin010 - masz może jakieś zdjęcie swego przyrodzenia?Bart - Czw 22 Sty, 2009
grifin010 napisał/a:
Nazywam się Mateusz mam 19 lat i lubię sex i dłubanie w nosie:D
seks jak seks, ale dłubanie w nosie jest przyjemne
siema młodzianKonradMK - Czw 22 Sty, 2009 no cóż, młody chłopcze. zrozumiałe w twoim wieku jest to że interesujesz się nie tym co trzeba. po tym forum widać że sex i hothatche to domena starzejących się kawalerów ale skoro chcesz dołączyć do tej grupy będziesz musiał długo się wypinać i uważnie łykać wszystko co starsi koledzy będą chcieli ci przekazać
witamy.
PS twój wybór względem saxo 8v wydaje się być słuszny.mi - Czw 22 Sty, 2009
KonradMK napisał/a:
starsi koledzy
...no i Janusz...
Saxo to taki sobie pomysł, wejdź lepiej w używanego YTS!k-mart - Czw 22 Sty, 2009 Siema nowi.
Jezdzicie na nartach?Anonymous - Czw 22 Sty, 2009 1.mi- przyrodzenie mam ale nosze je w kieszeni ponieważ urodziłem się Dziewczynka i próbowali mi przyszyć ale cienko im to wychodzi
2.bart - przyjemnie przyjemne gorzej jak się palec zablokuje
3. KonradMK- czuje się wyróżniony wypinaniem a nie tak jak większość klękaniem do miecza:Dmi - Czw 22 Sty, 2009
grifin010 napisał/a:
urodziłem się Dziewczynka
nikt nie jest doskonały Anonymous - Czw 22 Sty, 2009
mi napisał/a:
grifin010 napisał/a:
urodziłem się Dziewczynka
nikt nie jest doskonały
Ale Mamusia Mi wytłumaczyła ze to lekarz opił się kompotu i Jednym okiem patrzył na mnie a Drugim Na pielęgniarkę . Wiec tak naprawdę wszystko ze mną jest ok:D
ps. Na nartach jeżdżę , ost trenuje na parapecieAnonymous - Czw 22 Sty, 2009 1) Nie mam brata niestety (przydalby sie jakis pare lat starszy)
2) jezdze na nartach od kilkunastu lat M - Czw 22 Sty, 2009 MI jesteś jego mamusią? Chlopako-dziewczyny?
O jaaaaaaaa
NA bogato sie bawicie na poludniu ...M - Czw 22 Sty, 2009
Glinka napisał/a:
1) Nie mam brata niestety (przydalby sie jakis pare lat starszy)
2) jezdze na nartach od kilkunastu lat
1.Nie wiem czy wiesz ale za to jest kryminał
2.A nie bolą Cie nogi?