anjas - ¦ro 13 Maj, 2009 a kto¶ stracił w nim życie?pP - ¦ro 13 Maj, 2009
anjas napisał/a:
a kto¶ stracił w nim życie?
spójrz na "auto" anjas - ¦ro 13 Maj, 2009
pP napisał/a:
spójrz na "auto"
gdyby¶ zobaczył toyote, w ktorej sie rozbiłem 3 miesi±ce po zrobieniu prawka to tez bys sie zdziwil ze zyje
Ale rozne przypadki sie zdarzaja...
Myslalem po prostu, ze z tym wrakiem ze zdjecia to jakas znana historia.Młody Papież - ¦ro 13 Maj, 2009 robienie zdjęcia to jeszcze nic... ale ta niska cena jak± zapłacił za samochód, w którym kto¶ zgin±ł to już lekka przesada... sorki, ale takie jest moje zdanie... co on?! jeszcze mu mało?! jeszcze musi okra¶ć t± rodzine!?!? to ja sie pytam!!martin.h - ¦ro 13 Maj, 2009 Trochę przykra sprawa kupić auto po kim¶ kto w nim zgin±ł. Tak samo jak nie kupiłbym mieszkania w którym kto¶ zmarł.Misiek_lbn - ¦ro 13 Maj, 2009
pP napisał/a:
sorki, ale dla mnie robienie zdjęcia przy wraku, w którym kto¶ stracił życie jest nie na miejscu..
dla mnie też, dlatego wstawiłem taki, w którym nikt życia nie stracił, bo to kurka RHD jak by nie znali się wy na japońskich wynalazkach
pieprzn±ł lew± stron±, z prawej nie ma masakry takiej...
pP napisał/a:
i z tymi 50zł za 250km to jakie masz spalanie? 2l/100km?
pepe, nie wiem po ile macie benzynę w wwa, ale w lbn jest po ok 3,85, więc za 50zł masz 13 litrów...
250 kilometrów dzielonych na 13 litrów, daje ~5 litrów, a ni h*ja 2...Młody Papież - ¦ro 13 Maj, 2009 co tak głupoty piszesz!? wiesz czy miał zapięte pasy?? bo po przeanalizowaniu zniszczeń musze stwierdzić, że raczej jechał bez pasów... on tam zginał!! nie rozumiecie tego?!! i to ¶mierci± tragiczn±!!! ja bym nie kupił silnika, któy kiedy¶ kogo¶ zabił!! a tfu!!Młody Papież - ¦ro 13 Maj, 2009 tak jak nigdy nie kupiłbym butów, w których kto¶ nosił grzybice... i nie zrobiłbym dupy, w której już kto¶ kiedy¶ moczył penis!Jakarti - ¦ro 13 Maj, 2009
martin.h napisał/a:
Trochę przykra sprawa kupić auto po kim¶ kto w nim zgin±ł. Tak samo jak nie kupiłbym mieszkania w którym kto¶ zmarł.
bo??
jedni sie rodza, inni umieraja.. chyba, ze sie boisz duchow.. albo cialo nadal lezy na podlodze..Młody Papież - ¦ro 13 Maj, 2009
Jakarti napisał/a:
cialo nadal lezy na podlodze..
po dwóch, trzech miesi±cach, ciało jest zwykle ciastowat±, cuchn±c± brej±, na której żeruj± owady. Dostaję telefon, że jest ciało, które leży w domu od miesi±ca i nikt nie może tam wej¶ć. Ja wchodzę i robię swoje. Nigdy nie miałem odruchów wymiotnych na widok gnij±cego ciała, nie przejmuję się zapachem. Nie my¶lę o tym. Przez chwilę robi się słodko w ustach, ale to tylko chwila.
Jakarti napisał/a:
chyba, ze sie boisz duchow
Nigdy nie widziałem duchów, nie słyszałem żadnych głosów. Skupiam się na robocie, my¶lę o sprawach, które czekaj± mnie kolejnego dnia.Anonymous - ¦ro 13 Maj, 2009 Eh te narkotyki...
Anonymous - ¦ro 13 Maj, 2009
Dżon napisał/a:
co tak głupoty piszesz!? wiesz czy miał zapięte pasy?? bo po przeanalizowaniu zniszczeń musze stwierdzić, że raczej jechał bez pasów... on tam zginał!! nie rozumiecie tego?!! i to ¶mierci± tragiczn±!!! ja bym nie kupił silnika, któy kiedy¶ kogo¶ zabił!! a tfu!!
Jak w "Christine" S. KingaAnonymous - ¦ro 13 Maj, 2009 aaaaaaaahahahahhahah Dݎˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇ GRYYYUUUUUUUUBOOOO JEDZIESZ Anonymous - ¦ro 13 Maj, 2009 Misiek ten silnik idzie do tej czarnej s14 ??Misiek_lbn - ¦ro 13 Maj, 2009 nie wiem o której "tej" mowa
ale idzie do skaja innego