Glinka - nie znam Cię czyli jestes kontem fikcyjnym inaprawde Cię nie ma.
Jezeli jesteś to już dawno wylądowałabyś u mnie na warsztacie
Grifin - Sex analny jest jak porsche 911 - ciężko się wchodzi ale jak już jesteś w środku to jest zajebiście Chłopaku zrobisz kariere na forum - Mi juz o tym wie Anonymous - Pią 23 Sty, 2009
CHRZANEK napisał/a:
Witam...
Glinka - nie znam Cię czyli jestes kontem fikcyjnym inaprawde Cię nie ma.
Jezeli jesteś to już dawno wylądowałabyś u mnie na warsztacie
(ale bydło z was chłopaki ) Paula kupujesz hatcha i rozglądasz się na stronie ?Anonymous - Pią 23 Sty, 2009 Oczywiście Mareczku
A co Ty sobie myslaleś...
To, ze moje prawko robi się już pół roku, to nie znaczy, że nie moge sie za hatchem rozglądać
A kto wie, kto wie...
Może zakup alusów będzie dla mnie mobilizacją do zakupu całej reszty Młody Papież - Pią 23 Sty, 2009 ja zakup samochodu zacząłem od skrobaczki z mcdonaldasaxorulez - Pią 23 Sty, 2009 ja kupiłęm najpierw radio a potem zimówki, i dopiero potem Saxo Anonymous - Pią 23 Sty, 2009 Nooo... więc jestem na dobrej drodze.... przynajmniej psychicznie mi - Pią 23 Sty, 2009 ja najpierw zrobiłem kupę, później drugą, więc 205 stało się najbardziej logiczną kontynuacją.KonradMK - Pią 23 Sty, 2009 M - Pią 23 Sty, 2009 hehehehe MI mistrz autohumoru....
hahahahahahahahaahahhahaAnonymous - Pią 23 Sty, 2009 a ja się zablokowałem z samochodem:D i muszę sprzedać żeby kupić saxo
Ps. Tez mam Alufelgi
a z Macdonalda mam uchwyt na kubek Anonymous - Pią 23 Sty, 2009 Witam wszystkich pP - Pią 23 Sty, 2009 StreetDemon, deeeemon ]
cześćanjas - Pią 23 Sty, 2009 Witamy,
a tera napisz coś o sobie Anonymous - Pią 23 Sty, 2009 siemasz dzieciak