To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń

zefir - Pon 06 Lip, 2015

niestety mistubishi to nie skoda, vw czy opel, gdzie jest o wiele wiecej salonow.

Dobra udało sie cos ustalic i mam jechac na spotkanie dzis z innym handlowcem mitsubishi w Lodzi, ktory ma pomoc temat sprawnie i szybko ogarnac.

zefir - Pon 06 Lip, 2015

tak jak myslalem kwestia innego spojrzenia na sprawe i wszystko mozna.

i kolor dobrac, dowiezc auto do Łodzi, doposażyć auto i to wszystko w kilka dni.
a i rabat wyszedł elegancki :)

Generalnie ASX całkiem przyjemne auto.

michool_vt - Pon 06 Lip, 2015

Niech biora c4 aircross, to to samo a zapewne tansze będzie
kamil - Wto 07 Lip, 2015

nawet ładniejszy
zefir - Wto 07 Lip, 2015

Ojciec to juz leciwy człowiek, wizja posiadania francuskiego auta (nawet gdyby to auto było by identyczne jak ASX) mogłaby zaburzyć jego stan zdrowia :)

a po za tym sprawdzałem wszystkie podobne auta w tej klasie, i zawsze jest zajebista cena na starcie, ale potem zaczyna sie dobieranie wyposazenia i cena sie robi ogromna.
Budzet był 70k, i udało sie kupić auto w sporym wypasie za ten hajs w ktorym mial sie moj ojciec dobrze czuc.

Mission Acomplished :faja:

Walle - Wto 07 Lip, 2015

zefir napisał/a:

i kolor dobrac, dowiezc auto do Łodzi, doposażyć auto i to wszystko w kilka dni.

Z tą przyjemnością to bym się kłócił, ani to ładne, ani funkcjonalne, ani ekonomiczne. Przyjemności z jazdy też tam nie widziałem, a jeździłem i benzyną i dieslem.
W środku biedny japoński topór.
Poza tym ASO w Mitsu to szczęk i zgrzytanie zębów.

Szedłbym w Mazdę.

Ale jak się komuś podoba, to co poradzisz.....

kamil - Wto 07 Lip, 2015

git !
zefir - Wto 07 Lip, 2015

Walle napisał/a:
zefir napisał/a:

Z tą przyjemnością to bym się kłócił, ani to ładne, ani funkcjonalne, ani ekonomiczne. Przyjemności z jazdy też tam nie widziałem, a jeździłem i benzyną i dieslem.

Szedłbym w Mazdę.

Jak zwykle as,

Rrodzice wczesniej mieli Lancera przez 5 lat i byli mega zadowoleni, auto bylo mega ekonomiczne pod wzgledem spalania i eksploatacji. Z ASO jako serwis czy cokolwiek innego, zawsze zero problemow. Faktycznie wnetrze nie jest jakies finezyjne, choc ASX ma juz lepsze wnetrze niz Lancer moich rodzicow. A bryła wg mnie jest bardzo fajna i spoko sie tym autem jezdzi, bo przez godzine jezdzilem nim w roznych warunkach terenowych.

Dlatego wlasnie jak jezdzili i ogladali inne auta , mysle ze od razu byli zdecydowani na ta marke przez powyzsze czynniki :)

Ja bym szedł w Ferrari tak wogole.

was79 - Wto 07 Lip, 2015

Ja bym się piwa napił. Piwa pszenicznego!
zefir - Wto 07 Lip, 2015

Fuuuu

Zimny Lager tylko!

PiTT - Wto 07 Lip, 2015

o dziwo mi sie swietnie jezdzilo grand vitara w dieslu
wiec czasami pierwsze wrazenia sa mylne :)

Alexxx - Wto 07 Lip, 2015

zefir napisał/a:
Rrodzice wczesniej mieli Lancera przez 5 lat i byli mega zadowoleni, auto bylo mega ekonomiczne pod wzgledem spalania i eksploatacji.

Standardowo po dolocie, wydechu i remapie? wiele to pali? pompa dyfrów była robiona? :>

zefir - Wto 07 Lip, 2015

Spalanie ojciec miał okolo 6,5L mieszane a w trasie 5,5L , wiec chyba w eco challange mialbys problem Alex :D

Dyfer ojciec smaruje swoimi sposobami , ale to juz tru school, prawko ma od 51 lat :D

Walle - Wto 07 Lip, 2015

zefir napisał/a:
Walle napisał/a:
zefir napisał/a:

Szedłbym w Mazdę.

Jak zwykle as,

Rrodzice wczesniej mieli Lancera przez 5 lat i byli mega zadowoleni, auto bylo mega ekonomiczne pod wzgledem spalania i eksploatacji. Z ASO jako serwis czy cokolwiek innego, zawsze zero problemow. Faktycznie wnetrze nie jest jakies finezyjne, choc ASX ma juz lepsze wnetrze niz Lancer moich rodzicow. A bryła wg mnie jest bardzo fajna i spoko sie tym autem jezdzi, bo przez godzine jezdzilem nim w roznych warunkach terenowych.

Dlatego wlasnie jak jezdzili i ogladali inne auta , mysle ze od razu byli zdecydowani na ta marke przez powyzsze czynniki :)

Ja bym szedł w Ferrari tak wogole.

Nie musisz się od razu obruszać :)

Forum jest do wymiany opinii, tak?
Ty się dzielisz motoryzacyjnymi wymaganiami rodzinnymi, a ktoś inny pisze co o tym myśli.

Napisałem, że szedłbym w Mazdę, bo miałem przyjemność z CX 3 i CX 5 na przykład i są to bardzo fajne auto. Ładniej zrobione niż Mitsu i przyjemniejsze w jeździe.

Pozdrowienia

was79 - Wto 07 Lip, 2015

Największe zdziwienie ostatniego czasu: Cx-3 nie ma podłokietnika. Mega wujowo :/