Greg - Czw 29 Lis, 2007 Masz co do tego pewność, że to ta sztuka?
Tego ktoś już wklejał: http://moto.allegro.pl/it...0km_klima_.html . Ale nie było pytania, czy ktoś zna auto? Typ mówił, że uszkodzony był lewy błotnik + zderzak. Na amorach KONI i springach Eibach'a.
Jesli ktoś coś wie, to chętnie sie czegos dowiem. Bo planuję wycieczkę do Krakowa, żeby go obejrzeć (chyba, że ktos byłby tak dobry i zerknął go wstępnie). BaRtO_206GT - Czw 29 Lis, 2007 W sumei to hatch i w sumie troche hot.. Lanek Kiviego:
Tego ktoś już wklejał: http://moto.allegro.pl/it...0km_klima_.html . Ale nie było pytania, czy ktoś zna auto? Typ mówił, że uszkodzony był lewy błotnik + zderzak. Na amorach KONI i springach Eibach'a.
Jesli ktoś coś wie, to chętnie sie czegos dowiem. Bo planuję wycieczkę do Krakowa, żeby go obejrzeć (chyba, że ktos byłby tak dobry i zerknął go wstępnie).
Ja jutro będę w Krakowie:) mogę go tak z grubsza oglądnąć bo Dobrze sie nie znam....;) zapodaj PW z informacjami..:)anjas - Czw 29 Lis, 2007
KonradMK napisał/a:
fajny lanos! tylko zmienić budę i można jeździć
albo trochę podklepać, zmienić lampy na geylooki dać 4 wydech i mamy nowe subaru.qbus - Czw 29 Lis, 2007
Cytat:
Masz co do tego pewność, że to ta sztuka?
Pewności nie mam... ale po pierwsze Wiesiek mowil ze sprowadzil auto z niemiec, mowil ze bedzie chcial sprzedac na koniec sezonu i kupic jakas rajdowke a przedewszystkim innego Niebieskiego VTS'a 16V w Bochni nie kojarze a bywam tam czasami Grzesiek VTS - Czw 29 Lis, 2007
Greg napisał/a:
Jesli ktoś coś wie, to chętnie sie czegos dowiem. Bo planuję wycieczkę do Krakowa, żeby go obejrzeć (chyba, że ktos byłby tak dobry i zerknął go wstępnie).
To saxo spotkałem pare razy w mieście właściciela znam z widzenia gadałem kiedy z nim i powiem tak :
-Przywieziony z Włoch prawdopodobnie nie bity tylk ocaly al. Nie sprawdzałem.
- w pl by bity tzn w zaspę wpadł botnik,lustero, zderzak poszlo się jebać.( klema nie wyszła )
-dawno go nie widziałem może dla tego ze w pl mnie nie było często.
-gość ma go z 2- 3 lata.
-lusterko ma urwane brak halogenów
-dziwny licznie chyba od wersji 1,1 ?????
-Jak go widziałem to stał na oryginalnych speedlinach od xsary vts.
-Słabszy od mojego ) Zweryfikowane
Dlaczego wymienia bo kupił C2 VTS
I TYLE wiem.Janusz - Czw 29 Lis, 2007
Greg napisał/a:
Niestety Greg.....;/ Dzwoniłem teraz do gościa żeby sie z nim ustawić na jutro.... ale Saxo już sprzedane.....;/Janusz - Czw 29 Lis, 2007 2 szt oryginalnego aluska z 205 GTi
Odrazu jak wyjechał z 3miasta to był do sprzedania Juz go 2 razy widzaiłem na drodze, nie wiem czy go ktos z ligoty nie kupił, p106 nie widziałe go gdzies tam?Anonymous - Pią 30 Lis, 2007 Strick nie z Ligoty ,a z centrum,chociaż na Ligo często bywają.To jest od znajomych znajomego .Kupili teraz czarne GT Turbo z Warszawy(było chyba nawet tutaj w ogłoszeniach) coś koło 170KM,zapierdziela nieźle ,ale nie skręca i nie hamuje BaRtO_206GT - Sob 01 Gru, 2007 Check this ma bitches:
Silnik Mi16 1905cc 16V 160KM seria 30 listopada 2007
Do sprzedania silnik po kapitalce, kompletny z osprzetem.
Przebieg 12.000 wiec dotarty.
Cena to cena samych czesci bez silnika i robocizny.
Posiadam wszystkie czesci potrzebne na swap do 205
Skrzynie, wiazke, kompa i pelno pierdol potrzebnych do tego + 1000zl.
Szczegoly na maila.
cena: 4000
telefon:
imię i nazwisko:
adres:
województwo: śląskie
e-mail: zeb@rybnet.pl