To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Dyskusje gospodarczo/polityczno/obyczajowe

Niemy - Śro 10 Lut, 2016

GeKo napisał/a:
z drugiej strony aliexpress pełne gówna jest.

to prawda, ale dużo jest też produktów znanych marek jedynie pozbawionych loga, za ułamek ceny.

WuRC - Pią 12 Lut, 2016

Ups :lol2:

http://wpolityce.pl/spole...tylko-przypadek

GeKo - Pią 12 Lut, 2016

Niemy napisał/a:
GeKo napisał/a:
z drugiej strony aliexpress pełne gówna jest.

to prawda, ale dużo jest też produktów znanych marek jedynie pozbawionych loga, za ułamek ceny.

Tylko jak to rozpoznać, poza tym ktoś włożył hajs w R&D a potem taki chinol odcina kupony od czyjejś pracy, jawnie go okradając.

Niemy - Sob 13 Lut, 2016

Ale taki proceder jest też szeroko stosowany w przypadku popularnych europejskich producentów, np części motoryzacyjnych i to na szeroką skalę.
was79 - Pią 19 Lut, 2016

Z szafy nieboszczyka wyciekło oryginalne foto ze stoczni

zefir - Pią 19 Lut, 2016

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: od rana mnie rozbawiło :D
Kenet - Pią 19 Lut, 2016

:rotfl:
karoluPL - Czw 25 Lut, 2016

Wyczuwam cebulę. Jak zrobić z 500+ interes. Wszystko z pieniędzy podatników, brawo wyborcy, brawo politycy. Ktoś gdzieś mądrze powiedział, ze im więcej pieniędzy i zasiłków dla bezrobotnych, tym większe bezrobocie i patologia, zwłaszcza jak za uczciwą pracę są coraz większe podatki, co oznacza, ze bardziej opłaca się nic nie robić, niż robić coś uczciwie.

Alexxx - Czw 25 Lut, 2016

A czy ja dobrze slyszalem, ze sejm uchwalil zmiany w budzecie 2016 zmniejszajac srodki na KRRiT i KRS na rzecz Funduszu Koscielnego? xD teraz skierowane do Dudusia do podpisu.
Siadly - Pią 26 Lut, 2016

Alexxx napisał/a:
teraz skierowane do Dudusia do podpisu.

E no to jeszcze nic pewnego :rotfl: :rotfl:

was79 - Pią 26 Lut, 2016

On podobno, jak stara przegląda, nawet katalog ikei podpisze :lol2:
Rasputin - Pią 26 Lut, 2016

Tak jakby poprzednik coś zawetował :] Ni ku ta...0 słownie zero. I ten jest jak każdy inny prezydent z ramienia partii. Idealnie jak prezydent jest z opozycyjnego ugrupowania. Ale rzadko sie to zdarza.
anjas - Pią 26 Lut, 2016

Rasputin napisał/a:
ak jakby poprzednik coś zawetował Ni ku ta...0 słownie zero.

google 2s. http://wyborcza.pl/1,9144...w__4_weta_.html

Siadly - Pią 26 Lut, 2016

Na ten weekend wziął chyba długopis ze sobą do Krakowa, bo przy bloku obok mnóstwo BORu ;D
Rasputin - Sob 27 Lut, 2016

Andrzejku, przez 4 lata 4 weta i to mało ważne (w tym jedno do projektu obywatelskiego) to raczej powód do wstydu lub dowód do tego co napisałem wcześniej. Twój imienik juz ma 3 więc jest szansa że przebije leśniczego, co i tak nie zmienia faktu,że podpisuje wszystko jak zły :wall:
Mam kumpla w BOR'ze i mówi,że u nich wszyscy sa zadowoleni ze zmiany głowy państwa i nie ma porównani między starym a nowym "szefem". Opowiadał tez kilka ciekawych historyjek o Komorowskim ale to juz może kiedys przy piwie bo teraz internety inwigiluja :rotfl: