Młody Papież - Sob 16 Maj, 2009 to jest w miejscu oryginalnej anteny? a jak jest mocowana? może kręcone od wew samochodu? może płetwa też jest tak zainstalowana?
jak Ci sie nie uda to się nie martw... do fiesty pasuje michool_vt - Sob 16 Maj, 2009
Misiek_lbn napisał/a:
Cytat:
Co by pasowało zrobić to uszczelki w głowicy bo się z lewej strony silnika ślimaczy olej (najprawdopodobniej simering na wałku rozrządu albo sama uszczelka pod głowicą. Ja jeżdżę tak i uzupełniam braki oleju ale to by pasowało zrobić.
czy to kosztowna rzecz
w clio robiłem uszczelkę pod głowicą ale połączone to było z innymi rzeczami i wyszło ponad 1000zł, więc niemało w sumie...
może ktoś wie ile mniej więcej i która z tych opcji bardziej prawdopodobna
jest tez opcja ze wymiana simeringu nie pomoze, moze byc lekko wałek wytarty i przepuszcza olej tamtędy, ale to da sie ogarnąć ale nie wiem jakie kosztasaxorulez - Sob 16 Maj, 2009
moim zdaniem to kampania CH
anjas co o tym sądzisz?anjas - Sob 16 Maj, 2009 nie wiem co o tym sądzić. Artykuł jest na mega gównianym poziomie. Dziwne, że dziennik coś takiego wogóle publikuje.M - Sob 16 Maj, 2009 $$$$$$$$$$$anjas - Sob 16 Maj, 2009 wiadomo... pisowska gazeta KonradMK - Sob 16 Maj, 2009 "Ci, którzy piją kawę z Coffee Heaven, płacą za wycieczkę na raty, ja zawsze całą sumę od razu. "
o kur.wa zesrać się to za mało M - Sob 16 Maj, 2009
dokładnie, masakra, nic w tym fajnego jak dla mnie..TomsoN - Sob 16 Maj, 2009 ale nie chodzi tu o taniec na rurze czy coś w tym stylu tylko o siłę itp... to już pod niezłą akrobatykę podchodzi...pP - Sob 16 Maj, 2009
TomsoN napisał/a:
to już pod niezłą akrobatykę podchodzi...
dokładnie, one wyglądają bardziej na kulturystki niż tancerki KonradMK - Sob 16 Maj, 2009 fajna gra...
http://www.cda.pl/gry-online/4/tort.phpanjas - Nie 17 Maj, 2009