Czy znalazłaby się jakaś miła osoba z nadmiarem czasu (oczywiście za opłatą) która wymacała by to auto na jakiejkolwiek stacji diagnostycznej?
Moze niech właściciel pojedzie do Konstancin Jeziorna do Krzyska (Freeman) na sprawdzenie i będzie wszystko jasne PieQt - Pią 17 Lip, 2015 Meganki maja klopot ze sworzniami, gna sie a dosc drogie to ustrojstwo- ja juz mialem wymieniane jak miale 1/3 przelotu tego czarnego. Pod koniec tego roku pewnie kolejna wymiana.
Poza tym wszystko elegancko. Dziwnie wyglada ta megane bo kierownica wyglada jagby mial z 500 tys. a fotele nie przetarte- chyba ze siedziska wymienil wlascicielarssss - Nie 19 Lip, 2015 W związku z tym,ze szukam dupowoza czyli e46 330d poszukuje ogarnięty go warsztatu w Opolu do którego mogę zawieźć taka bume żeby ją porzadnie sprawdzili. Może ktoś kogoś polecić? I jeszcze raz to samo tylko w Łodzi.Anonymous - Nie 19 Lip, 2015 w łodzi to wal do Zefira,jego całe miasto zna cos napewno ogarnieŚwięty - Wto 21 Lip, 2015 szukam fury rodzinnej do 35.000zł. macie coś, sprzedaje ktoś? Kombi, manual, benzyna...kosmita - Pon 03 Sie, 2015 Kolega szuka auta: do 15 tys. zł z automatem, najlepiej jakiś kompakt. Może ktoś ma coś takiego na zbyciu albo może polecić jakąś przyzwoitą sztukę ? Kamill - Pon 03 Sie, 2015 Może e46 compact?kosmita - Pon 03 Sie, 2015 A masz jakąś sensowną sztuke ?Kamill - Pon 03 Sie, 2015 W sumie to nie mam.kosmita - Pon 03 Sie, 2015 pcs - Wto 04 Sie, 2015 w zwiazku ze dyszkiewicz juz nie sprzedaje seata czy ktos ma wejscia na rabat do seata/ skody/ vw - kolega potrzebuje nowej octavii RS, leona Cupry etc. , najlepiej warszawa