anjas - Sob 27 Lut, 2016 Raspu, ja nie mówię, że Komor wetował jak zły, ale na szybko zweryfikowałem to 0 wet i podzieliłem się wiedzą. I w większości były to jednak weta do ustaw swoich kolegów z PO.
A Andrew nie zawetował jeszcze chyba nic, oprócz wetowania ustaw, które "odziedziczył" po PO-PSL.
Myślę, że na inne weta się nie odważy. Choć przyznaję, że też słyszałem trochę dobrego o tej zmianie Alexxx - Śro 02 Mar, 2016 http://wiadomosci.gazeta....paign=FB_Gazeta
Cytat:
1. O 470 tys. widzów spadła w lutym oglądalność "Wiadomości" TVP 1
2. Spadek jest większy niż w styczniu, kiedy wyniósł on 410 tys. osób
3. Pierwszy raz od wielu miesięcy "Fakty" TVN miały więcej widzów
Czyli jeśli się podaje tak rzetelne informację jak to, że film Spotlight jest o "śledztwie dziennikarskim w Bostonie" to daleko się nie zajedzie? was79 - Pią 18 Mar, 2016 W CBA zawisły nowe kalendarze Jajebie, to się nie dzieje naprawdę
http://wiadomosci.gazeta....tml#BoxNewsLinkzajcev_28 - Pią 18 Mar, 2016 U nas co roku w robocie wiszą nowe kalendarze, przeważnie gołe dupy, o czym to świadczy?Alexxx - Pią 18 Mar, 2016 ZAMACH!
Przed feralnym wypadkiem 4 marca, limuzyna prezydenta stała blisko miesiąc w warsztacie. Powodem był brak w BOR-owskim magazynie specjalistycznej opony. A skąd takie braki? 20 stycznia podczas wyjazdu prezydenta do Krakowa zniszczeniu uległa jedna z opon w pancernym bmw, a nowej nie zamówiono u producenta.
Z ustaleń "Rz" wynika, że 15 lutego w BOR zapadła decyzja o założeniu opony, która leżała w magazynie części wycofanych z eksploatacji i była przeznaczona do utylizacji. Nieodpowiedzialną decyzję podjęto, gdyż była pilna potrzeba wykorzystania limuzyny.
Oni się ni chooya nie uczą na błędach zajcev_28 - Pią 18 Mar, 2016 Bo to już jest we krwi !
"E jeszcze objedzie"was79 - Pią 18 Mar, 2016 siema - Pią 18 Mar, 2016 Janusze Ochrony RząduRasputin - Pią 18 Mar, 2016 Janusz jeszcze by na niej po upalał Lamusy nie potrafią jeździć zefir - Pią 18 Mar, 2016 +1
Janusz by na takich jeszcze sezon zrobił spokojniebob.dsk - Pią 18 Mar, 2016
Alexxx napisał/a:
Nieodpowiedzialną decyzję podjęto, gdyż była pilna potrzeba wykorzystania limuzyny.
Pilnie na narty leciał was79 - Pią 18 Mar, 2016 Śnieg mógł stopnieć, to musiał gnać na złamanie karku.Niemy - Pią 18 Mar, 2016
was79 napisał/a:
na złamanie karku
... no i się nie udało was79 - Pią 18 Mar, 2016 Alexxx - Pią 18 Mar, 2016