martin.h - Śro 28 Sty, 2009 Witamy Misiek_lbn - Śro 28 Sty, 2009 Dzień dobry mi - Śro 28 Sty, 2009 heerngerldn!saxorulez - Śro 28 Sty, 2009 coponiektóry wita Anonymous - Śro 28 Sty, 2009 Poka.... te, no...Anonymous - Śro 28 Sty, 2009 ... bobra michool_vt - Śro 28 Sty, 2009 evan, jak kupisz megane f1 to poł forum Cie pokocha, w sumie nie wiem czy to jest cos warte.. ale napisalem . a co..
(w sensie to "pokocha" czy jest cos warte, a nie megane, bo wiedomo ze megane to najlepszy hothatch wszechczasow, serio)
witam pokacycki.eupP - Śro 28 Sty, 2009 na początku było kulturalnie, dzień dobry i takie tam, bo kobieta,
a później z grubej rury...
witamyBart - Śro 28 Sty, 2009 siema, co myślisz o używanym YTSie?
r26rulez - Śro 28 Sty, 2009
michool_vt napisał/a:
jak kupisz megane f1 to poł forum Cie pokocha
bo drugie pół Kocha mnie
heheCHRZANEK - Czw 29 Sty, 2009
r26rulez napisał/a:
bo drugie pół Kocha mnie
hehe
a trzecie pół mnie
heheehehehheheheheheheheheheeeAnonymous - Sob 07 Lut, 2009
michool_vt napisał/a:
evan, jak kupisz megane f1 to poł forum Cie pokocha
no to czas mnie pokochać
druga Megane na hothatch, trzecia (?) w Warszawie... o ile dobrze liczę. do zobaczenia na drogach anjas - Sob 07 Lut, 2009 wow!!! gratulacje!!!michool_vt - Nie 08 Lut, 2009 evan, mój kolega fydi jest bardzo wstydliwy ale chciał sie zapytać czy będziesz z nim chodzić, w sensie czy będziesz jego dziewczyną ? tak wiesz za reke i wogole
pokochał Cię od pierwszego posta ( w prawdzie to dopiero Twój drugi) ale on wie ze to jest miłosć na zawsze, forever, true loff
a tak serio to gratuluje zakupu, przypucuj ise jakas fotka fydi - Nie 08 Lut, 2009 hahahahahah