Marcelku: daj sobie spokój ze "szrotami"
Szukasz skarbonki to Ci kupimy Anonymous - Wto 04 Gru, 2007 kupie cos po nowym roku .... ale kurwa musze sie na cos zdecydowac .... lub poczekac do konca 1 kw. i wtedy moze cos lepszego siekniem strick - Wto 04 Gru, 2007 Masz puga to czekaj wasq - Wto 04 Gru, 2007
na ostatniej fotce widac ze dokladka zderzaka jest granatowa a poprzednie dokladki sa czarne maska tak jakby inny odcien
komora silnika wzmocnienie granatowe pukle tez granatoweAnonymous - Wto 04 Gru, 2007 spoko juz odpada ta opcja .... poza tym dzwonilem i koles mi powiedział,ze lekko przyrysowany bok był LOL dziekujestrick - Wto 04 Gru, 2007 czyli pochwa za to ze Ci odradzalem Anonymous - Wto 04 Gru, 2007
strick napisał/a:
czyli pochwa za to ze Ci odradzalem
bedzie w pochwe jak cie spotkam, a juz wiem jaka masz twarz CMOKstrick - Wto 04 Gru, 2007 Ty to wiesz czego chce Gaydek - Wto 04 Gru, 2007 Było?
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C3822963 :{Anonymous - Wto 04 Gru, 2007 To subaru z Jasienicy jest od złamasa Rafała Janczaka(jeździ/jeździł w PZM Nissanem Sunny).Miałem kiedyś kupić od niego s16 ,ale mnie do wiatru wystawił.Nie polecam.Pewnie było walone z wszystkich stron BaRtO_206GT - Śro 05 Gru, 2007 Almera Gre: