To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń

bob.dsk - Wto 04 Sie, 2015

kosmita napisał/a:
Kolega szuka auta: do 15 tys. zł z automatem, najlepiej jakiś kompakt. Może ktoś ma coś takiego na zbyciu albo może polecić jakąś przyzwoitą sztukę ? :)

Kompakt nie i do 15 k też nie ale automat :D

http://otomoto.pl/oferta/...n-ID6y8smj.html

:rotfl:

was79 - Wto 04 Sie, 2015

Dobrze cena idzie w dół, jak będzie < 40 to się zastanowie :D
bob.dsk - Wto 04 Sie, 2015

was79 napisał/a:
Dobrze cena idzie w dół, jak będzie < 40 to się zastanowie :D

Za 40 bez tych kół i ohlinsa ;D

lukp - Wto 04 Sie, 2015

pcs napisał/a:
w zwiazku ze dyszkiewicz juz nie sprzedaje seata czy ktos ma wejscia na rabat do seata/ skody/ vw - kolega potrzebuje nowej octavii RS, leona Cupry etc. , najlepiej warszawa

Kiedyś sam przymierzałem się do cupry, dostałem info od kolegi z Wrocławia, który taka nabył ze dobre rabaty sa Warszawie w Autokometa

Bonczek - Wto 04 Sie, 2015

Po ostatnich doświadczeniach widze jedno - trzeba obskoczyć rożne salony a potem pokazać im oferty konkurencji. Dają lepsze rabaty niż po znajomosci - polecam to zrobić w momencie kiedy np kończy sie kwartał i musza dowieźć plan :faja:
siema - Wto 04 Sie, 2015

Spece, 1.4 tsi w Golfie z tego roku to strzał w kolano, czy można brać pod uwagę?
Na co zwrócić uwagę oglądąjc coś takiego:
http://allegro.pl/volkswa...5571132467.html
Matka nadal szuka czegoś z dobrym dwusprzęgłowym automatem i nie wiem czy w okolicach 30k można myśleć o sensownym Golfie z DSG, czy nie.

michool_vt - Wto 04 Sie, 2015

strzał w kolano, w VII ponoć ogarneli silniki :wall:
kosmita - Wto 04 Sie, 2015

Trzeba pilnować żeby przy każdej wymianie oleju sprawdzili rozrząd i tyle (tak ciekawostka w golfie wymiana oleju jest co 15kkm a w octavii z tym samym silniorem co 30kkm). Wymiana rozrządu to ~3,5kpln w ASO. Moja matula jeździ takim tylko 122KM i oprócz tego jebanego rozrządu nie ma żadnego problemu z tą furą.
PiTT - Śro 05 Sie, 2015

ciezko mi cokolwiek wiecej zlego napisac o tym silniku
co prawda mam juz z ostatniego wypustu po poprawkach i problem podobno nie wystepuje... u mnie wszystko git, nic nie stuka nic nie puka :)
ale mam dopiero 22tys km przelotu :)

siema - Śro 05 Sie, 2015

Jakieś popularne ułomności Golfa VI (poza silnikiem)?
Chloru - Śro 05 Sie, 2015

To nie 328.
karoluPL - Czw 03 Wrz, 2015

panowie, chciałem teraz kupić małe w miarę oszczędne auto, w sumie to celowałem w a1 1.6tdi/1.4tfsi, ale wpadł mi jeszcze głupi pomysł na nowe polo gti 1.4tsi z dsg, ktoś coś jechał, widział, wie? Bo o ile audi a1 znam, to takiego polo gti, to w sumie nawet nie widziałem.

Ps. nie chce bmw 328, octy rs, clio tez juz raczej nie :rotfl:

PiTT - Czw 03 Wrz, 2015

chyba fajny pomysl, nie widze minusow takiego polo
siema - Czw 03 Wrz, 2015

PiTT napisał/a:
chyba fajny pomysl, nie widze minusow takiego polo

Ja widzę: mała podaż. Jak coś się pojawia to w IMHO bardzo wysokich cenach.

karoluPL - Czw 03 Wrz, 2015

no własnie, to jest jedyny minus który w sumie aktualnie widzę, że jak kupię takiego frędzla, to później albo go nie sprzedam, albo go sprzedam z dosyć sporą stratą