To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Dyskusje gospodarczo/polityczno/obyczajowe

Rasputin - Śro 23 Mar, 2016

:rotfl:

siema - Śro 13 Kwi, 2016

Przez przypadek na to wpadłem:
http://www.polityka.pl/ty...-kaczynski.read

was79 - Pią 24 Cze, 2016

No i brytole robią wypad :]
siema - Pią 24 Cze, 2016

Zaczynam rozważać rozszerzenie działalności o Szwajcarię :]
Bonczek - Pią 24 Cze, 2016

Taaaaa, wypad. Potarguja sie jeszcze grubo i dobrze na tym wyjda :]
was79 - Sob 25 Cze, 2016

Nie wszyscy, część firm/instutucji sporo straci. Np. współpracujemy teraz z University of Nottingham i oni na swoją część prac mają załatwione dotacje z ue.
Kamill - Sob 25 Cze, 2016

Ich właśnie szkoda mi najbardziej
Bonczek - Sob 25 Cze, 2016

Was jak dla mnie to pozyjemy, zobaczymy :]
Kenet - Nie 26 Cze, 2016

Ta, Brexit Srexit. Smoleńsk dalej nie wyjaśniony!
Mucha - Pon 27 Cze, 2016

Nawet jeśli "wychodzą" to to jeszcze potrwa - teraz ze dwa lata proces wyjaśniania potem ze 5 wychodzenia... A najpewniej skończy się jeszcze drugim referendum i może będzie inaczej. Ale ogólnie dobry kopniakw tą UE - może się ogarną...
kosmita - Wto 26 Lip, 2016

Jeśli to prawda, to ja pierdole, w jakim my świecie żyjemy :wall:

Bonczek - Śro 27 Lip, 2016

Ale co w tym niezwykłego? Ktos kliknął zgłoś, FB bez wnikania przyblokował i tyle.
was79 - Wto 20 Wrz, 2016

Cytat:
Ogólnopolska akcja #Misiewicze, zainicjowana przez polityków Nowoczesnej, przynosi zaskakujące rezultaty. Przykładem może być Maciej Szota, były radny z PiS i właściciel baru szybkiej obsługi z kebabem, który został wicedyrektorem departamentu ds. badań w PGNiG.

W wywiadzie z 2013 r. dla serwisu kujawyzachodnie.pl tak mówił o swoich początkach w branży gastronomicznej: „Wiem, że łatwo nie będzie, ale nikt nie zdobędzie szczytu bez wysiłku, a ja nie mam ochoty tylko patrzeć na piękne góry. Już mam kolejne pomysły na nowe przedsięwzięcia i dywersyfikację swojej działalności".

Jak się okazało, jego słowa o dywersyfikacji były prorocze

:rotfl:

GeKo - Pią 23 Wrz, 2016

Raz się wdałem w dyskusje na temat Misiewicza i jego kompetencji, to usłyszałem że to wykształcony człowiek mający wiele publikacji naukowych na prestiżowym amerykańskim uniwersytecie wraz z ojcem w dziedzinie uwaga.... DERMATOLOGII, po takiej odpowiedzi uznałem że jakakolwiek merytoryczna dyskusja nie ma sensu.
Alexxx - Pią 23 Wrz, 2016

GeKo napisał/a:
Raz się wdałem w dyskusje na temat Misiewicza i jego kompetencji, to usłyszałem że to wykształcony człowiek mający wiele publikacji naukowych na prestiżowym amerykańskim uniwersytecie wraz z ojcem w dziedzinie uwaga.... DERMATOLOGII, po takiej odpowiedzi uznałem że jakakolwiek merytoryczna dyskusja nie ma sensu.

Szach Mat xD