Zobaczyłem nagłówek to aż mi się ciepło zrobiło że ktoś zagazował takie fajne auto, na szczęście koło GTI to to nawet nie stało r26rulez - Śro 05 Gru, 2007 bylo- nie bylo
http://moto.allegro.pl/it...32000_w_wa.html
nawet fajny- dziwne bo nigdy mi sie nie podobalCHRZANEK - Śro 05 Gru, 2007 Hondzia jak nowa
eeeeee nie mów że Ci sie Cooper nie podobał... Zajebiste autko.
Ale z tych dwóch to chyba ten CTR mi sie lepiej podoba...Anonymous - Śro 05 Gru, 2007 honda, tyl lampy poliftowe = dzwon w pupe? Anonymous - Śro 05 Gru, 2007
Wogole dlaczego nikt nie kupuje tych samochodow ?
o co kaman ?
wlasnie o tym samym w ogloszeniu shreka sie zastanawialem .... !!Misiek_lbn - Śro 05 Gru, 2007 o kuwa, ile tego jest
nawet nie zwróciłem uwagi
freeman, a dałbyś 21 tysiecy za opla corse z 2001 roku ??
to nie jest malo, zobacz po ile chodzą "zwykłe wersje"
zobacz po ile są np punto hgt
ja swoją dotychczas wystawiałem tylko żeby była, ale jak ktoś mowił że daje 19, to odrazu koniec rozmowy był
może się sprzeda... w sumie to MUSI... tylko kwestia tego za ile
dużo osób słysząc że była uszkodzona, myśli ze składana z dwóch, albo nie wiem co
dałem foty żeby widzieli co i jak
poczekamy zobaczymy, ale kolorowo nie jestFreeMan - Śro 05 Gru, 2007
sharxhunter napisał/a:
freeman, a dałbyś 21 tysiecy za opla corse z 2001 roku
2 lata temu dalem za clio z 2002 - 30tys. wiec to zaden argument.
Problem tego samochod jest to ze to nie hothatch tylko samochod tylko warmhatch... generalnie takie zwykle autko .... z delikatnymi aspiracjami.k-mart - Śro 05 Gru, 2007 no niby nie drogo, ja bym sprzedal taniej by miec z glowy, 19500 - 20000zlMisiek_lbn - Śro 05 Gru, 2007 k-mart, jak ktoś da tyle, to oddamAnonymous - Śro 05 Gru, 2007
FreeMan napisał/a:
Problem tego samochod jest to ze to nie hothatch tylko samochod tylko warmhatch... generalnie takie zwykle autko .... z delikatnymi aspiracjami.
to jest po prostu OPEL a to GSI to jakie ciut na siłe "usportowienie" ktore probuje gonic konkurencje Misiek_lbn - Śro 05 Gru, 2007 GSi to tu są znaczki
silnik ze zwykłej astry/vectry/zafiry
reszta to coś co ma zrobić smaczek--> zawieszenie i wnętrze
ale GSi wabi młodych
jedyne PRAWDZIWE GSi to c20xeFreeMan - Śro 05 Gru, 2007 Marcel a ktos z RU nie mial takiej corsy zrobionej przez irmshera ? Żoltej ? Chyba z rok ja sprzedawal....?