Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
kamil - Czw 03 Wrz, 2015 napiszesz, ze szybki i niemiecki i VW i od razu kolejka się ustawiChloru - Czw 03 Wrz, 2015
siema napisał/a:
Ja widzę: mała podaż. Jak coś się pojawia to w IMHO bardzo wysokich cenach.
karoluPL napisał/a:
no własnie, to jest jedyny minus który w sumie aktualnie widzę, że jak kupię takiego frędzla, to później albo go nie sprzedam, albo go sprzedam z dosyć sporą stratą
Musicie ustalić czy jednak się zgadzacie czy mylicie popyt z podażą Qukie - Czw 03 Wrz, 2015 A czy ktoś z Was jeździł Coltem CZT i może coś o nim napisać z własnego doświadczenia?PiTT - Czw 03 Wrz, 2015 jeszcze nie kupil a juz mysli o sprzedazy
wez to co Ci sie podoba
zakladam ze kazdy francuz traci milion razy wiecej niz nawet wymyslny HH z niemiec
jak ktos uwaza inaczej to polecam posortowac ogloszenia clio sportow vs golf gtisiema - Czw 03 Wrz, 2015
Chloru napisał/a:
siema napisał/a:
Ja widzę: mała podaż. Jak coś się pojawia to w IMHO bardzo wysokich cenach.
karoluPL napisał/a:
no własnie, to jest jedyny minus który w sumie aktualnie widzę, że jak kupię takiego frędzla, to później albo go nie sprzedam, albo go sprzedam z dosyć sporą stratą
Musicie ustalić czy jednak się zgadzacie czy mylicie popyt z podażą
Ja podtrzymuję swoją wersję Bonczek - Czw 03 Wrz, 2015 Spadek RV w całym zakresie na autach z Francji oscyluje w granicach 10 różnicy w dół w stosunku do VAG/Ford/Opel to jest dramat, ale PSA juz pracuje nad długofalowym planem podniesienia RV przez zajebista politykę rabatowa - chyba im to z 20 lat zajmie was79 - Czw 03 Wrz, 2015 Pamiętam jak oglądałem g.scenica, w drugim zdaniu, po dzień dobry, padło 11kzł kosmita - Wto 08 Wrz, 2015 Szukam jakiegoś vana typu touran, c4 picasso itp. Ew. jakieś większe kombi typu v70 albo mondeo wchodzi w grę. Może ktoś sprzedaje albo zna jakiś godny polecenia egzemplarz ? Walle - Wto 08 Wrz, 2015 śwagier przebąkiwał coś o touranie swoim, 2.0 tdi ten lepszy. Zapytamkosmita - Wto 08 Wrz, 2015 Dzięki karoluPL - Czw 10 Wrz, 2015 dobra, pomijajac moje nawiązanie z dupy do podaży
Ogłoszenie parafialne:
Może ktoś z słyszał o sensownym clio szrot trzy, najlepiej z rekaro do 30tyś ?
bo musze cos kupic zeby jeździć koło domu, bo na rower za zimno Chloru - Czw 10 Wrz, 2015 Jak chcesz to za 30 kafli opchnę Ci VTSa. Nawet Recaro zakupię. A tak poważnie - zastanawiam się nad pchnięciem Xsary. Nie mam czasu jeździć.karoluPL - Czw 10 Wrz, 2015 Nie chcę ksary, podziękuje