To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Dyskusje gospodarczo/polityczno/obyczajowe

pcs - Sob 24 Wrz, 2016

To nie Misiewicz, to ten poprzedni 17letnii gimnazjalista mieszkający w usa. Szkoda że obecne władze jednak nie są hetero, bo miło by się oglądało takie nastolatki w TV zamiast tych starych prykow i grubych dewot.

Moze to takie nawiązanie do starożytnego Rzymu lub Grecji gdzie posiadanie nastoletniego kochanka było w dobrym tonie.

michool_vt - Nie 25 Wrz, 2016

:rotfl:
Vlodarsky - Pon 26 Wrz, 2016

GeKo napisał/a:
Raz się wdałem w dyskusje na temat Misiewicza i jego kompetencji, to usłyszałem że to wykształcony człowiek mający wiele publikacji naukowych na prestiżowym amerykańskim uniwersytecie wraz z ojcem w dziedzinie uwaga.... DERMATOLOGII, po takiej odpowiedzi uznałem że jakakolwiek merytoryczna dyskusja nie ma sensu.

kiedyś pieluchy u niego kupowałem w okienku

GeKo - Pon 26 Wrz, 2016

pcs napisał/a:
To nie Misiewicz, to ten poprzedni 17letnii gimnazjalista

Fakt racja o niego chodziło :]

Vlodarsky - Czw 13 Paź, 2016

Za czasów kiedy była gorsza zmiana ten temat się gotował od wpisów. Czemu teraz taka cisza ? Czy teraz jest już OK i można się tylko cieszyć ?

Pewnie 500+ Was tak uciszyło :rotfl:

Alexxx - Czw 13 Paź, 2016

Z mojej strony cisza gdyż:
1. Nie chce zaogniać i się kłócić z niektórymi osobami (jeden Admin odszedł z forum między innymi przez ten topic ;) ).
2. jak czytam wypowiedzi "polityków"

JK napisał/a:
Chcemy by nawet przypadki, gdy dziecko jest skazane na śmierć, kończyły się porodem. By mogło zostać ochrzczone

albo o ich pomysłach:
- nowe podatki (KAUCJA przy zakładaniu nowej działalności na przykład),
- jedna opłata zamiast dochodowego, zus itp,
- 500+
- Mieszkanie+,
- kupujemywyborców+

i innych takich to brak mi słów i szkoda czasu. Każdy to oceni według swoich kryteriów i zobaczymy na wyborach czy ludzie są takimi samymi lemingami jak byli przez poprzednie lata.

-EDIT-

A może Ci co wtedy jechali po PO i pisali, że #dobrazmiana będzie dobra teraz nie mają argumentów? :>

zefir - Czw 13 Paź, 2016

Ja też jest mówią po krótce KURWA załamany tym co sie dzieje w Polsce i na arenie miedzynarodowej...

Trzeba robić swoje, pić piwo i mieć ciepłe kapcie :D

PITT na prezydenta!!!

siema - Czw 13 Paź, 2016

Co tutaj komentować. Koń jaki jest każdy widzi. Do tego brak sensownych ruchów na opozycji, więc nawet nie ma za kim agitować. Do roboty się wzięliśmy, bo widać że z emerytur nici...
PiTT - Czw 13 Paź, 2016

trzeba przyznać że dosyć sprawnie są wyciągane różne tematy aby tylko odciągnąć uwagę od rzeczy naprawdę istotnych...
uwielbiam oglądać fakty i po nich wiadomości
tak skrajnej narracji aktualnych wydarzeń nie było nigdy :D
kiedyś to była nuda, fakty, wydarzenia, wiadomości... wszędzie dokładnie to samo

a tak na marginesie, pis sam się nie wybrał, więc jak naród chciał tak koorwa teraz ma ;)

Maciusiowy - Czw 13 Paź, 2016

fajnie się pracuje w tym Deloitte - cały dzień na forum :D
PS.ja jestem na L4

bizon - Czw 13 Paź, 2016

Pozostaje pytanie na kogo głosować, bo żadnej sensownej opozycji nie ma.
zefir - Czw 13 Paź, 2016

Maciusiowy napisał/a:
fajnie się pracuje w tym Deloitte - cały dzień na forum :D
PS.ja jestem na L4

no kurde tu są tysiące wyrobników od pracy, szanujemy się :D

PiTT - Czw 13 Paź, 2016

bizon napisał/a:
Pozostaje pytanie na kogo głosować, bo żadnej sensownej opozycji nie ma.

przy ostatnich wyborach chyba wlasnie ludzie zadali sobie to pytanie i nie poszli glosowac...
tu sprawdza sie najlepiej zasada zeby glosowac "przeciw" bo prawda jest taka jak piszesz

bob.dsk - Czw 13 Paź, 2016

TO JEST KURWA ŻENADA ! Jak oni mają zamiar wprowadzić taki podatek to ja wypierdalam za granicę ! Z jakiej racji mam oddawać tym darmozjadom !

Powiem TAK !

Kenet - Czw 13 Paź, 2016

Ja robię swoje, pije piwo z Zefirem i czekam aż to wszystko (kato-PiSo-land) pierdolnie ;D